Stela Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 преди 11 минути, Kitty каза: Еха, Ани тук изглежда свежа, щастлива и много хубава! Откога исках да я видя такава!😊🥰😍❤️ Любовта прави чудеса, така е! Ти кога ще ни зарадваш с подобна новина? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 7 Author Report Share Публикувано Януари 7 преди 6 минути, Kitty каза: А тя пипнала ли си е носа наистина? Жалко, ако е така. За зъбите разбирам защо има нужда от смяна.......... Но страшно много се радвам, че си върна прекрасния цвят на косата. Остава само да започне да прави стойностни и страхотни музикантски проекти както преди. Само жалко, че аз вече не чувам............ Сегашният и съпруг явно добре и влияе, браво на него! Любовта е хубаво нещо!😊 За носът не знам.... Говореше се преди време, но не мисля. Какво й е на зъбите? Те всички са като нея с фасети. Даже знам при кого ги е правила, с Диона на едно и също място. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 преди 8 минути, asylum каза: To4Ho moBa cu npegcmaBux. Tq e egHa kumu e Ha 😍 Винаги трябва да има далавера в тоя живот, пък дори да е за чалга графики. За някой и те са важни. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Май бяхме на вълна Райна.. 5 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Fo/\k/\opeH xum Ha Beka 4 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 преди 17 минути, Stela каза: Любовта прави чудеса, така е! Ти кога ще ни зарадваш с подобна новина? Явно когато съдбата реши Аз съм с увреждания и никой не иска жена с увреждания в инвалидна количка.😔 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 преди 28 минути, Kitty каза: Остава само да започне да прави стойностни и страхотни музикантски проекти както преди. Така е! Тези стойностни и музикални шедьоври липсват: 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Имах предвид проектите на Ани до 2007 година! Като стана дума за тази песен, помните ли, като беше изтекло демото? Там наистина много виеше, даже можеше и мъртвите от гроба да събуди. Страхотен глас има, но наистина прекаляваше малко по концерти да показва колко високо може да стигне като глас. Макар че точно това виене сега ми липсва много. Но не като това в демото, де. Него може да го подари на някой хорър филм. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 преди 8 минути, Kitty каза: Имах предвид проектите на Ани до 2007 година! Като стана дума за тази песен, помните ли, като беше изтекло демото? Там наистина много виеше, даже можеше и мъртвите от гроба да събуди. Страхотен глас има, но наистина прекаляваше малко по концерти да показва колко високо може да стигне като глас. Макар че точно това виене сега ми липсва много. Но не като това в демото, де. Него може да го подари на някой хорър филм. Тая песен беше тотален флоп и я запрати в 9-та глуха след хитове като Единствен ти и дуета с Миро. Оригинала на Деспина >>>>>>> 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 7 Author Report Share Публикувано Януари 7 Пенис за мирисане! 😘 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Анелия като се раздели с Токича също имаше периоди на безхитовост. То и от последните години с него освен Всичко води..., Как преда любовта и Ден без теб - останалото така или иначе замина в кофата. Ужасно бозави песньовки. След него обаче има само Все едно ми е, Завинаги и Единствен ти като тотални; Добрата - Лошата, Готов ли си, Проблем, 2 неща и 4 секунди като сезонни и една камара някакви-никакви, които аз безумно харесвам, но не и масовата публика: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 7 Author Report Share Публикувано Януари 7 преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза: Анелия като се раздели с Токича също имаше периоди на безхитовост. То и от последните години с него освен Всичко води..., Как преда любовта и Ден без теб - останалото така или иначе замина в кофата. Ужасно бозави песньовки. След него обаче има само Все едно ми е, Завинаги и Единствен ти като тотални; Добрата - Лошата, Готов ли си, Проблем, 2 неща и 4 секунди като сезонни и една камара някакви-никакви, които аз безумно харесвам, но не и масовата публика: Не ме принуждавай е една от най-яките песни на Анелия. Обожавам я! Всъщност, тя се хареса и то много! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Току що, DevilWish каза: Не ме принуждавай е една от най-яките песни на Анелия. Обожавам я! Всъщност, тя се хареса и то много! Ми не беше хит. Тук е окрала 1:1 облеклото на Бритни: С тази разлика, че Бритни е сто пъти по-яка мадама. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 7 Author Report Share Публикувано Януари 7 Току що, Andrew Cunanan. каза: Ми не беше хит. Тук е окрала 1:1 облеклото на Бритни: С тази разлика, че Бритни е сто пъти по-яка мадама. Ти знаеш ли, че точно на Не ме принуждавай било първото изпълнение на Теда Александрова на турнето като се появила за първи път? За хит не знам, но се хареса много тая песен. По-скоро я затапи тогава с Добрата-лошата. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 На мен от 2008 от нещата на Ани освен Дори, когато, харесвам също и поръчай пак, но не и видеоклипа. Иначе песента е гот. Видеоклипът ми идва твърде лъскав, визиите на Ани - твърде лъскави и не в неин стил. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 7 Author Report Share Публикувано Януари 7 СтрАААААААасТ в очите ти виждам как трептиИИИИ! СтрАААААААст и желание във фитнеса!Щом ме желаеш - клекни, не, недей мисли! Ако на пода пусни и след това го измети! 2 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 преди 5 минути, DevilWish каза: СтрАААААААасТ в очите ти виждам как трептиИИИИ! СтрАААААААст и желание във фитнеса!Щом ме желаеш - клекни, не, недей мисли! Ако на пода пусни и след това го измети! Това й е първият мега хит 😂 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 преди 1 минута, Klaus каза: Това й е първият мега хит 😂 преди 8 минути, DevilWish каза: СтрАААААААасТ в очите ти виждам как трептиИИИИ! СтрАААААААст и желание във фитнеса!Щом ме желаеш - клекни, не, недей мисли! Ако на пода пусни и след това го измети! 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 преди 59 минути, Andrew Cunanan. каза:: Haū-xumoBuqm xum Ha AHu 😍 3 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Дали Мара е сбъднала мечтата си? VILISLAV (@vi1islav) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM vi1islav on December 31, 2023: "Най-после сбъднах мечтата си 🤩🤣 #viral #reels #reelsbulgaria #reeli..." 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 преди 10 часа , DevilWish каза: Искам Преслава в новият си клип да изглежда така! Петке, ако ме четеш, знам, че честичко ме слушаш, направи такъв клип! Че тя и сега си изглежда като скумрия, колко повече искаш? 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 преди 8 часа , Andrew Cunanan. каза: Не казвате, че Магда е изкарала хит с над 2 милиона и половина гледания. Страхотно! ❤️ Представям си Мария да ме благославя с бъдещи проекти. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Доника трябва да кавърдиса леля си и да поздрави Меди и Галин 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Добро утро❤️❤️❤️ TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари