DevilWish Публикувано Януари 26 Author Report Share Публикувано Януари 26 преди 1 минута, Klaus каза: Накрая ще ме линчуват с краставици от фен клуба на Гло ако продължаваме така 😂 Една краставичка лястовичка не прави 🐔 Ами то и на мен Глория ми е една от любимките Само не казвай ти на коя си, защото има някаква скрита вражда с нея... Нали си знаеш? Все едно е нямало други двойки в тоя форум, не сме открили топлата вода както казва нашата любима Счетоводителка!. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 15 минути, Yamall каза: Да не се ядосва, Ани Хоанг също все още не е дебютирала, Соня Френска пусна един дебютен хит, хората забравиха за него обаче, та и тя може да влезе в графата. още втората песен на Ани беше хит! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза: Те нямат право на думата, защото за една нова година са правили масова гей оргия под звуците на този хит: Не би ми станал от песен на Глория. Моля да ме извините. Ще ми се префърцуни и се свие...и ще трябва да му удрям шЪмърчета 🧐 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 1 час, DevilWish каза: Ариа или песента? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yamall Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: още втората песен на Ани беше хит! Най-запомнящата й песен е “Курва като Моника”, ако ще влиза в отбора на хитовите изпълнители. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 това също беше сезонен хит, да не отварям дума за това: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Току що, Andrew Cunanan. каза: това също беше сезонен хит, да не отварям дума за това: Хит от Ани Хоанг е само кучешко варено със зеленчуци. Питайте Люси 😎 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 2 минути, Yamall каза: Най-запомнящата й песен е “Курва като Моника”, ако ще влиза в отбора на хитовите изпълнители. Кралица си е Ани Хамак, откакто спря да пуска често и чалгата западна: 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yamall Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Дори от Пайнер не знаят коя е… 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 1 минута, Klaus каза: Хит от Ани Хоанг е само кучешко варено със зеленчуци. Питайте Люси 😎 Крайно време е някой да се погрижи за уличните софийски кучета. 🤤 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Ани Хоанг вкара светещите мигли, дето Кейти Пери изкопира 5 години по-късно. ИНОВАТОРКА. ЛИДЕРКА! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Крайно време е някой да се погрижи за уличните софийски кучета. 🤤 Ми и те са мИсо. Сигурен съм, че Ани и Люси са пробвали и гълъби 🕊️ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Оцко успя да издейства на Кристиана фийчъри от Преслава и Галена, а Люси не успя да издейства на Ани Хоанг и един фийчър от Анелия, която участваше в на всички песните по едно време. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yamall Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Току що, Emanuela.Carey каза: Оцко успя да издейства на Кристиана фийчъри от Преслава и Галена, а Люси не успя да издейства на Ани Хоанг и един фийчър от Анелия, която участваше в на всички песните по едно време. Че за какво й е баш с Ана??? Още един флоп, мерси. Добре, че са ни спасили от това. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 @galin_alpha 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 26 Author Report Share Публикувано Януари 26 преди 9 минути, Klaus каза: Ми и те са мИсо. Сигурен съм, че Ани и Люси са пробвали и гълъби 🕊️ Оф..... недей, че ми става мъчно за тях.... Знам, че могат да се ядът, наистина Каквато и да е Хоанг, не вярвам, че ще седне да яде гълъби и кучета. Това за кучетата е в рамките на шегата. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 6 минути, DevilWish каза: Оф..... недей, че ми става мъчно за тях.... Знам, че могат да се ядът, наистина Каквато и да е Хоанг, не вярвам, че ще седне да яде гълъби и кучета. Това за кучетата е в рамките на шегата. В Корея подобни неща се ядат. Последният тренд е с клечки за зъби. 😳😳😳 Пържени клечки за зъби - нова опасна мода в Южна Корея NEWS.BG "Моля ви, не ги яжте", призовават властите 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 26 Author Report Share Публикувано Януари 26 преди 1 минута, Klaus каза: В Корея подобни неща се ядат. Последният тренд е с клечки за зъби. 😳😳😳 Пържени клечки за зъби - нова опасна мода в Южна Корея NEWS.BG "Моля ви, не ги яжте", призовават властите Това е отвратително. Има песни на Ани Хоанг които ми харесват. Поне не се бута непрекъснато под прожекторите като други. 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 @HIStory абонирай се за тоз канал, како, тука качват всички песни на Кама: 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 1 час, stereoto_ каза: Това са певци с качествена дискография, но Емануела, бих се замислил.. Na e akmya/\Ha u q kaHqm преди 43 минути, DevilWish каза: Оф..... недей, че ми става мъчно за тях.... Знам, че могат да се ядът, наистина A3 Mh obu4aM GALABI @Andrew Cunanan. 1 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 2 минути, asylum каза: Na e akmya/\Ha u q kaHqm A3 Mh obu4aM GALABI @Andrew Cunanan. @asylum Поздрав 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 2 минути, Emanuela.Carey каза: Дион - Шмъркал Шимейл. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 🏆 Който е безгрешен да хвърли първия камък 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 26 Author Report Share Публикувано Януари 26 преди 1 минута, Klaus каза: 🏆 Който е безгрешен да хвърли първия камък ГръмММММна Рамания-на с чалга от балкана! Шмрък, шмрък, още един път. По-як от форумеца има, ама няма! 😘 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари