DevilWish Публикувано Януари 2 Author Report Share Публикувано Януари 2 Любимата ми песен в момента! ❤️ 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 преди 51 минути, Lelqtian каза: Зависи по коя тарифа са били участията. Някои може да са имали и повече от един голям ... Ключовата дума е голям. То че са имали, имали са, но ню-ню. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 2 Author Report Share Публикувано Януари 2 Хей, хайде да танцуваме! Дърва не толерирам! ❤️❤️❤️❤️❤️ Az + Ti - На ти ми говорииииииии.... ❤️ Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 преди 14 минути, DarkChild каза: Ключовата дума е голям. То че са имали, имали са, но ню-ню. A omge 3Hae6 ko cu e mypu/\a Gürültü 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 @Emanuela.Carey/\ugepkama om /\oM c/\egBa Baq u om HoBuq cu npofu/\. 3Hae mq He6mama! TEDI ALEKSANDROVA (@tedialeksandrova11) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM 80 likes, 1 comments - tedialeksandrova11 on January 2, 2024: "Здравейте приятели, последвайте ме в новия ми единс�..." 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 преди 1 минута, asylum каза: @Emanuela.Carey/\ugepkama om /\oM c/\egBa Baq u om HoBuq cu npofu/\. 3Hae mq He6mama! TEDI ALEKSANDROVA (@tedialeksandrova11) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM 80 likes, 1 comments - tedialeksandrova11 on January 2, 2024: "Здравейте приятели, последвайте ме в новия ми единс�..." И Ариа следва - не се ли бяха били в Приказките 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 2 Author Report Share Публикувано Януари 2 преди 17 минути, Emanuela.Carey каза: И Ариа следва - не се ли бяха били в Приказките От къде това инфо? Да не е имало скеч тип Ивена и Габриела? Айде, други селянки! Така, де.... циганки и селянки.... 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 преди 1 час, asylum каза: A omge 3Hae6 ko cu e mypu/\a Gürültü Защото сега д-р Емилова й е предписала нова диета. Замества вечерята с другото. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Qshame4os Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 (редактирано) Дебора (не Михайлова от дуета с Лидел) обяви в сторитата си в инста, че скоро пуска новата си песен в нейния канал. Тази песен от Биолчев я е запускала от 2021 година. Watch this story by Debora / Дебора on Instagram before it disappears. WWW.INSTAGRAM.COM 81K Followers, 1,282 Following, 1,347 Posts Редактирано Януари 2 от Qshame4os 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 2 Author Report Share Публикувано Януари 2 Току що, Qshame4os каза: Дебора(не Михайлова от дуета с Лидел) обяви в сторитата си в инста, че скоро пуска новата си песен в нейния канал. Тази песен от Биолчев я е запускала от 2021 година. https://www.instagram.com/stories/debora.official1/3271552982556175932?utm_source=ig_story_item_share&igsh=cWVuYWUycHpjZDJi Супер! Точно за нея си мислих тия дни покрай споменатия дует на Лидия и Дебора Ем. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Гръка-сърбин, фен на сърбежа Глория -кво не си доволен, че ми даваш палци надолу?! Аз ли съм виновен, че твойта повече се кефи на хуя на Добри, отколкото да прави слушаема музика?! 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 преди 6 часа , Willy каза: Глория с какво ще пълни залата, с хитове от първите й 10 години? Предостатъчни за един перфектен концерт. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Дебора има едва една-две самостоятелни песни, които са слушаеми. Не съм усетил изобщо липсата ѝ. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 2 Author Report Share Публикувано Януари 2 За теб мъдото няма да ми стигне, стигне, ей, тая патка тук до дупетото ти как ще стигне, тепърва почвам да ти правя шпакли, мале, оставаш тука да ми викаш - давай, давай! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Слушайте по-хитови и добре пеещи певици от сърбежа Глория: 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Аз ще отида на първи ред само да забърша един кючек на този хит 2 4 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Песен, посветена на Ант Дейна??? Румяна Тодорова - Грозна като смъртта(live) - By Planetcho WWW.VBOX7.COM Румяна Тодорова - Грозна като смъртта(live) - By Planetcho 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 2 Author Report Share Публикувано Януари 2 преди 29 минути, Emanuela.Carey каза: Аз ще отида на първи ред само да забърша един кючек на този хит 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 2 Author Report Share Публикувано Януари 2 Галена: О, ОФ! Галена бърка в пазвата на фенка WWW.VBOX7.COM 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 преди 15 минути, DevilWish каза: Галена: О, ОФ! Галена бърка в пазвата на фенка WWW.VBOX7.COM Торино когато е бръкнал в гащите на Дилдона: 7 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 19-ти клип на Галена с над 20М! 20-то място седи Кавала с 19.7М 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 преди 6 часа , Emanuela.Carey каза: И Ариа следва - не се ли бяха били в Приказките Ha//u ve bqxa cgobpu/\u Ha kopoHHume npomecmu. Tega nuca, 4e Apua bu/\a qko MoMu4e 😅 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 Устата ще ходи на гей юбилея на Елза Парини (видео) LIFEONLINE.BG Събитието е насрочено за 7 януари в „Модерен театър“, Бургас Елза Парини е толкова self-hating че боли. Ужас. Трансове да застават с/у "джендър идеологията" е все едно прасетата да подкрепят коледните традиции. Отворих клипа в Устата, и той обясняваше как Парини дори му се е оправдала, че като свали костюма и грима си била мъж. Много ме дразнят подобни навеждащи се. Съветвам повече изобщо да не я канят на прайда. 4 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 3 Author Report Share Публикувано Януари 3 Обичаме празниците! 😘 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 преди 2 часа , Fast каза: Устата ще ходи на гей юбилея на Елза Парини (видео) LIFEONLINE.BG Събитието е насрочено за 7 януари в „Модерен театър“, Бургас Елза Парини е толкова self-hating че боли. Ужас. Трансове да застават с/у "джендър идеологията" е все едно прасетата да подкрепят коледните традиции. Отворих клипа в Устата, и той обясняваше как Парини дори му се е оправдала, че като свали костюма и грима си била мъж. Много ме дразнят подобни навеждащи се. Съветвам повече изобщо да не я канят на прайда. Мило, всичко е ПР и уговорки зад кулисите, за толкова години не го ли разбра?! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари