Kitty Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 От 2.01.2024 г. от 19:22, Andrew Cunanan. каза: А тя не е ли? Коко Динев не я ли остави, защото 2 пениса във връзката им бяха твърде много?! Иначе Анал е еволюирала - в началото на кариерата си приличаше на примат с това лицево окосмение, сега се е очовечила и е станала траверс??? Кого наричаш ти примат? Анелия винаги си е била красива (освен когато се изруси). Поне си има стил и класа, за разлика от Глена - Прехвалена. Която си е ходещ кич. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 преди 3 часа , hohster каза: Галинчо е на лов за бразилски саламчета ням ням ням Да внимава на не улови един бразилски вирус. В България дали има преп? Сега си вземали това и не ги интересувало за хив, макар че има куп други болестию 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Maya Manolova stuns in new selfie 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 преди 6 минути, Emanuela.Carey каза: Maya Manolova stuns in new selfie Известна повече като Маяма Нолова. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 От 4.01.2024 г. от 17:33, Fast каза: Май последно си рекламираха боклуците през 2019, но пък после започнаха рекламите с вейповете. Иначе половината момичета в първия ми клас пропушиха точно защото ги лансираха бясно по ТВ. Мисля че и в онзи филм "Мисия Лондон" ги имаше. Сещам се и за "Мис Мерилин" конкурсите за красота. Това сериозно? Цял клас да пропуши цигари заради рекламираните от певиците цигари "Мерилин"? Припадам. Какви простотии явно стават в училище, откакто съм завършила аз, 204 година. Направо ми се реве. Чакам да се пооправя, та да седна да прочета "Диада", искам и филма да изгледам, и после да заразпитам племенницата ми как беше в нейното школо (тя по - скоро завърши). При момчетата не ща да знам какви простотии има, имам племенник второкласник. Иначе, да Ви припомня какво рекламираха още певиците. Да видим дали ще си спомните рекламите и от коя година са. Иначе от рекламираните от певиците неща само съм пробвала рекламираните от Гергана вафли "Класика" и в интерес на истината, много ми харесаха. Но рекламата я няма никъде в интернет, за съжаление. Почвам с нещата, на които е била рекламно лице Анелия. Ще ги карам по азбучен ред. Пукам Ви Анелия и отивам да си масажирам краката във ваничка, после се връщам да дописвам. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 преди 5 минути, Kitty каза: Това сериозно? Цял клас да пропуши цигари заради рекламираните от певиците цигари "Мерилин"? Припадам. Какви простотии явно стават в училище, откакто съм завършила аз, 204 година. Направо ми се реве. Чакам да се пооправя, та да седна да прочета "Диада", искам и филма да изгледам, и после да заразпитам племенницата ми как беше в нейното школо (тя по - скоро завърши). При момчетата не ща да знам какви простотии има, имам племенник второкласник. Иначе, да Ви припомня какво рекламираха още певиците. Да видим дали ще си спомните рекламите и от коя година са. Иначе от рекламираните от певиците неща само съм пробвала рекламираните от Гергана вафли "Класика" и в интерес на истината, много ми харесаха. Но рекламата я няма никъде в интернет, за съжаление. Почвам с нещата, на които е била рекламно лице Анелия. Ще ги карам по азбучен ред. Пукам Ви Анелия и отивам да си масажирам краката във ваничка, после се връщам да дописвам. Да, телевизията тогава още имаше зомбираща сила. В България винаги се е пушило много, въпреки че не е модерно от средата на 90те години. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 5 Author Report Share Публикувано Януари 5 преди 13 минути, Kitty каза: Помня ги тези сладоледи. Любими ми бяха на Анелия с шоколад и Райна с капучино, опитвал съм и Емилия с Ванилия Само на Борис Дали така и не се реших, че не обичам карамел. Много е гаден. Непрекъснато си взимахме с приятели Анелия или Райна ❤️ 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Някой от вас всъщност плащал ли си е за Planeta Mobile? Май пускаха клиповете там предварително за 1-2 години с отвратително качество. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 5 Author Report Share Публикувано Януари 5 преди 1 минута, Fast каза: Някой от вас всъщност плащал ли си е за Planeta Mobile? Май пускаха клиповете там предварително за 1-2 години с отвратително качество. Имаше такова нещо, но никога. Даже ако е било 2006 тогава нямах и телефон Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 преди 2 минути, DevilWish каза: Имаше такова нещо, но никога. Даже ако е било 2006 тогава нямах и телефон 2007-2008 беше. Реклама - Planeta Mobile..!!! WWW.VBOX7.COM 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 преди 9 минути, Fast каза: Някой от вас всъщност плащал ли си е за Planeta Mobile? Май пускаха клиповете там предварително за 1-2 години с отвратително качество. Единственото нещо, за което съм плащал (и то майка ми плати) през 2003 беше за рингтон, който свалих пробно на нейния телефон. Песента беше Любов не прося на Райнуш. @GSA коментирай. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 преди 12 минути, DevilWish каза: Помня ги тези сладоледи. Любими ми бяха на Анелия с шоколад и Райна с капучино, опитвал съм и Емилия с Ванилия Само на Борис Дали така и не се реших, че не обичам карамел. Много е гаден. Непрекъснато си взимахме с приятели Анелия или Райна ❤️ Тези сладоледи така и не можах да ги намеря, кой ги произвеждаше? В Берковица не са ги докарвали, за съжаление.Иначе ясно на кой изпълнител с какъв вкус са били. А на мен личната лекарка ми беше изписала "Геритамин Нео", не знам защо, защото се рекламираше май. Иначе рекламата е хубава, както и лятната, с играта. "Планета мобайл", бяяха през 2007 - 2008 година, даже бяха издали и календар. Продължавам нататък - рекламите с Галена. ще ме е яд, че не можах да намеря дисковете с нея. Имам само една от чашите, алкохол не пия, но чашата много я исках и я имам. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Мастика Пещера отвориха вратите за ефирната реклама на цигари в БГ. Кинг, Мерилин, Корсет и тн. са техни. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Песните на другата мастика (Карнобатска или не знам каква) бяха много по класни, но май не бяха толкова големи хитове. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Рекламите на Гергана: Имам и брошурата с розовия костюм и микрофон и броя на списанието на М-тел, на което на корицата беше Гери. Снимката на списанието не я намерих в интернет, за съжаление, а аз нямам скенер. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 @Kitty ползвай спойлер функцията (иконката с око) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 5 Author Report Share Публикувано Януари 5 преди 12 минути, Kitty каза: Тези сладоледи така и не можах да ги намеря, кой ги произвеждаше? В Берковица не са ги докарвали, за съжаление.Иначе ясно на кой изпълнител с какъв вкус са били. А на мен личната лекарка ми беше изписала "Геритамин Нео", не знам защо, защото се рекламираше май. Иначе рекламата е хубава, както и лятната, с играта. "Планета мобайл", бяяха през 2007 - 2008 година, даже бяха издали и календар. Продължавам нататък - рекламите с Галена. ще ме е яд, че не можах да намеря дисковете с нея. Имам само една от чашите, алкохол не пия, но чашата много я исках и я имам. И аз не си спомням производителя им, но мисля, че бяха Алджида които сега произвеждат Ескимо и Карте Дор от по-известните, но не съм сигурен точно. В София също ги имаше на малко места тези сладоледи. Не си спомням да са били особено търсени. Даже на времето колекционирахме кибритчета с певиците. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 И също така намерих рекламни снимки и календарчета на Гери за фирма "Юнона". 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 преди 5 минути, Fast каза: @Kitty ползвай спойлер функцията (иконката с око) Как се ползва? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари