Klaus Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Току що, DevilWish каза: Те са гаджета? 😮 Не 🤣 Но могат да бъдат 😵😘 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 13 Author Report Share Публикувано Януари 13 Току що, Klaus каза: Не 🤣 Но могат да бъдат 😵😘 😘 😘 😘 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 преди 1 минута, DevilWish каза: 😘 😘 😘 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 13 Author Report Share Публикувано Януари 13 преди 1 минута, Klaus каза: 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Брат ми я хареса Малена и песента й Обичам те. Сега я даваха по Планета 4К. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 преди 28 минути, HIStory каза: И малко Ивана. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 ❤️❤️❤️ TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Анди и Кулагин на лайв @xroflx9 3 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 преди 1 час, Klaus каза: Кои са котетата от дясната страна на Мимс 😳😳😳😳 Хирурзите от Пирогов. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 преди 2 минути, DarkChild каза: Хирурзите от Пирогов. Тоя с шапката отзад бих оставил да ми удължи носа 🤣 цъкнах ги кои са ( прости невежеството ми, далеч съм от БГ). 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 преди 9 минути, Emanuela.Carey каза: Анди и Кулагин на лайв @xroflx9 Кулагин: В последния клип ти или мъжа държеше ножа? Андреа: Той бе той, иска да ми го ръга отзад! Андреа: Каквито клипове съм правила аз, дори в момента никой не прави! Само 5 секунди от клипа “Хайде опа” струваха 5 хиляди лева. 5 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 преди 1 час , Klaus каза: Кои са котетата от дясната страна на Мимс 😳😳😳😳 Композитора Сандрито и продуцентите на Ра Мюзик - Супер Саш и Pitt Casas. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 13 Author Report Share Публикувано Януари 13 преди 4 минути, Emanuela.Carey каза: Композитора Сандрито и продуцентите на Ра Мюзик - Супер Саш и Pitt Casas. Само Сандрито и Супер Смеш ги познах.... Нова песен ли ще има Мимето? Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 преди 9 часа , Andrew Cunanan. каза: Подигравате се на феКали, ама Глория такъв масов хит от Присъда насам няма. Тя понеже Кали има хитове в последните години. Сменя жанровете като цветарка. Глото поне не е такава смешна предателка да се отрича от жанра си, да плюе колегите си и после да се завръща без грам срам. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 преди 1 час , Sunlight каза: Брат ми я хареса Малена и песента й Обичам те. Сега я даваха по Планета 4К. Танче, какво мислиш за Един за друг и Дива котка на Райна и коя ти допада повече? Не сме коментирали май. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 5 часа , Klaus каза: Тоя с шапката отзад бих оставил да ми удължи носа 🤣 цъкнах ги кои са ( прости невежеството ми, далеч съм от БГ). Специализира в зашиване на задници. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 6 часа , HIStory каза: Окей, транс си, имаш топки, ама събери малко краката, де. 1 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 7 часа , Stela каза: Тя понеже Кали има хитове в последните години. Сменя жанровете като цветарка. Глото поне не е такава смешна предателка да се отрича от жанра си, да плюе колегите си и после да се завръща без грам срам. Когато Глора извади такъв хит сама ми се обади: Иначе Кала не е имала такива изцепки като тея на Глора в Сигналното Жълто. И Двете са селянки и простакеси, ама Кала поне не претендира на да е класна дама, а Глора нито е дама, нито притежава класа - долна русенска селска пръчка, вкиснато русенско варено. 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 10 часа , HIStory каза: Това е Радко Петков, дегизирал се е на жена, за да види и той някоя средпопулярна песен в кариерата си! 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 14 Author Report Share Публикувано Януари 14 преди 1 час, Andrew Cunanan. каза: Това е Радко Петков, дегизирал се е на жена, за да види и той някоя средпопулярна песен в кариерата си! Не! Диона се е дегизирала като жена! 3 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 9 часа , GSA каза: Танче, какво мислиш за Един за друг и Дива котка на Райна и коя ти допада повече? Не сме коментирали май. И двете ми харесват. Дива котка е по-свежа и носи лятно настроение и клипа е много летен и красив. Не станаха хитове ама са хубави песни. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 #huge 💀 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 5 часа , DarkChild каза: Специализира в зашиване на задници. Кривото не може да стане право, и това, що го няма, не може да се брои. [Еклесиаст 1:15] Късно е за мен, уви! 🤣🤣🤣 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 13 часа , meleto каза: И малко Ивана. Като не снимат с широобхватна камера, ще е малко като за Ивана. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари