DevilWish Публикувано Януари 28 Author Report Share Публикувано Януари 28 Току що, Andrew Cunanan. каза: меме тимплийт е. А това беше като символ за края на кариерата на Диона ли? Хората много гледат медийния образ..... не знам дали ще има хит в близката година..... Шансовете намаляват...... Много кофти случка с нея. 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Току що, DevilWish каза: А това беше като символ за края на кариерата на Диона ли? Хората много гледат медийния образ..... не знам дали ще има хит в близката година..... Шансовете намаляват...... Много кофти случка с нея. Да, Оливия Джей ще е новата кралица и лидеерка. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Егати грозника 🤮 3 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Еси е страхотна тук... без всичките ремонти. И пак е във форма. И тук: А това ми е любима песен нейна плюс "Минало бъди" и "Само мен обичай": Меле, май еррор-ите изчезнаха. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 преди 1 минута, FikLena каза: Егати грозника 🤮 @meleto време е за 🤮 реакция. Щеше да пасва за тази снимка, а понякога и за твоите коментари. ❤️ 1 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 преди 6 минути, Willy каза: @meleto време е за 🤮 реакция. Щеше да пасва за тази снимка, а понякога и за твоите коментари. ❤️ Само ако признаеш, че Жалка почна кариерата си 2003 година. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 преди 13 минути, adorable каза: Еси е страхотна тук... без всичките ремонти. И пак е във форма. И тук: А това ми е любима песен нейна плюс "Минало бъди" и "Само мен обичай": Меле, май еррор-ите изчезнаха. Дори тук 🏆🥇 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 преди 16 минути, FikLena каза: Егати грозника 🤮 Добре че не си е снимала дупето, как си гълта бузите. 😳💀 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 преди 16 минути, Willy каза: @meleto време е за 🤮 реакция. Щеше да пасва за тази снимка, а понякога и за твоите коментари. ❤️ Тези, свързани с Г*афа. 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 "Твоя завинаги" от ДесиСлава / Очаквайте! 2 4 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 преди 20 минути, Klaus каза: Дори тук 🏆🥇 Френска дама. Имаше я преди много години на награди на НФ в НДК, една турска песен пя с една шалвари и фереджета, беше като току-що дошла от мисия в Афганистан. Готина е Есил, винаги е била глътка свеж въздух... Поне веднъж беше и на турнето. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 преди 3 минути, adorable каза: Френска дама. Имаше я преди много години на награди на НФ в НДК, една турска песен пя с една шалвари и фереджета, беше като току-що дошла от мисия в Афганистан. Готина е Есил, винаги е била глътка свеж въздух... Поне веднъж беше и на турнето. Още чакам някой лайф от нея, където да пее различни стилове музика. Помня, че в Mad secret concert имаше спекулации, че ще вземе участие. Щеше да е страхотно! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 преди 16 часа , DevilWish каза: Много яко се раздава! Раздава неща, които никой не ще. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 28 Author Report Share Публикувано Януари 28 преди 13 минути, DarkChild каза: Раздава неща, които никой не ще. Като каза НЕЩА, веднага се сетих за този хит от близкото минало! ❤️ Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 преди 1 час , stereoto_ каза: "Твоя завинаги" от ДесиСлава / Очаквайте! В заглавието "Десислава", на снимката - Тони 100раро 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 28 Author Report Share Публикувано Януари 28 @Klaus за този Мартин става дума, чуй го. А ето и какво е казал за Емануела днес. Мартин Елвиса от "Игри на волята": Най-отвратителните неща за мен за казани от Емануела, знам защо го прави. Бих искал да затворя страницата с нея и да продължа | Signal.bg SIGNAL.BG Емануела гневна на бившия си Мартин Елвиса, обвини го в куп лъжи и манипулации 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 преди 12 минути, Andrew Cunanan. каза: В заглавието "Десислава", на снимката - Тони 100раро Заприлича ми на обръснатия Емрах 😳 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 преди 2 часа , adorable каза: Френска дама. Имаше я преди много години на награди на НФ в НДК, една турска песен пя с една шалвари и фереджета, беше като току-що дошла от мисия в Афганистан. Готина е Есил, винаги е била глътка свеж въздух... Поне веднъж беше и на турнето. 1 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 28 Author Report Share Публикувано Януари 28 Ама като сме на Есил Дюран, толкова любими песни има, че... не може да не започна от SMS!!!! ❤️ Пак видеото не е качено! Некадърници пълни! Все едно. Песента е Топа на Топа! ❤️ 4 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 преди 24 минути, asylum каза: Като малък този пърформанс ме плашеше, като талибанка беше. Правилно съм запомнил обаче аутфита с тюрбана. След 3:37 може да прогони всички бойци от ИД. Мерси, че го изрови. Още 2 любими: Разбира се, "Съперница", "Елмаз", "Луда съм, че те обичам", "Тя", "Нека" също са топ, кавърът на Драгана - "С огън си играеш" е жесток, "Ще те направя мъж", "Не ме обичай" с Люси, "Ако се върнеш"... Мале, тя имала много яка дискография, бях позабравил. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 28 Author Report Share Публикувано Януари 28 Току що, adorable каза: Като малък този пърформанс ме плашеше, като талибанка беше. Правилно съм запомнил обаче аутфита с тюрбана. След 3:37 може да прогони всички бойци от ИД. Мерси, че го изрови. Още 2 любими: Разбира се, "Съперница", "Елмаз", "Луда съм, че те обичам", "Тя", "Нека" също са топ, кавъра на Драгана - "С огън си играеш" е жесток, "Ще те направя мъж", "Не ме обичай" с Люси, "Ако се върнеш"... Мале, тя имала много яка дискография, бях позабравил. Съперница, Елмаз, Тя, Не ме обичай, Гласова поща, Мразя те, Егоист, толкова много са... и Леле, Яно ❤️ А и Сладки лъжи! ❤️ Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 преди 10 минути, adorable каза: Като малък този пърформанс ме плашеше, като талибанка беше. Правилно съм запомнил обаче аутфита с тюрбана. След 3:37 може да прогони всички бойци от ИД. Мерси, че го изрови. Още 2 любими: Разбира се, "Съперница", "Елмаз", "Луда съм, че те обичам", "Тя", "Нека" също са топ, кавърът на Драгана - "С огън си играеш" е жесток, "Ще те направя мъж", "Не ме обичай" с Люси, "Ако се върнеш"... Мале, тя имала много яка дискография, бях позабравил. uMa q u kamo Muku Mayc 🫣😇 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 преди 1 минута, asylum каза: uMa q u kamo Muku Mayc 🫣😇 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Много грозно е да виждаш как лапета и зрели мъже се заяждат с имиджа на жени, без значение на каква възраст са. Нищо ѝ няма на Рени, много си е добре за годините. Коментари като тези ги карат да се правят на маймуни. Много бездушни сте. 4 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 преди 11 минути, Illyria каза: Много грозно е да виждаш как лапета и зрели мъже се заяждат с имиджа на жени, без значение на каква възраст са. Нищо ѝ няма на Рени, много си е добре за годините. Коментари като тези ги карат да се правят на маймуни. Много бездушни сте. Много е смешно жена да не признава как изглежда, а да се обработва с фотошоп. Аз съм си признал, че съм плешив, например. Моралът може да си спестите 😁 Нищо против дебели или каквито да е хора, против да не се приемаш и го играеш фиктивен образ. Това са истински комплексирани хора 😎 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари