DanielPiliov Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 преди 7 минути, Willy каза: Това е на първо място в Spotify Bulgaria top 50 Стана си ХИТ, категорично. Отсвирите много ме кефят в тая песен, като цяло мен Пашев винаги ми е харесвал повече от Асенов и Ганев. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 преди 34 минути, Emanuela.Carey каза: Айде сега прибрала е парите в джоб Пепа, много и дреме за дечурлигата. Никой не е пропушил заради чалгата. Има достатъчно друг вид медии, които са лансирали цигари през годините. Мислела е че ще мине и замине (то така и стана де) по примера на Мара Илиева, която също ги рекламира един път (В "Ми Амор") и после не ги видяхме в следващите й проекти. Щом не е подписала договор за социалките е много малко вероятно да е приела от първия път. Аз не съм казвал че само чалгата е виновна. Споменах колко ги натрапваха, а после навлязоха и в поп/хип-хоп средите. Най-гледания клип във Facing The Sun е с тия цигари. Иначе маркетинга им определно сработваше, поне в началото, защото целия ми училищен двор беше облян в техните брандове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 @asylumСлушаме ли още ХИТА или сме на центрофуга💣 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 преди 4 часа , DevilWish каза: Да, но сега и двете с Галена са на първо място, след тях е Азия. Толкова ми е писнало това същество, че не знам. Най-втръсналият изпълнител! Като човек, който от години не живее в БГ и среща хора от целия свят, когато кажа от къде съм, всеки ми навита в лицето Азис. Никой не е чувал Преслава или Галена. Уви, неприятен ми е и на мен 🙄 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 4 Author Report Share Публикувано Януари 4 преди 1 минута, Klaus каза: Като човек, който от години не живее в БГ и среща хора от целия свят, когато кажа от къде съм, всеки ми навита в лицето Азис. Никой не е чувал Преслава или Галена. Уви, неприятен ми е и на мен 🙄 Ето изводите с какво сме известни..... Какво да кажа, където като малък се кача в колата на баща ми и се усилва Азис? Както споменах и котката си я беше кръстил така. Мисля, че беше около 2003 година, аз още не слушах много такава музика. Харесвах Глория. Започнах да слушам вече когато чух на Анелия - Обичай ме и от там..... иначе преди това знаех големите хитове на Деси Слава, Глория, Камелия и някои други.... Не знам какво толкова му харесваше песните.... 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 Едната сиса на Кики се е пукнала май Fiki (@fikistoraro) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM fikistoraro on January 4, 2024: "“Майко” утре в 18:00 ч." 2 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 преди 5 минути, xroflx9 каза: Едната сиса на Кики се е пукнала май Fiki (@fikistoraro) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM fikistoraro on January 4, 2024: "“Майко” утре в 18:00 ч." Това е трагичният резултат, когато турски циганин се опитва да се прави на Аквамен... 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 Радвам се, че най-накрая го разбра! 2 5 1 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 преди 21 минути, xroflx9 каза: Едната сиса на Кики се е пукнала май Fiki (@fikistoraro) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM fikistoraro on January 4, 2024: "“Майко” утре в 18:00 ч." Много суках от бибата и това е резултата 😘 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 4 Author Report Share Публикувано Януари 4 преди 14 минути, Willy каза: Радвам се, че най-накрая го разбра! Че защо й е на жената да иска? Нека си прави със Счети, получават му се. 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 преди 3 минути, DevilWish каза: Че защо й е на жената да иска? Нека си прави със Счети, получават му се. Просто не иска да разяри Стораровия култ. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 преди 1 час, DanielPiliov каза: @asylumСлушаме ли още ХИТА или сме на центрофуга💣 преди 26 минути, xroflx9 каза: Едната сиса на Кики се е пукнала май Fiki (@fikistoraro) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM fikistoraro on January 4, 2024: "“Майко” утре в 18:00 ч." 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 преди 29 минути, xroflx9 каза: Едната сиса на Кики се е пукнала май Fiki (@fikistoraro) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM fikistoraro on January 4, 2024: "“Майко” утре в 18:00 ч." KoHaH BapBapuHa! 4 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 XumoBu XumoBe: xum Ha 2023 xum Ha 2024 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 4 Author Report Share Публикувано Януари 4 преди 1 минута, asylum каза: XumoBu XumoBe: xum Ha 2023 xum Ha 2024 Като няма самостоятелни песни, така е. Реално Теда откога няма хит? Май Ало, ало беше последния? 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 преди 15 минути, asylum каза: XumoBu XumoBe: xum Ha 2023 xum Ha 2024 2022 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 4 Author Report Share Публикувано Януари 4 Току що, DanielPiliov каза: 2022 Забравих за съществуването на тая песен. Най боли ме беше голям хит, ама това чак пък голям хит... Сезонен - да? След 2021 не мисля, че е имала кой знае какво. Тя вече не е интересна. 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 преди 3 часа , Willy каза: Втора соло песен на жена от 00s десетилетие с над милион в Спотифай! + Коя беше другата песен? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 преди 57 минути, xroflx9 каза: Едната сиса на Кики се е пукнала май Fiki (@fikistoraro) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM fikistoraro on January 4, 2024: "“Майко” утре в 18:00 ч." Малее изглежда потресаващо зле. Като анимационен герой е, ужас просто. Наистина е станал Кики, буквално 😁😬 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 преди 5 часа , Emanuela.Carey каза: Меди такива хитове няма Нито такива цици 😘 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 4 Author Report Share Публикувано Януари 4 Недооценен хит, стил и класа! Мога да се смея! Мога да говоря колко си ми безразличен ти! Мога да се правя, не и да забравя как потъвах в очите ти! ❤️❤️❤️❤️❤️ Hajdeeee, daj daj 😘 Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 преди 43 минути, DevilWish каза: Като няма самостоятелни песни, така е. Реално Теда откога няма хит? Май Ало, ало беше последния? Ko, ka3a ko? A/\o-mo ū e Haū-Heycne6Hama 😅 u cmo npo GoHka e xum 3apag goH Mapuo, ga 🙂 npeca Moe cu Me4mae 3a makuBa xumoBe 😉 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 4 Author Report Share Публикувано Януари 4 преди 2 минути, asylum каза: Ko, ka3a ko? A/\o-mo ū e Haū-Heycne6Hama 😅 u cmo npo GoHka e xum 3apag goH Mapuo, ga 🙂 npeca Moe cu Me4mae 3a makuBa xumoBe 😉 Точно заради Дон-а не е никакъв хит, но това е друг въпрос. Естествено, Преса няма как да има такива цигански хитове. И Улицата и Спомени са по-големи хитове от двете бози на циганката с безизвестния. Добре, де... Ако Ало, ало е най-неуспешната й песен, тя хит няма от Автомата, която пак е ДУЕТ? 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 преди 8 минути, DevilWish каза: Точно заради Дон-а не е никакъв хит, но това е друг въпрос. Естествено, Преса няма как да има такива цигански хитове. И Улицата и Спомени са по-големи хитове от двете бози на циганката с безизвестния. Добре, де... Ако Ало, ало е най-неуспешната й песен, тя хит няма от Автомата, която пак е ДУЕТ? 2 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 4 Author Report Share Публикувано Януари 4 преди 1 минута, asylum каза: Е, да.... Завиждайте е много по-голям хит от песните на Теда в последните години. Съгласен съм. Остана си и тя в 2021 година като повечето си колежки. Между другото с Емрах да вземат да направят един чат и да се псуват, ще е по-интересно от последните им песни. 1 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари