DevilWish Публикувано Януари 8 Author Report Share Публикувано Януари 8 преди 2 минути, asylum каза: KoMeHmupaū mo3u KO/\EgEH xum! Има много готино червило. Песента ме кефи, даже въртях гюбеци на нея от кеф като излезе. Чакай, Татяна да не ме прочете, че ще се посере от кеф! преди 2 минути, Klaus каза: Помня каква драма беше по форумите, някакви клетви, как Гло й съсипала кариерата. Наскоро пак ги търсих коментарите. Пайнер изгуби своята пред-Преслава 😁😂 Има много от коментарите, даже преди няколко месеца публикувах тук стихотворенията й. @asylum ти намираш ли ги? 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 преди 1 минута, DevilWish каза: Има много готино червило. Песента ме кефи, даже въртях гюбеци на нея от кеф като излезе. Чакай, Татяна да не ме прочете, че ще се посере от кеф! Има много от коментарите, даже преди няколко месеца публикувах тук стихотворенията й. @asylum ти намираш ли ги? На Полина ли? Срещу Глория? О, Илия желая те аз, Наточена съм като праз! Морето за мен бъди, От любов ме пресуши Това нейно ли беше? 😳 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 8 Author Report Share Публикувано Януари 8 Току що, Klaus каза: На Полина ли? Срещу Глория? О, Илия желая те аз, Наточена съм като праз! Морето за мен бъди, От любов ме пресуши Това нейно ли беше? 😳 Това за първи път го виждам, но какви обиди към Галена и клетви по Глория има. Още не съм намерил към Преслава такива. Нейно ли е наистина ? 😮 😮 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 8 Author Report Share Публикувано Януари 8 Ако има Ивановци, вчера СЕКИРАТА е пускала нов клип с поздрави За феновете й, аз като един мини агент издирих и каналът: https://www.youtube.com/@anahrtr/videos И още нещо на който му се чете: А. Х. Т. - ПАДАМ И СТАВАМ НА СЕБЕ СИ ВЯРНА ОСТАВАМ - Авторски блог на А. Х. Т. за лично творчество поезия разкази проза На ... SEKIRATA.BLOG.BG А.Х.Т.- ПАДАМ И СТАВАМ НА СЕБЕ СИ ВЯРНА ОСТАВАМ - Авторски блог на А.Х.Т. за лично творчество поезия разкази проза На злобата ще се изсмея във очите, на разни там присъди и обиди, защото съм високо в висините и никой мен не може да ме съди! ИСТИНАТА - ГОЛАТА ИСТИНА! 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 преди 4 минути, DevilWish каза: Това за първи път го виждам, но какви обиди към Галена и клетви по Глория има. Още не съм намерил към Преслава такива. Нейно ли е наистина ? 😮 😮 Ах, едното не ми се публикува: Илия Загоров пътеводна светлина, Ме вкара бясно в Пайнера. Жена му зверски завидя, В мен младо яре разпозна. С клетви ме омагьоса тя, Провали моята съдба. О, Илия, върни се при мене ти И баба Глория я остави! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 8 Author Report Share Публикувано Януари 8 Току що, Klaus каза: Ах, едното не ми се публикува: Илия Загоров пътеводна светлина, Ме вкара бясно в Пайнера. Жена му зверски завидя, В мен младо яре разпозна. С клетви ме омагьоса тя, Провали моята съдба. О, Илия, върни се при мене ти И баба Глория я остави! Има стихотворения и тука ÕóËèòå » Ñàéò çà íîâà ÕÓäîæåñòâåíà ËÈÒÅðàòóðà » ïîåçèÿ, ïðîçà, ëèðèêà, ðàçêàçè, ïðèêàçêè, ðîìàíè, ïðåâîäè, õàéêó, ôàíòàñòèêà, åðîòèêà, åñåòà, ïúòåïèñè, õóìîð, ñàòèðà è îùå... WWW.HULITE.NET 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Току що, DevilWish каза: Има стихотворения и тука ÕóËèòå » Ñàéò çà íîâà ÕÓäîæåñòâåíà ËÈÒÅðàòóðà » ïîåçèÿ, ïðîçà, ëèðèêà, ðàçêàçè, ïðèêàçêè, ðîìàíè, ïðåâîäè, õàéêó, ôàíòàñòèêà, åðîòèêà, åñåòà, ïúòåïèñè, õóìîð, ñàòèðà è îùå... WWW.HULITE.NET Това горе си го измислих аз, да не тръгне слух, че е на Полина, че Гло ще ме оскубе в някой естетичен салон 😳 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 8 Author Report Share Публикувано Януари 8 преди 3 минути, Klaus каза: Това горе си го измислих аз, да не тръгне слух, че е на Полина, че Гло ще ме оскубе в някой естетичен салон 😳 Не се притеснявай, заета е да се занимава с режима на чай, мед и плодове. Най-много да те покани на чай и теб Аз наистина си помислих, че го е писала Секирата. Типично в нейния стил е 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 преди 3 минути, DevilWish каза: Не се притеснявай, заета е да се занимава с режима на чай, мед и плодове. Най-много да те покани на чай и теб Аз наистина си помислих, че го е писала Секирата. Типично в нейния стил е Стари лели Младата ми дъщеря я глътна Митьо Пайнера Стар, развратен е глигал. Полина трябваше да е звезда, Ветеранка, сексапилна и добра. Уви, Глория я провали! Тежка клетва тя изрече и Сърцето на детето ми повече. Стари лели Пайнера избра и Изгони моята дъщеря. Това ми е много тъжно някак 😢 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 8 Author Report Share Публикувано Януари 8 Току що, Klaus каза: Стари лели Младата ми дъщеря я глътна Митьо Пайнера Стар, развратен е глигал. Полина трябваше да е звезда, Ветеранка, сексапилна и добра. Уви, Глория я провали! Тежка клетва тя изрече и Сърцето на детето ми повече. Стари лели Пайнера избра и Изгони моята дъщеря. Това ми е много тъжно някак 😢 Това мисля, че съм го чел? То вече е творба на Секирата Начинът й на писана е малко зловещ, даже на моменти наистина е ДЕМОНИЧНО както пееше Полина. И такава песен имаше, да 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Току що, DevilWish каза: Това мисля, че съм го чел? То вече е творба на Секирата Начинът й на писана е малко зловещ, даже на моменти наистина е ДЕМОНИЧНО както пееше Полина. И такава песен имаше, да А можеше да се задържи 20 г без хит, като Татяна, но Съдбата бе безпощадна към нея 😳 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 8 Author Report Share Публикувано Януари 8 Току що, Klaus каза: А можеше да се задържи 20 г без хит, като Татяна, но Съдбата бе безпощадна към нея 😳 Оле, ама ти си слушал и по-малко известните й песни? 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 преди 1 минута, DevilWish каза: Оле, ама ти си слушал и по-малко известните й песни? Целия албум съм слушал, но някак не се гордея, че да си го напиша в интересите 😳 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 8 Author Report Share Публикувано Януари 8 Току що, Klaus каза: Целия албум съм слушал, но някак не се гордея, че да си го напиша в интересите 😳 И аз го имам на лаптопа си, то даже са цели ДВА АЛБУМА. Първоначално на компютъра но след като се развали трябваше да си набавя всичко на ново тук и набързо за една нощ.... 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 преди 4 часа , boy_07 каза: Има и едно момче на което често попадам на реакциите за нови видеоклипове във поп фолка. Уви и там нещата заприличаха на скрита реклама на Алфа мюзик и при всичките им проекти няма слабо. Харесва певици, които плащат ли му не знам, но коментира какви главе имали Биляниш и някакви такива треторазрядни, на които с просто ухо ако им чуеш песните те заболява главата. Момче или ? 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Пуснете си този хитов араджийски хит! А и мацката е ток и жица. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Емилия Стоянова не може да се сравнява с тези корифеи на чалгата: 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 преди 19 минути, Andrew Cunanan. каза: Пуснете си този хитов араджийски хит! А и мацката е ток и жица. ga Go nycHeM 3 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Емилия във Вечерта на Куку бенд в сряда от 21:00 часа по 7/8 Тв. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 За мен главна роля не трябваше да е Аня Пенчева а най-истинската - Валя Али. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Василка да приготви успокоителните за 12.01! ★ (@lilnasx) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM 526K likes, 14K comments - lilnasx on January 8, 2024: "MY NEW SINGLE IS DEDICATED TO THE MAN WHO HAD THE GREATEST COMEBACK OF ALL TIME! J CHRIST JANUA..." 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Дубрутру, направо ми замръзна... днес! Да ви е топъл денят 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yamall Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 преди 13 часа , Klaus каза: Пусни го и ще бъде изяден до костите 😂 точим съ От мен да мине... David Alcocer (@dombeeef) • Instagram photos and videos WWW.INSTAGRAM.COM 177K Followers, 6,281 Following, 169 Posts - See Instagram photos and videos from David Alcocer (@dombeeef) 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Теодора и тя ли е над 55 ? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 #DancingStars е една от най-новите продукции, които скоро ще зарадват зрителите на #bTV. Очаквайте бляскавото завръщане на танцувалното шоу скоро по bTV! В предаването, което се завръща в ефира на медията след 15 години, ще участват известни личности от света на шоубизнеса, културния и обществения живот в България. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари