Yamall Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 преди 2 минути, asylum каза: Софи Маринова разкри още, че синът й Лоренцо ще се завърне на музикалната сцена, но не като попфолк певец, а вече като рапър. наследникът на звездата е готов с няколко записани песни, които е чула Вирго и Боро Първи треперят от страх след тази новина. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 преди 2 часа , Emanuela.Carey каза: Рашия била в любовен триъгълник с Делян Пеевски и Цура @THE IIconic коментирай че сега като Грух я финансира ще стане най-голямата певица в България Дали ще си отреже малкия Рашийо като Тротинетката? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Same 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 преди 17 минути, Klaus каза: Дали ще си отреже малкия Рашийо като Тротинетката? Какво да реже? Рашия е биологична жена. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Галинчо е на лов за бразилски саламчета ням ням ням Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 преди 26 минути, Emanuela.Carey каза: Какво да реже? Рашия е биологична жена. По-добра... певица, в леглото, в какво? 🤣🤣🤣 Въпреки бисексуалността ми, не бих си причинил нито една от двете.😄 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 преди 1 час, Klaus каза: По-добра... певица, в леглото, в какво? 🤣🤣🤣 Въпреки бисексуалността ми, не бих си причинил нито една от двете.😄 Айде сега по-сериозно, едната е транс мумия, правеща се на певица, но какво против Рашия имаш?! 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Това звучи като вечна класика, буквално можеше и днес да я пусне като нова песен и пак щеше да звучи актуално! ❤️ 1 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 преди 17 минути, Willy каза: Айде сега по-сериозно, едната е транс мумия, правеща се на певица, но какво против Рашия имаш?! Ако ми е под елхата, нищо 🤣 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 ?😭 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 преди 34 минути, Willy каза: Айде сега по-сериозно, едната е транс мумия, правеща се на певица, но какво против Рашия имаш?! Оттук насетне за всяка следваща песен успехът на Да ти олекне да е недостижим. Да вади провал след провал Галош и дори собствените ѝ фенове и роднини да я намразят! АМИН! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 5 Author Report Share Публикувано Януари 5 Току що, Andrew Cunanan. каза: Оттук насетне за всяка следваща песен успехът на Да ти олекне да е недостижим. Да вади провал след провал и дори собствените ѝ фенове и роднини да я намразят! АМИН! Галена ли прокле току-що? 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Току що, DevilWish каза: Галена ли прокле току-що? ДА! 💅 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 5 Author Report Share Публикувано Януари 5 Току що, Andrew Cunanan. каза: ДА! 💅 Ама защо? @Willy Преслава ли е транс-мумията? Ако е така, пак си помисли! Крюела Транс Девил? 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 преди 12 минути, Willy каза: ?😭 Тия са от Netflix заменени 💪 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 5 Author Report Share Публикувано Януари 5 Току що, Klaus каза: Тия са от Netflix заменени 💪 Ама тая повече прилича на Биляниш 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 преди 2 минути, DevilWish каза: Ама защо? @Willy Преслава ли е транс-мумията? Ако е така, пак си помисли! Крюела Транс Девил? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 5 Author Report Share Публикувано Януари 5 Току що, Andrew Cunanan. каза: Алелелееееееееее! На първата снимка щях да кажа, че това е ГЛОРИЯ, а на третата ПРЕСЛАВА! На последната снимка пък е като Невена Цонева с черната коса? 😮 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Аз съм фен на Роксана без грим 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 5 Author Report Share Публикувано Януари 5 Мария се прави, че яде Брауни 4 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 От 1.01.2024 г. от 22:44, DevilWish каза: Когато Петя и Галя от 2004 година си поделят един общ ... Модел! Не знам дали сте забелязали Отдавна, още през 2004 година, като излязоха видеоклиповете. Не сме толкова тъпи. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 От 1.01.2024 г. от 22:55, Just_Me каза: Шиши вече живеел с Десислава Атанасова, а Цура си била в Дубай с някъв ММА борец 😳 Имате ли информация? 😂 Ако е вярно..като нищо ще започне пак с участията 😄 Моля? Сериозно? Не знам на колко години е тоя, но тази може да му е кака................ За Цвета съм направо изненадана............. Но мисля, че май не е вярно, щом още си е в Дубай и го раздава важна госпожица. Ще го повярвам, като я видя на снимка с друг мъж и в облекло, различно от шанелското. Този не мисля, че толкова лесно си пуска жените............... Явно си прочела някаква измислица - премислица. Пък Десислава Атанасова.................не знам колко е годишна, прилича ми на 45 годишна изнервена учителка по литература в някоя провинциална гимназия. Не е ли омъжена и с дете? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 От 1.01.2024 г. от 22:59, Just_Me каза: Същата 😬 Направо бледнее пред Цура.. Не бледнее, ами не си я представям мечтата на живота и да е да се въргаля с някой 200кг мечок в леглото, че и с визия и поведението на орангутан. Доколкото я гледам по телевизиите, повече гледа влюбено към Баце, мисля, че той е мъжът на мечтите и, макар че е заприличал на пандата от "Кунг Фу - панда". 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 преди 30 минути, Kitty каза: Моля? Сериозно? Не знам на колко години е тоя, но тази може да му е кака................ За Цвета съм направо изненадана............. Но мисля, че май не е вярно, щом още си е в Дубай и го раздава важна госпожица. Ще го повярвам, като я видя на снимка с друг мъж и в облекло, различно от шанелското. Този не мисля, че толкова лесно си пуска жените............... Явно си прочела някаква измислица - премислица. Пък Десислава Атанасова.................не знам колко е годишна, прилича ми на 45 годишна изнервена учителка по литература в някоя провинциална гимназия. Не е ли омъжена и с дете? По-малко от 2 години им е разликата. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари