Emanuela.Carey Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 преди 4 часа , THE IIconic каза: @Emanuela.Carey не харесва това!!! Аз не съм протектор на Йосмата заради конспирациите ѝ срещу Емануела! Когато се сдобрят може отново да се върне в класацията ми. До тогава ще ѝ слушам песните нелегално, за да не види пукната стотинка. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Ако и Преслава и Галена пускат албуми тази година, първата вероятно ще пусне компилация с 2-3 нови песни на Асенов и Драганински (дето ни лъже две години вече за тях). Дано втората поне направи албум само с нови. Не съм гледал стоковия пазар на вафли Боровец, но ще купя една вафла да подкрепя каузата. 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 От 19.01.2024 г. от 12:32, DevilWish каза: Вчера Мария събра 40 точки. Егати менюто, с кого се е съветвала да направи такива неща? Луксозна вечеря с испански привкус от Мария в „Черешката на тортата“ (18.01.2024) - част 1 WWW.VBOX7.COM Луксозна вечеря с испански привкус от Мария в „Черешката на тортата“ (18.01.2024) - част 1 С Шеф Петров. Или с някой друг като него. Нали такива са и готвили по 5-ма 😁 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 преди 21 минути, Stela каза: С Шеф Петров. Или с някой друг като него. Нали такива са и готвили по 5-ма 😁 В нейния случай е шеВ. 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 преди 48 минути, DarkChild каза: Що за изчанчено име. Ми, Гучи и Армани са били заети вече 🤣 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 20 Author Report Share Публикувано Януари 20 преди 42 минути, Stela каза: С Шеф Петров. Или с някой друг като него. Нали такива са и готвили по 5-ма 😁 Да, точно него имах предвид 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 20 Author Report Share Публикувано Януари 20 преди 31 минути, Klaus каза: Ми, Гучи и Армани са били заети вече 🤣 😘 😘 😘 ❤️❤️❤️ 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Току що, DevilWish каза: 😘 😘 😘 ❤️❤️❤️ Джина може да си мечтае за такъв дует и пробив. Това си беше като моста на Балканите, който Рени осъществи. 🤣 Но пък Джина забременя инвитро от яйцеклетките на Ивена. Това си беше за Гинес 🤣 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 20 Author Report Share Публикувано Януари 20 преди 27 минути, Klaus каза: Джина може да си мечтае за такъв дует и пробив. Това си беше като моста на Балканите, който Рени осъществи. 🤣 Но пък Джина забременя инвитро от яйцеклетките на Ивена. Това си беше за Гинес 🤣 Това с Джина как ти дойде изобщо на умът? Ох, винаги ме караш да се смея Ахахахахахах На живооооооо ме ядосвай ти 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 преди 1 минута, DevilWish каза: Това с Джина как ти дойде изобщо на умът? Ох, винаги ме караш да се смея Ахахахахахах На живооооооо ме ядосвай ти Мислел съм си го от години. Може сега някой да пусне тема в клюкарски сайт, това, което само аз съм знаел от личния живот на Джина Стоева: ДЖИНА СТОЕВА РОДИ ИНВИТРО ОТ ИВЕНА 🤣🤣🤣🤣🤣 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 20 Author Report Share Публикувано Януари 20 преди 2 минути, Klaus каза: Мислел съм си го от години. Може сега някой да пусне тема в клюкарски сайт, това, което само аз съм знаел от личния живот на Джина Стоева: ДЖИНА СТОЕВА РОДИ ИНВИТРО ОТ ИВЕНА 🤣🤣🤣🤣🤣 Една от любимите ми е за 2023. Какво мислиш? 😘 Този път не е тематично 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Току що, DevilWish каза: Една от любимите ми е за 2023. Какво мислиш? 😘 Този път не е тематично Не съм я слушал 🤔😳😳 М.г. изкарах с Anti Hero и албумите на бялата нетатовирана милиардерка. Пък и песента й ми беляза края на опит за връзка 🤣🤣🤣 уви, не забременях като Джина. 😳 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 20 Author Report Share Публикувано Януари 20 преди 2 минути, Klaus каза: Не съм я слушал 🤔😳😳 М.г. изкарах с Anti Hero и албумите на бялата нетатовирана милиардерка. Пък и песента й ми беляза края на опит за връзка 🤣🤣🤣 уви, не забременях като Джина. 😳 От опит глава поне не боли. Никога не е късно! 😘 Време е да те скандализирам тогава: Само да не ми купиш това бебе от Джъмбо, че тогава вече ще си обвинен в измама! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 преди 11 минути, DevilWish каза: От опит глава поне не боли. Никога не е късно! 😘 Време е да те скандализирам тогава: Само да не ми купиш това бебе от Джъмбо, че тогава вече ще си обвинен в измама! Ще ти го купя. Аз обичам слончетата 🤣 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 20 Author Report Share Публикувано Януари 20 Току що, Klaus каза: Ще ти го купя. Аз обичам слончетата 🤣 Ахахахаха! Добре! Помни си думата! 😘 Но защо реши, че ще е слонче? ❤️ 😘 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 преди 3 минути, DevilWish каза: Ахахахаха! Добре! Помни си думата! 😘 Но защо реши, че ще е слонче? ❤️ 😘 Дай да направим ден, свободен от шеги, свързани с Рени 🤣 Официален ден 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 20 Author Report Share Публикувано Януари 20 преди 5 минути, Klaus каза: Дай да направим ден, свободен от шеги, свързани с Рени 🤣 Официален ден Добре. Нека бъде утре, защото и днес я намесихме Но ще издържим ли? Все някой във форума ще я спомене! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 преди 3 часа , Emanuela.Carey каза: Аз не съм протектор на Йосмата заради конспирациите ѝ срещу Емануела! Когато се сдобрят може отново да се върне в класацията ми. До тогава ще ѝ слушам песните нелегално, за да не види пукната стотинка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 20 години Галс! 💋💖💅🫶 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 преди 15 минути, Willy каза: 20 години Галс! 💋💖💅🫶 Отново преоткрих През 2010-11 не беше кой знае какъв хит и популярна, но е мега силната балада, както и Мразя да те обичам. Изобщо, Галена няма слаба балада.. 3 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 преди 41 минути, GSA каза: Отново преоткрих През 2010-11 не беше кой знае какъв хит и популярна, но е мега силната балада, както и Мразя да те обичам. Изобщо, Галена няма слаба балада.. Тези са ми доста любими: 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 3 часа , Willy каза: Да не види нещо 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 4 часа , DarkChild каза: Да не види нещо Takuhi Day! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 А къде Галена и Преслава ще съберат феновете си и ще отбележат юбилеитите си? В Горно Уйно или в Долно Уйно? 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари