DevilWish Публикувано на Декември 12 Report Share Публикувано на Декември 12 Музика и аранжимент: Диона и Радостин Радостинов Текст: Диона и Радостин Радостинов 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Циганки, слаба актьорска игра, виенето на Софка, черно бели кадри - та това си е претендент в Евровизия 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 12 Author Report Share Публикувано Декември 12 Любимата ми Дионка изкара егати яката балада! Много добре й се получават! На мен ми хареса. Много въздействаща. Направо е прецедент да се изкара балада днес, която да става за слушане повече от един път и да не е скучна. ❤️ Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Kumaūcko u3me3aHue. npegno4umaM ga nuq gemo/\. 2 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Тоя диалог в началото беше яко криндж. Тая все едно е пяла в кенефа на студиото егати гадната обработка. Тука Софка има произношението на Саша Крико. Да не го е изпяла тя и после да са напарвили алгоритъма на Софка "Чии МъжЖжИеете " 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 За първи път от много време насам, дори няма да кликна на песен със "Софи Маринова" в заглавието. На въобразяващото се като жена изчадие е време да сложим цензура и да удостоим с клик качествени шимейли. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Хареса ми. Включването на Софка също се е получило добре. Баладите са силна страна на Диона. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Мъжът - грозен, клипът - евтин, песента - зле смесена. Дилдон можеше да се придържа към линията си на курвенско-травеститски химни. 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 преди 1 час, Andrew Cunanan. каза: Мъжът - грозен Дилдон нарочно го е взел такъв, ма не му се е получило и си остава най-грозния мъж в клипа 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Много фалшив е целия "проект". 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Язък за хубавата песен, тази е бездарна и е съсипала всичко! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Пълна какафония, не знам кое е по-зле - смесване или качество. Освен това въпросната пее ужасно, дори Камелия ми е по-приятна за слушане. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.