DevilWish Публикувано на Декември 29 Report Share Публикувано на Декември 29 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Скучно Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 29 Author Report Share Публикувано Декември 29 Оригиналът на кого е? Това което ми харесва е , че започва като балада, но после променя темпото си. Обаче съм сигурен, че е кавър. Слушал съм я тази песен? Давайте линкове? 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 20 минути, DevilWish каза: Оригиналът на кого е? Това което ми харесва е , че започва като балада, но после променя темпото си. Обаче съм сигурен, че е кавър. Слушал съм я тази песен? Давайте линкове? 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Повече ми хареса от предната и бих я слушал пак 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Песента е един път и Меди е единственият от новото поколение чалгари, който ще се задържи. Харесва ми че следва някаква концепция в кариерата си! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Предната нещо не се получи и бърза да бълва нова. На него това му е н-тата поредна такава песен - аман. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Мургавия фъфльо Мъди пак пусна говно. Баластра ли имаш в устата докато пееш, не знам ама яко фъфлиш във всяка песен. Китарката малко бие на Йовано, Йованке в изпълнение на Ку-Ку Бенд. После малко бие на песен на Дийп пърпъл е*аси прогресията. О чакай... пак кавърче... Мангуста без идеи... Некст! Гръка естествено е на светлинни години от фъфленето на Мъдьо. Единствената разлика е, че там кантото се свири с пиано, а при Мъдьо с китарка. Също и цигулката + малко ел.китара която при гръка я има я няма при Мъдьо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 3 часа , lucellent каза: Ма то и заглавието същото. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 6 минути, DarkChild каза: Ма то и заглавието същото. Голяма липса на идеи върлува из нашите ширини в поп-фолка, всичкото чалгар се надпреварва кой на кой съседски хит да направи кОвер Връщаме се в 90-те когато масово се правеха кавъри с разликата, че тогава всичките си ги взимаха като берачи на тухли. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 1 час, FolkEmpire каза: Голяма липса на идеи върлува из нашите ширини в поп-фолка, всичкото чалгар се надпреварва кой на кой съседски хит да направи кОвер Връщаме се в 90-те когато масово се правеха кавъри с разликата, че тогава всичките си ги взимаха като берачи на тухли. Не само 90-те. Това буквално е било винаги с малка почивка в средата на миналито десетилетие. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 14 минути, DarkChild каза: Не само 90-те. Това буквално е било винаги с малка почивка в средата на миналито десетилетие. Да, между 2014/2015-2019/2020 нямаше толкова много кавъри. Единствено си спомням, че Мария кавърдисваше яко, но сега масово. Имам чувството, че само кавъри се пускат 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 На Меди силата му е точно в такива умерено-баладични песни. Пак смаза. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Умерено - нито на гръцки нито кавъра на меди стават са слушане. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Имаше над 150 000 за 3-4 часа и накрая Преслава ще има повече първия ден 🤡 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 453 140 - ден 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Прави поредната песен, която у нас си е сравнително хитова. На концерта на Аргирос в Арената се знаеше стабилно. Не ме кефи неговата версия, както не ме кефеше и кавъра на песента на Емир. Набара нещо лесното вече. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Приятна песен, поредната еднотипна от Меди! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Много ми хареса, браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Скука Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.