Jump to content

Поп-фолк скандали (януари 2024)

Препоръчани коментари

Току що, Klaus каза:

Всъщност да, но в Германия се внимава по темата евреи, което ми оказва влияние. Трябваше да напиша рязани или рязани чифути 😁

Еми да, понеже всичките араби са рязани, независимо от религията. Но Галин не ги подбира 🤣

• Haha 3
  • Casper 1
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Andrew Cunanan. каза:

Абсурдно е Гергана и Квазимодка да се поставят в една категория. Гергана предизвика национална истерия с появата си. Губя те бавно е по-голям хит от всичко издадено от Счети. Кити нали постна една сюрия реклами на различни продукти с участието на Гертруд, видно е продавала солидно, щом тя и Камелия са най-търсените от рекламодателите за подобни изяви. Отделно не съм чул Квазимодка да има албум продаден в 60 000 тираж (Губя те бавно), 40 000 (Както никой друг) и 20 000 (Сини очи) в рамките на има-няма 2 години и половина. 

Гергана изора държавата, децата бяхме луди по нея, чичовците и мъжете най-вече заради визията също! ИКОНА! Има много по-интензивен и със силен магнитуд пик от Квазимодка, която никога не е пикирала и винаги е била в миманса като интерес към персоната ѝ. 

Ma ge e Gepa cq, geū C4ema 🤷🏻‍♂️

• Like 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Bunn каза:

Еми да, понеже всичките араби са рязани, независимо от религията. Но Галин не ги подбира 🤣

Дупе да му е яко на момчето. Интернационална к....а си има своите плюсове, запознаваш се с културата на други народи. 

• Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Klaus каза:

Дупе да му е яко на момчето. Интернационална к....а си има своите плюсове, запознаваш се с културата на други народи. 

415200443_349263747851552_7537705245156223222_n.jpg

• Haha 5
Сподели в други сайтове

Ами една реклама, която дели поп-фолка на "преди" и "след".

Стана страшна какафония, защото никой не знаеше каква е тази марка и автоматично решиха, че е италианска и луксозна. И някак блесна пред вафлите на Гергана и хапчетата за лъскава коса на Анелия.

Единствената наистина яка фолк реклама беше на Камелия с водката. Вулгарна, но наистина секси.

• Like 2
  • Haha 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 42 минути, Klaus каза:

Не ми се мисли колко са го оправили в Бразилия 😂

• Haha 2
Сподели в други сайтове

Когато отида в ЕКОНТ да си взема флашката с Турбуленция и 5-те подаръчни сакчета с лика на Квазимодка, които не съм поръчал, но съм платил и ми кажат, че пратката липсва в офиса:

• Like 1
  • Haha 2
  • Sad 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Bunn каза:

Не ми се мисли колко са го оправили в Бразилия 😂

Ти остави, но там и малко като бройка може да ти разкървави простатата, с тези им размери не трябва да минава Галю през много 😀

• Haha 2
Сподели в други сайтове

Току що, Klaus каза:

Ти остави, но там и малко като бройка може да ти разкървави простатата, с тези им размери не трябва да минава Галю през много 😀

Ако не ти разкървят простата и разкъсат анала поне веднъж в живота - живял ли си изобщо?!
- Шекспир

• Haha 6
  • Hug 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Ако не ти разкървят простата и разкъсат анала поне веднъж в живота - живял ли си изобщо?!
- Шекспир

Брутални сте. :D Защо яде такъв хейт тоя Галин? С какво го заслужи? Какво Ви е дал толкова? 

• Haha 1
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Току що, DevilWish каза:

Брутални сте. :D Защо яде такъв хейт тоя Галин? С какво го заслужи? Какво Ви е дал толкова? 

Други неща яде, които растат в центъра на мъжкото междукрачие. 💞

• Haha 6
  • Hug 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Други неща яде, които растат в центъра на мъжкото междукрачие. 💞

Във ваната ли ги яде обаче е най-интересно? :D 

• Wow 1

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза:

- Шекспир

Да, от българската литература знаем как са чакали на сутринта чаршафа да е червен. Любов ли е, любов ли е или простатотресение 😍

преди 3 минути, DevilWish каза:

Женска злоба му се вика 😂

• Haha 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

Току що, Klaus каза:

Да, от българската литература знаем как са чакали на сутринта чаршафа да е червен. Любов ли е, любов ли е или простатотресение 😍

Женска злоба му се вика 😂

Любов или спермопръскодарение? 

• Like 1
  • Haha 1

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, DevilWish каза:

Любов или спермопръскодарение? 

Бе то не е много дарение, защото човек трябва да се потруди. Баба ми обичаше да казва: "Чадо, на тоя свят к...р даром няма!" 

• Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Andrew Cunanan. каза:

Абсурдно е Гергана и Квазимодка да се поставят в една категория. Гергана предизвика национална истерия с появата си. Губя те бавно е по-голям хит от всичко издадено от Счети. Кити нали постна една сюрия реклами на различни продукти с участието на Гертруд, видно е продавала солидно, щом тя и Камелия са най-търсените от рекламодателите за подобни изяви. Отделно не съм чул Квазимодка да има албум продаден в 60 000 тираж (Губя те бавно), 40 000 (Както никой друг) и 20 000 (Сини очи) в рамките на има-няма 2 години и половина. 

Гергана изора държавата, децата бяхме луди по нея, чичовците и мъжете най-вече заради визията също! ИКОНА! Има много по-интензивен и със силен магнитуд пик от Квазимодка, която никога не е пикирала и винаги е била в миманса като интерес към персоната ѝ. 

Донякъде съм ок че опитите й да се комерсиализира след Токича не пожънаха успех, защото си остана безспорния символ на онези времена.

Средните 2000s > Късните 2000s > Ранните 2000s (бляк)

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Klaus каза:

Бе то не е много дарение, защото човек трябва да се потруди. Баба ми обичаше да казва: "Чадо, на тоя свят к...р даром няма!" 

Чак пък труд, кеф за 5 минути..... зависи кой колко е бърз! :D 
Иначе покрай тебе се сетих за тая песен на Райна - Любов по скалата на Рихтер :D 

• Wow 1

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, DevilWish каза:

Чак пък труд, кеф за 5 минути..... зависи кой колко е бърз! :D 
Иначе покрай тебе се сетих за тая песен на Райна - Любов по скалата на Рихтер :D 

Аз и нея имах предвид. Много любима заедно с Добре си, добре си, но ще се оправиш... след 5 минути дарение, нанана-нанааа 😇

Сподели в други сайтове

Току що, Klaus каза:

Аз и нея имах предвид. Много любима заедно с Добре си, добре си, но ще се оправиш... след 5 минути дарение, нанана-нанааа 😇

Райна ми е една от любимките по принцип. :D 
Аз обожавам Плаче небето, Хиляди жени, Агесия, Ти ме лъжеш най-добре, Цип на устата, Глезената-гледаната, От един инат, Двама и повечето й песни. Този албум също беше много силен, най-много ми харесват Това ми е специалността, заглавната и Като летен грип :D❤️ 

• Love 1
  • Hug 1

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Klaus каза:

Интересно ми е, дали Галин си пада по араби или рязани и на коя страна е в този конфликт. За мен по-секси са арабите 😁

преди 1 час , Bunn каза:

Рязани и араби не е ли едно и също? Може аз да греша, де.

преди 1 час , Andrew Cunanan. каза:

Ряз@ните не са ли събратята на Фики по етнически произход?

И мюсюлмани, и евреи са рязани.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, DevilWish каза:

Райна ми е една от любимките по принцип. :D 
Аз обожавам Плаче небето, Хиляди жени, Агесия, Ти ме лъжеш най-добре, Цип на устата, Глезената-гледаната, От един инат, Двама и повечето й песни. Този албум също беше много силен, най-много ми харесват Това ми е специалността, заглавната и Като летен грип :D❤️ 

О да, пък и стрела отровна в д....то ми пасва на темата за Галин. Може би ще си създам Райна Ретро Playlist довечера! 

• Haha 1
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...