hohster Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 преди 35 минути, Sunlight каза: Защо тази песен я няма никъде за слушане? Единствената й песен, която ми харесва като музика, текст и да я няма. Даже вчера й казах на Малена и тя се обърна към Плнета да я качат. Дано я качат: Това дъщерята на Малина ли е 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Доволна съм. Песните на Коце днес в От А до Я по Планета: 11:04- Не ми пречи, 11:07- Докато сърцето бие, 11:11- Болка в минути, 11:16- Аз бях тук, 11:19- Майната ти, свети Валентин, 11:24- Нямаш мене. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
boy_07 Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 10 Author Report Share Публикувано Януари 10 преди 6 часа , Klaus каза: Ахаха сигурен съм, че добре му е дошло. Щедра жена е Башурката! Каза ми че не й знаеш песните след Новата ти? 😘 Това се казва изненада! Трябваше да пусне клипът на тая песен ама се отказа. Но никога не е късно! 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 10 Author Report Share Публикувано Януари 10 преди 9 часа , Lelqtian каза: Да де, Василка като широко скроена душа много благотворително е разрешила на Гюрулту да и направи кавър, евентуално да види хит, ама не и се получи. Още малко ще кажеш как и Мангава тут мангава не е оргинална песен на Азис Казваш, че ме обичаш с Деси Слава ли? Първоначалната верси е нейна, но без циганското в текста. Песента на Азис и Устата е ремикс, оригинала е на Глория в албума "Илюзия" и е от 2002 година. Това, че миналата година пак й направи още една версия не я прави кавър. 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Деси Слава нанесе болезнен удар на колежката си Рени! - Клюки - Новини Бг NOVINI.BG Novini.bg - Актуалните новини - новините от днес и последни новини от България и света. Информация за най-важните събития в сферата на политиката, шоубизнеса, спорта и ... Как може така да неглижираш песента ви с Рени, бре, Дескее 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Днес Камелия има рожден ден, но Пайнер не я уважиха, Вместо това пускаха само песни на Коце. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Албума на Емилия пристигна,таксувала ме е и 3 лв. за торба,която не съм поръчвал 🤕 6 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 преди 8 минути, Sunlight каза: Днес Камелия има рожден ден, но Пайнер не я уважиха, Вместо това пускаха само песни на Коце. A защо да я уважат? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 преди 35 минути, DevilWish каза: Ахаха сигурен съм, че добре му е дошло. Щедра жена е Башурката! Каза ми че не й знаеш песните след Новата ти? 😘 Това се казва изненада! Трябваше да пусне клипът на тая песен ама се отказа. Но никога не е късно! Добре де, Жените след мен също знам. Като звяр бъди, осчетоводявай ги със която и да си. Знам че никой няма ги, флашките ти и торби 😂😈 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 преди 15 минути, fengergana каза: Албума на Емилия пристигна,таксувала ме е и 3 лв. за торба,която не съм поръчвал 🤕 Поне брандирана ли е торбата 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 преди 15 минути, fengergana каза: Албума на Емилия пристигна,таксувала ме е и 3 лв. за торба,която не съм поръчвал 🤕 Причислила ти е от годишните данъци 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yamall Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 преди 25 минути, fengergana каза: Албума на Емилия пристигна,таксувала ме е и 3 лв. за торба,която не съм поръчвал 🤕 Това е заради 5-те % отстъпка до края на Април за данък МПС. Ще ти бъдат върнати в края на 2024-та година. А и можеш да купиш домати на промоция, без да купуваш грозните кауфландски торби. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 10 Author Report Share Публикувано Януари 10 преди 24 минути, Klaus каза: Добре де, Жените след мен също знам. Като звяр бъди, осчетоводявай ги със която и да си. Знам че никой няма ги, флашките ти и торби 😂😈 Флашката ни с теб на Турболенция, цял живот ще ни държи! Издаде се! Ще викам одиторката! 😘 ПоЗдрав 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Аз пък няма да отида до Еконт да си взема албума и ще я прецакам. Да си плаща тя доставките наобратно, като се прави на хитра. 1 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Лидия ще кълчи кълки в "Dancing Stars". 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 преди 3 часа , fengergana каза: Албума на Емилия пристигна,таксувала ме е и 3 лв. за торба,която не съм поръчвал 🤕 Bestselling TORBA to be announced soon 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 20k??? Съвсем се оля. Замина и престижа на Spotify... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Писали са,че ще има още една фолк звезда. Дано е Райна,а не Луна както се говори. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 преди 19 часа , DevilWish каза: Мъжете с голи глави сте по-секси. 😘 Странно е, но звучи секси българската Кайли Миногуе. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 10 Author Report Share Публикувано Януари 10 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: българската Кайли Миногуе. Иноваторката на големите усти! 😘 Тая песен беше наистина много добра. Мимето винаги е имало готини песни. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Беше постнала ютуб канала си с 200 абонати и написала Soon. Време й е да качи ретрото си там и да изкара някоя нова тупалка. Как искам да преглътне егото си за дует или ft. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 преди 7 часа , -A. каза: Поредния хит на Емилия Бейшур и Борис Дали! Е все пак е и саундтрак на нов бг филм трябва да става за слушане Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 преди 21 минути, Willy каза: 20k??? Съвсем се оля. Замина и престижа на Spotify... Аз от кога ви говоря, че навсякъде може да се купува. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 преди 17 часа , Klaus каза: Не съм се сресал и ми стърчи перчемът като на Милко 😳 да епилирам гърдичките и ще пратя 😁 На всичкото отгоре идваш и със зимен бонус - безплатно китениче - добра офертичка си, ако си и секси - цена няма да имаш. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари