FikLena Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Добре деее,стига сте ме пита ли Ти ли си, ти ли си ,ти ли си Да! Аз съм https://www.facebook.com/share/r/4ZF7WcmFuP4abuyV/ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Петиция всички реакции да бъдат заменени със стикерите на Емануела 2 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 преди 6 минути, Emanuela.Carey каза: Петиция всички реакции да бъдат заменени със стикерите на Емануела Помислих я тук за Деси Слава 😳😳😳😳 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Направете анкета с всички искания и да видим дали мнозинството е съгласно за съответните емотикони. Вярвам, че новата на Емануела ще е флопинко. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 преди 8 минути, Klaus каза: Помислих я тук за Деси Слава 😳😳😳😳 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 преди 1 час, DevilWish каза: Сложил е Каспар? Видя ли? МОРКОВ?! Само ако е андибул МОРКОВ! 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 29 Author Report Share Публикувано Януари 29 преди 1 минута, Lelqtian каза: Само ако е андибул МОРКОВ! Да поискаме реакции с Ваня Великова 🤗 1 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 преди 10 часа , DevilWish каза: Много яко ги представяше. Тя е ГАЛЯ и очаква Вашите аплодисменти! Има ли купонджии тук тази вечер? ❤️ Брутална музика! Жестока песен! ❤️ И нас Галеновите ни е много любима тази песен. Страхотно настроение носи. 🥰🥰🥰 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 преди 8 часа , Yamall каза: И пак ще бъде в 9-та глуха. Ако ще и да се обеси пред Александър Невски, пак ще се говори не повече от 3 дни за нея. Просто не става 🤷♂️ За това не знам, но продажбите на Нурофен са скочили десеторно след случката. Явно ще я търсят от доста фармацевтични компании за реклама. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 преди 3 часа , Yamall каза: Искаме я заедно с Динко от Ямбол, майката на Албена Вулева и Кулагин, само този път да си носи наистина скъпи очила. И Фънки също да е в групата. Може и Диона. Тя ще дойде в къщата с куфар пълен с Нурофен. 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 преди 2 минути, Stela каза: И Фънки също да е в групата. Може и Диона. Тя ще дойде в къщата с куфар пълен с Нурофен. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nklv Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 преди 8 часа , nklv каза: Ще го извърти по цигански в нейна полза. Производителят на Нурофен може дори да я сложи за рекламно лице на опаковките. Ето че и нейните амбиции са такива... 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 преди 1 час , DevilWish каза: Ох, предните чаши обаче бяха по-яки. Да помолим @meleto да ни върне старите чашки и череп? Даа, и аз си искам чашките. Аз си ги пожелах преди, не знам защо сега @meleto ги смени. И ако още някой постне еклеровите, мухлясали крака на Рени ще му дам едногодишен бан! 🤮 1 1 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 преди 12 минути, Stela каза: Даа, и аз си искам чашките. Аз си ги пожелах преди, не знам защо сега @meleto ги смени. И ако още някой постне еклеровите, мухлясали крака на Рени ще му дам едногодишен бан! 🤮 Когато някой поиска нещо, сменям друго. Мислете му 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 @nklv Ти си моята любима кучка! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nklv Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 преди 1 минута, Stela каза: @nklv Ти си моята любима кучка! Как не те е срам да ме наричаш така, ще ти запуша устата с вафла Боровец. 💋 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 преди 24 минути, Stela каза: Даа, и аз си искам чашките. Аз си ги пожелах преди, не знам защо сега @meleto ги смени. И ако още някой постне еклеровите, мухлясали крака на Рени ще му дам едногодишен бан! 🤮 Ах, простете, че залитам по зеленото потниче на Преси Ли, мустака на Милко и цитираното от вас 😂 Не успях да приема поп фолка сериозно, като естрада. Мислех да си ги сложа за подпис, но ще си подвия опашката или си взема душ 😂 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 преди 7 минути, Klaus каза: Ах, простете, че залитам по зеленото потниче на Преси Ли, мустака на Милко и цитираното от вас 😂 Не успях да приема поп фолка сериозно, като естрада. Мислех да си ги сложа за подпис, но ще си подвия опашката или си взема душ 😂 3 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 преди 1 час, nklv каза: Как не те е срам да ме наричаш така, ще ти запуша устата с вафла Боровец. 💋 Знаеш как да ме разтопиш с любимите ми вафлички. Ще ни е сладко поне 😘 На скандала сме протежета 🤭 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 преди 4 часа , meleto каза: Вярвам, че новата на Емануела ще е флопинко. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 преди 3 часа , Stela каза: И Фънки също да е в групата. Може и Диона. Тя ще дойде в къщата с куфар пълен с Нурофен. Не ми било нурофен, най ми било курофен. 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 преди 6 часа , DarkChild каза: Не ми било нурофен, най ми било курофен. Курофен, многогамник, все едно и също ... 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 30 Author Report Share Публикувано Януари 30 преди 10 часа , Stela каза: Даа, и аз си искам чашките. Аз си ги пожелах преди, не знам защо сега @meleto ги смени. И ако още някой постне еклеровите, мухлясали крака на Рени ще му дам едногодишен бан! 🤮 Да направиме протест! @meleto върни си ни чашките! преди 11 часа , Stela каза: И нас Галеновите ни е много любима тази песен. Страхотно настроение носи. 🥰🥰🥰 Страхотна е! И не разбирам защо не я е включила в дебютния албум? ❤️ Вместо онова нещо с Милко - Ало, тук ли си 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 30 Author Report Share Публикувано Януари 30 преди 10 часа , Klaus каза: Ах, простете, че залитам по зеленото потниче на Преси Ли, мустака на Милко и цитираното от вас 😂 Не успях да приема поп фолка сериозно, като естрада. Мислех да си ги сложа за подпис, но ще си подвия опашката или си взема душ 😂 Обещал си ми да направим заедно чипкане във ваната с гуменото пате и кучето! Не си ли го изпълниш, мисли му! Няма да ти правя кекс! 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари