asylum Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 преди 7 часа , Sunlight каза: Мен пък ме кефи всичко на Емануела. И "Втори дом" си я слушам всеки път като си пусна музика. Просто Емануела е уникална. Който не му харесва, не разбира. Нали го имам албума й "Нотариално заверен" купен тази година, че даже си го поръчаха и още двама бивши колеги и Пайнер бяха учудени,че искам 3 бройки. Къде ли не се търси този албум. Но Емануела си е Емануела. Kynu u Ha MeH - 6me pa3gaBaM u3 Aby gabu u gybaū c aBmoGpaf om MeH caMuq ❤️🌹 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 4ak gHec 4yx nopagu HamoBapeH /\u4eH juBom 😘 CeMeeH xum, nogxpaHBa6m u3koHHu u HenpexogHu zeHHocmu ❤️ 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Ох, звучи много хубаво с бас бе 😁 Нямам търпение да я чуя в диско 😅 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Обожавам клетвите на Емануела! Х И Т! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 He npocmo xum, a xumoB xum. HagyBam Hecka u Ho6mecka. HanoMHq Mu apagjuūckume GoguHu 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 най-добрата песен на Манол от "подводница" насам. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 11 минути, Andrew Cunanan. каза: най-добрата песен на Манол от "подводница" насам. За мен е най-добрата след периода на "Направо в коша" насам. ❤️ Даже и от "Подводница" повече ме кефи. Супер любима! ❤️ 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 18 Author Report Share Публикувано Май 18 Културно и фолклорно наследство. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: Културно и фолклорно наследство. Много повече от "Мила Родино" заслужава да е химна на БГ! 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 14 минути, Andrew Cunanan. каза: Много повече от "Мила Родино" заслужава да е химна на БГ! ga q u3npamuM B kocMoca ga cMeHu ge/\io xaūgymuH 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 преди 13 часа , asylum каза: ga q u3npamuM B kocMoca ga cMeHu ge/\io xaūgymuH Нека пратим цялата Маноля в космоса да пее и това, и Дельо, ако се натресе на извънземни - да се оправят. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.