DevilWish Публикувано Януари 23 Author Report Share Публикувано Януари 23 Току що, asylum каза: KoMeHmap 3a Nurcihan @signal.bg: Сякаш правилно името би било “Джиан” изписано ; А и какво означава по-точно “Турски изпълнител, който успява да впечатли с таланта си цяла България” – тя не е Таркан; в България всички сме български граждани ,което ни прави автоматично българи ,без значение кой от какъв произход е ; паспортът си е паспорт и той има своята тежест ; Рейхан беше български артист без да е имала претенции да бъде разпознавана в Турция – те и тук не всички я знаеха; нямат разлика с Анелия или Цветелина Янева примерно , които също изкараха турскоезични песни (“Unutamam” и “Merhaba” ) и са си 100% тукашни ; Джиан на същия принцип като въобще не казвам ,че трябва да се притесняват от майчиния си език, произход, корени,РЕЛИГИЯ и т.н. ; България е модерна , демократична, европейска държава , в която всеки е свободен да говори на който си иска език и да изповядва религията, която чувства близо до сърцето си ; а да не говорим колко кафенета , ресторанти, заведения има , които предлагат ястия типични за други култури; мулти- култи достатъчно пъстроцветно , предлагащо за всекиго по нещо; така както трябва да бъде ; Относно песента – песен като песен без да се откроява особено ,а момичето е готино , красиво , с желание за работа , така че дано и се получат нещата ; като се надявам след издигането си в йерархията да не се вземе на много сериозно и да отблъсква хората с надменното си поведение (днешните Галена от Смядово,Петя от Добрич и Емилия от Гълъбово) ; жанра спечели сърцата на народа с по-семпли момичета , повечето от провинцията , без особени заявки в началото , а след славата и голямото его се превърнаха в чудовища , желаещи да “газят” и “мачкат” всичко наред; смятам ,че подценяват масата народ , което в комбинация с голямата публичност може да доведе до катастрофални наказания; знаете слушателят като му писне от псевдо величието на димитровградските кукли – реже до кокал без да му мигне окото – сменя канала, затваря страничката във Фейсбук, блокира в инстаграм и т.н – и всичко се свежда до натискане на “х” бутона на прозореца; Хората трябва да са смирени, както ни споменават и в свещените книги , няма никой да пусне корени като вековно дърво на земята, така че е хубаво да не се надценяваме и подценяваме другите ; 😅 pa3gBuju/\ ce e moa caūm Виж им само класацията за тая седмица? 50-те най... 2024 - брой №3 SIGNAL.BG DJ Дамян и Mile Kitic са №1 в попфолк класацията 50-те най... с „Ти си топ“. Сигурно гласуват 10 човека щом такива песни които вече сме ги слушали оглавяват класации... 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Току що, DevilWish каза: Виж им само класацията за тая седмица? 50-те най... 2024 - брой №3 SIGNAL.BG DJ Дамян и Mile Kitic са №1 в попфолк класацията 50-те най... с „Ти си топ“. Сигурно гласуват 10 човека щом такива песни които вече сме ги слушали оглавяват класации... 03. Роксана – Ах, Марине, Марине 12. Валя – Още си 41. Ихито – Много яка 46. Залия – Пий и забравяй 50. Юнал х Амет – Реклама Какво е това изобщо 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Други изпълнители, които са рекламирали цигари в началото на "Сам съм си рекърдс" периода: - Галин - 4 клипа (+ соц. мрежи) - Гери-Никол - 4 клипа (+ соц. мрежи) - Криско - 3 клипа (+ соц. мрежи) - Анелия - 2 клипа (реклами само в промо снимките от проектите, не ги е слагала до ястия и тн.) - Алисия - 2 клипа (+ соц. мрежи) - Тита - 2 клипа (+ соц. мрежи) - 100 кила - 1 клип (+ соц. мрежи) - Константин - 1 клип (без реклама в соц. мрежи) - Мария Илиева - 1 клип (+ соц. мрежи) - Поли Генова - 1 клип (+ соц. мрежи) - Азис - 0 клипа (+ соц. мрежи) Погледнах им профилите отново да си спомня. За някои съм бъркал. Пр. Мария Илиева определено има 1-2 снимки с цигарите. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 23 Author Report Share Публикувано Януари 23 Току що, meleto каза: 03. Роксана – Ах, Марине, Марине 12. Валя – Още си 41. Ихито – Много яка 46. Залия – Пий и забравяй 50. Юнал х Амет – Реклама Какво е това изобщо И машъпи има. 26. Бони – Golden Hit Mashup 2 47. Наско Ментата – Ловната дружина Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 4 минути, meleto каза: 50. Юнал х Амет – Реклама Какво е това изобщо Прочетох Анал х Амет - Реклама 😭 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 23 Author Report Share Публикувано Януари 23 Току що, Andrew Cunanan. каза: Прочетох Анал х Амет - Реклама 😭 Ти само им виж класацията и статиите които пускат. Ние с теб пишем по-добре и по-грамотно от тях. 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 1 час, Willy каза: Не и @meleto да се опитва да си раздвижи сайта като се захапва и провоцира с най-голямата фен група тук. Как не те е срам заслужаваше клип! 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 23 Author Report Share Публикувано Януари 23 Току що, Andrew Cunanan. каза: Как не те е срам заслужаваше клип! Абсолютно! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза: Прочетох Анал х Амет - Реклама 😭 46. Залия – Пий и забравяй Прочетох 46. Завалия – Пий и забравяй 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 2 минути, DevilWish каза: Абсолютно! GALENA - KAK NE TE E SRAM / Галена - Как не те е срам, 2005 LIVE HD |... WWW.FACEBOOK.COM Галена - Как не те е срам #radioultra #galena #kakneteesram 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 23 Author Report Share Публикувано Януари 23 Току що, meleto каза: GALENA - KAK NE TE E SRAM / Галена - Как не те е срам, 2005 LIVE HD |... WWW.FACEBOOK.COM Галена - Как не те е срам #radioultra #galena #kakneteesram Много е сладка тук! Сериозно! Съвсем естествена и непринудена. 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 В онези години ми беше толкова безразлична. Мисля че първата нейна която харесах е "Знам диагнозата" 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 7 минути, Fast каза: В онези години ми беше толкова безразлична. Мисля че първата нейна която харесах е "Знам диагнозата" Аз пък я надуших още 2004 със Само миг. Както Меди с тази: 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 18 минути, DevilWish каза: Ти само им виж класацията и статиите които пускат. Ние с теб пишем по-добре и по-грамотно от тях. Mu 1-Bo Mqcmo Bce e xum, gpyGomo HacocaHo cmamuume ca copy-paste om HemQ 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grinch Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Това го обожавах, дано се възроди. Повече ме кефи от Душата ми крещи 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 10 минути, Grinch каза: Това го обожавах, дано се възроди. Повече ме кефи от Душата ми крещи Ton xum cu be6e/e 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 18 минути, Grinch каза: Това го обожавах, дано се възроди. Повече ме кефи от Душата ми крещи От днешна гледна точка ми звучи доста постно. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 8 минути, meleto каза: От днешна гледна точка ми звучи доста постно. От днешна гледна точка ми звучи доста boGamo Ha 3Byzu. He e npocmo meHekuq… 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 52 минути, Grinch каза: Това го обожавах, дано се възроди. Повече ме кефи от Душата ми крещи Както и тези! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Андреа е лайф в TikTok. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 23 Author Report Share Публикувано Януари 23 преди 3 минути, Willy каза: Както и тези! И Намерих те с Борис Дали беше попадение! Невероятна песен! Много я харесвам като текст и музика. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Току що, DevilWish каза: И Намерих те с Борис Дали беше попадение! Невероятна песен! Много я харесвам като текст и музика. Намерих те е доста добре запомнена. Има над 5М и 40к харесвания. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 6 минути, Fast каза: Андреа е лайф в TikTok. Беше хванала микрофона на обратно за малко, но не можах да скрийна. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Айдеее изкарала е циците, подпийнала е - Галена и Преслава да се учат как се държи една ЗВЕЗДА! 1 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 19 минути, Willy каза: Както и тези! + 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари