Emanuela.Carey Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 преди 1 минута, Grinch каза: Най-добрата ѝ самостоятелна песен в Пайнер, може би заедно с тази ❤️ Аз имам слабост към тази - най-доброто произведение на Пашев 1 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 30 Author Report Share Публикувано Януари 30 преди 1 минута, Klaus каза: Нещо като продължение на сторито му с краставиците ще е имиджов клип за Галин. Петък ли ще го пуска? Нека си направи реклама! 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Преслава има ли някакви песни на Пашев? Не мога да се сетя за никоя нейна от него. Май не е имала “Пашев период” като другите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 30 Author Report Share Публикувано Януари 30 преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: Аз имам слабост към тази - най-доброто произведение на Пашев И аз я обожавам. Без чувства, Сменяй ме и Почти перфектен са ми любимите нейни песни в Пайнер + Направо в коша. Граници и Към вратата пък са ми любимите й дуети. 3 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 преди 1 минута, DevilWish каза: Петък ли ще го пуска? Нека си направи реклама! Той ако до петък ги държи в... 3те краставици, ще е направо ден за пюре 😳💩💩💩💀 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grinch Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Току що, Emanuela.Carey каза: Аз имам слабост към тази - най-доброто произведение на Пашев Ооооо, тази ми беше сигурно най-въртяната песен няколко месеца. Тогава с Миглена мачкаха в Брадъра и бяха национални любимки. Team popfolk ❤️ 3 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 30 Author Report Share Публикувано Януари 30 Току що, Klaus каза: Той ако до петък ги държи в... 3те краставици, ще е направо ден за пюре 😳💩💩💩💀 Ще издържи до петък, сети се защо. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 преди 1 минута, DevilWish каза: И аз я обожавам. Без чувства, Сменяй ме и Почти перфектен са ми любимите нейни песни в Пайнер + Направо в коша. Граници и Към вратата пък са ми любимите й дуети. Плюс Виновна, Нотариално заверен и Гледай ме на снимка! 🥰 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grinch Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: Преслава има ли някакви песни на Пашев? Не мога да се сетя за никоя нейна от него. Май не е имала “Пашев период” като другите. Тази емблема е негова. Тогава пак я отписваха и гръмна 🥰 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Току що, Grinch каза: Тази емблема е негова. Тогава пак я отписваха и гръмна 🥰 Сега се сетих че и хомофобския хит е негов 3 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 30 Author Report Share Публикувано Януари 30 преди 1 минута, Bunn каза: Плюс Виновна, Нотариално заверен и Гледай ме на снимка! 🥰 Обожавам ги ❤️ 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 преди 2 минути, Emanuela.Carey каза: Сега се сетих че и хомофобския хит е негов И тази е на Пашев 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Факта че това е било песен на Елена Паришева, но тя се е отказала от сцената преди да я пусне и я е дала на Преслава - представете си да не беше част от дискографията на Пресил 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 30 Author Report Share Публикувано Януари 30 преди 3 минути, Grinch каза: Тази емблема е негова. Тогава пак я отписваха и гръмна 🥰 Винаги когато я отписват им удря по няколко шЪмара и ги нокаутира! Доказва точно обратното на хейтърите! ❤️ Честит Рожден Ден на Ганев! Да направи на Преслава такъв хит му пожелавам! 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 30 Author Report Share Публикувано Януари 30 Току що, Emanuela.Carey каза: Факта че това е било песен на Елена Паришева, но тя се е отказала от сцената преди да я пусне и я е дала на Преслава - представете си да не беше част от дискографията на Пресил Между другото - да, говореше се, че Елена ще има песни още 2006 - балада ЗА ЕДНАТА СЛАВА и после Лудата дойде. Както и Анелия е подарила на Гергана - Губя те бавно. Същото е направила и Галена с Мъртви души като я е дала на Емилия. Това са стари, но забравени факти. 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 преди 8 минути, DevilWish каза: Винаги когато я отписват им удря по няколко шЪмара и ги нокаутира! Доказва точно обратното на хейтърите! ❤️ Честит Рожден Ден на Ганев! Да направи на Преслава такъв хит му пожелавам! И такива! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 30 Author Report Share Публикувано Януари 30 Току що, Bunn каза: И такива! Обожавам ги и трите. ❤️ 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 преди 1 час, Klaus каза: Нова версия (трета) на Животът няма втора серия 😂💩 Животът няма ТРЕТА серия. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 преди 44 минути, Runevski каза: Ето кой спами под статиите в Сигнал.. Значи твоята Преси е била дебела защото е лицемерна в живота. Яша! Преслава е национално богатство, докато от Рени дори собствените й деца избягаха, когато можеха законово да упражнят собствено право на избор. 🤡 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 преди 23 минути, Emanuela.Carey каза: Преслава има ли някакви песни на Пашев? Не мога да се сетя за никоя нейна от него. Май не е имала “Пашев период” като другите. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Голяма грешка на Вресислава, че не клипира този мегахит, сега щеше да гони 10 милиона: 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Прасислава можеше да има още 100 милиона отгере към общите си гледания в ютюб ерата, ако не беше заебала тотални мегахитове без клипове в периода 2011-2014: 1) МСМ 2) Кажи здравей 3)По моята кожа 4) Добрини 5) От мен питието 6) Помощ 7) Ако ще да боли 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 преди 5 минути, Andrew Cunanan. каза: Голяма грешка на Вресислава, че не клипира този мегахит, сега щеше да гони 10 милиона: И тази май е на Пашев, нали? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 преди 1 минута, Bunn каза: И тази май е на Пашев, нали? Тази е на Артан Кастрати и беше мегахит наравно с друга негова - "Пак ли" на Галош, към днешна дата сигурно и Преслава не си я помни. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_presi Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 преди 1 час, Runevski каза: Ето кой спами под статиите в Сигнал.. Значи твоята Преси е била дебела защото е лицемерна в живота. Яша! Да бе, нямам си друга работа да се занимавам със сланините на Рени! А ти да не си самата Рени тук да се правиш на ощипана... Хаха хайде друсай шкембето там и мълчи 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари