GSA Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Сети се и тя след 9 години. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 преди 5 часа , Andrew Cunanan. каза: Анал какво пя по БНТ - Гъзарка, Шампион, Котка или дуетите с Радко? 😭 преди 4 часа , Andrew Cunanan. каза: Само една е кралицата на острото триъгълно ръбесто лице и това e Ант Дейна има още много пишоци да изпотроши, докато я стигне. Но истината е, че и двете искат да са Преслава 2013 ToBa e ucMepa/\ga преди 3 часа , Emanuela.Carey каза: Деса защо така се гърби и се спъва ToBa e EMu CmaMbo/\oBa преди 3 часа , Fast каза: Може би просто не им харесва песента. To pea/\Ho cu gocky4aBa ga c/\y6a6 12-15 Heno3Hamu necHu Ha npoMozuq, noBe4emo om koumo 3a bpoūka npaBeHu. Te ko/\ejkume xogexa ga cu u3neqm cBoume necHu u ga cne4e/\qm be3n/\amHu mB Bepcuu 😅 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 1 Author Report Share Публикувано Януари 1 Вчера се сетих за тази песен. До сега не ми се беше случвало да сънувам песни една след друга: 31 декември: 30 Декември: И двете са яки! ❤️ 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 преди 4 часа , Andrew Cunanan. каза: кефи ме колко савидж са Кама и Биляна по време на изпълнението на Преси: И трите днес са в историята. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 преди 2 часа , Willy каза: Галена обяви албум! Явно е пазарувала съседски хитове на едро. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Попрехвърлих концерта на плескавиците - на живо са тотал щета, особено Драгана, неслушаема е. Изненадан съм. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 1 Author Report Share Публикувано Януари 1 преди 11 минути, HIStory каза: Попрехвърлих концерта на плескавиците - на живо са тотал щета, особено Драгана, неслушаема е. Изненадан съм. Вчера това обсъждахме с майка ми за Драгана. Тя беше учудена, че звучи така на живо. Грачеше.... Не знам какво се е случило с нея? 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Сега пък баща ми отсече, че Графа е некадърник 🫨 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 1 Author Report Share Публикувано Януари 1 Най-яката песен на тоя, че чак ми е секси песента! Само за перверзии и глупости! ❤️ Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Преса пак по БНТ, сега с Улицата 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Галена & Галин - Ти Ти Ти Ще разтърси държавата преди 1 час, DarkChild каза: Явно е пазарувала съседски хитове на едро. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 1 Author Report Share Публикувано Януари 1 преди 20 минути, DarkChild каза: Преса пак по БНТ, сега с Улицата Стил, класа, превъзходност, красота и вкус! ❤️ Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 дъртия да не е подписал с гърците, че пускат песен на Spicy? А чакай тоя имаше дуети с АшлЪ и МазгЪ, явно си е платил за ротация Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Анелия много готина беше в Новогодишен Калейдоскоп с "наранихме се". 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 1 Author Report Share Публикувано Януари 1 Супер любима моя песен! ❤️ 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 преди 3 минути, DevilWish каза: Супер любима моя песен! ❤️ Тука Галош беше мини Петра. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 1 Author Report Share Публикувано Януари 1 преди 1 минута, FolkEmpire каза: Тука Галош беше мини Петра. Мен много ме кефи в тоя клип, даже беше по-яка от колкото в следващите си няколко клипа. А тоя където участва много ми прилича на Константин по онова време, само, че не е той? 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 1 Author Report Share Публикувано Януари 1 Когато Петя и Галя от 2004 година си поделят един общ ... Модел! Не знам дали сте забелязали 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 преди 16 минути, Sunlight каза: Анелия много готина беше в Новогодишен Калейдоскоп с "наранихме се". 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 1 Author Report Share Публикувано Януари 1 Току що, FolkEmpire каза: По 2 песни ли пяха и трите? А Деси Слава какво пя? За Преслава разбрахме - Улицата и От утре, Анелия - Наранихме се и Дай ми още? Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 преди 2 минути, DevilWish каза: По 2 песни ли пяха и трите? А Деси Слава какво пя? За Преслава разбрахме - Улицата и От утре, Анелия - Наранихме се и Дай ми още? По една: Две сърце римейка, Дай ми още, От утре 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Глория с Новогодишна фотосесия! 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Шиши вече живеел с Десислава Атанасова, а Цура си била в Дубай с някъв ММА борец 😳 Имате ли информация? 😂 Ако е вярно..като нищо ще започне пак с участията 😄 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 1 Author Report Share Публикувано Януари 1 преди 2 минути, FolkEmpire каза: По една: Две сърце римейка, Дай ми още, От утре Някой беше казал, че по БНТ Преслава е пяла Улицата и Анелия - Наранихме се , някаква коледна програма? Иначе вчера на Гала вечер пя припевът на Водка с утеха и Улицата. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Току що, Just_Me каза: Шиши вече живеел с Десислава Атанасова, а Цура си била в Дубай с някъв ММА борец 😳 Имате ли информация? 😂 Ако е вярно..като нищо ще започне пак с участията 😄 Идолка! Баронеса! Дукеса! Императрица! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари