DevilWish Публикувано Януари 6 Author Report Share Публикувано Януари 6 Току що, Klaus каза: О да, пък и стрела отровна в д....то ми пасва на темата за Галин. Може би ще си създам Райна Ретро Playlist довечера! Хайде..... Сега се сещам за Алисия - В(л)ажно ли ти е? 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 преди 3 минути, DevilWish каза: Хайде..... Сега се сещам за Алисия - В(л)ажно ли ти е? Камелия... Овлажнявамммм, докосни ме ти... Някой да сложи 🔞 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 6 Author Report Share Публикувано Януари 6 преди 1 минута, Klaus каза: Камелия... Овлажнявамммм, докосни ме ти... Някой да сложи 🔞 За Еротика ли говориш? Тая песен беше супер яка. Анелия - Рисувай с морков 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 преди 1 минута, DevilWish каза: За Еротика ли говориш? Тая песен беше супер яка. Анелия - Рисувай с морков Рисувай с устни си е подкана за фелацио или риминг by the way 😏 Две тела, две усти, вплетени във едно. Много скрити символи има в ранната й поезия! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 6 Author Report Share Публикувано Януари 6 преди 1 минута, Klaus каза: Рисувай с устни си е подкана за фелацио или риминг by the way 😏 Две тела, две усти, вплетени във едно. Много скрити символи има в ранната й поезия! Особено в "НЕ ЗНАЕШ" Ти не знаеш как съм АКАЛАААААААААААААА, но може да го заменим и с ФАКАЛААААА. Ние като малки си я пеехме акала все пак 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 преди 1 минута, DevilWish каза: Особено в "НЕ ЗНАЕШ" Ти не знаеш как съм АКАЛАААААААААААААА, но може да го заменим и с ФАКАЛААААА. Ние като малки си я пеехме акала все пак Говори се, че Татяна ще я възражда в нов арамжимент 🤔 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 6 Author Report Share Публикувано Януари 6 Току що, Klaus каза: Говори се, че Татяна ще я възражда в нов арамжимент 🤔 Съвсем нормално е. По онова време Татяна се опитваше да е Анелия. Но пък Хиляди сълзи, Страст в очите и Ти моя съдба са брутални песни. Днес даже такива песни няма. 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 преди 2 минути, DevilWish каза: Съвсем нормално е. По онова време Татяна се опитваше да е Анелия. Но пък Хиляди сълзи, Страст в очите и Ти моя съдба са брутални песни. Днес даже такива песни няма. Факт! А Джина преработи Само мене нямаш колко години по-късно... Зная имаш 100 жени, само мене не Имаш всичко разбери, само мене не 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 6 Author Report Share Публикувано Януари 6 Току що, Klaus каза: Факт! А Джина преработи Само мене нямаш колко години по-късно... Зная имаш 100 жени, само мене не Имаш всичко разбери, само мене не На Джина Стоева - 100 жени точно ми е любимата от нейните песни, също и Докога, но 100 жени ми е една идея по. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 >>>>> химна на републиката 1 2 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Гърми скандал! Митко Пайнера изхвърли Галена, феновете са в ... WWW.MARICA.BG Галена изненадващо е аут от календара на "Пайнер" за 2024 г.! Многократната носителка на титлата "Певица на годината" не е намерила място в нито един от месеци... 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 6 Author Report Share Публикувано Януари 6 Току що, Andrew Cunanan. каза: >>>>> химна на републиката Супер яка песен е! Имаше една компилация тогава МУЗИКАЛЕН ПОДАРЪК и в нея бяха точно Оргазъм на Камелия, Усещане за мъж на Глория и Изнервяш ме на Емилия. И трите ми бяха топ в онова време. А клипът е брутално як! 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 преди 10 минути, Andrew Cunanan. каза: >>>>> химна на републиката Последния й клип който предизвика скандал, преди да започне да се прави на Опра. 3 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Виж скандалните sms-и със заплахите на Соня Немска към Славена - Скандално SKANDALNO.NET Публикуваме автентични снимки на sms-ите, съдържащи грозни заплахи за саморазправа и цинични думи, от които би се възмутил и филиповски каруцар. Автор на въпросните sms - послания е лудналата от ревност фолк певица Соня Немска. Фолкаджийката е бясна на с десет години по- младата си колежка Славена, която преспала с гаджето на Соня, Денислав Третият най-голям хит на Сончето Френска след В сряда се приготви и Правена съм за нозете ти. 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 преди 16 минути, DevilWish каза: На Джина Стоева - 100 жени точно ми е любимата от нейните песни, също и Докога, но 100 жени ми е една идея по. Вземаш ми девствеността, докога, докога... 😁 Тя удари кьоравото с тоя черен надуваем диван в 100 жени, още си търся подобен модел! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 6 Author Report Share Публикувано Януари 6 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: Виж скандалните sms-и със заплахите на Соня Немска към Славена - Скандално SKANDALNO.NET Публикуваме автентични снимки на sms-ите, съдържащи грозни заплахи за саморазправа и цинични думи, от които би се възмутил и филиповски каруцар. Автор на въпросните sms - послания е лудналата от ревност фолк певица Соня Немска. Фолкаджийката е бясна на с десет години по- младата си колежка Славена, която преспала с гаджето на Соня, Денислав Третият най-голям хит на Сончето Френска след В сряда се приготви и Правена съм за нозете ти. Правена съм за ръцете ти е най-големият й хит, най-добрата й песен! Върхът на върховете! След това е онова скучно нещо, което днес не бих слушал. Но си има и трети хит в лицето на Свалячите и маслинката зелена. А това тук не е хит, а шедьовър! Обожавам я! Мастиьо мръснааааааааааааааааааааааа 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 6 Author Report Share Публикувано Януари 6 Току що, Klaus каза: Вземаш ми девствеността, докога, докога... 😁 Тя удари кьоравото с тоя черен надуваем диван в 100 жени, още си търся подобен модел! Е, то девствеността е взета от много отдавна Особено ако говорим за Галина? 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 преди 7 минути, Fast каза: Последния й клип който предизвика скандал, преди да започне да се прави на Опра. после предизвикваше скандали посредством други методики: Yellow Bg: Камелия чисто гола YELLOWBG.BLOGSPOT.COM Камелия ходела с в.и.б.р.а.т.о.р Камелия явно не обича да се епилира,става ясно от нейна гола снимка,която бе разпратена от бивш неин лю... И Камелия гола на плажа - с гаджето (18+) LIFESTYLE.BG Фолкпевицата и гаджето й станаха поредните жертви на папараци 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Когато Счети пусна индийско видео през 2013та и предизвика пускането на Малката булка в ефир през 2014та. Иноваторка! 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 преди 2 минути, DevilWish каза: Е, то девствеността е взета от много отдавна Особено ако говорим за Галина? Зависи колко навътре е стигнал. И там има нива! На кой беше игри за напреднали? преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: после предизвикваше скандали посредством други методики: Yellow Bg: Камелия чисто гола YELLOWBG.BLOGSPOT.COM Камелия ходела с в.и.б.р.а.т.о.р Камелия явно не обича да се епилира,става ясно от нейна гола снимка,която бе разпратена от бивш неин лю... И Камелия гола на плажа - с гаджето (18+) LIFESTYLE.BG Фолкпевицата и гаджето й станаха поредните жертви на папараци Цветин обра негативи тогава, че му е малък 🤭 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 6 Author Report Share Публикувано Януари 6 Току що, Bunn каза: Когато Счети пусна индийско видео през 2013та и предизвика пускането на Малката булка в ефир през 2014та. Иноваторка! Първа е във всичко! Дори във флашките! Току що, Klaus каза: Зависи колко навътре е стигнал. И там има нива! На кой беше игри за напреднали? Цветин обра негативи тогава, че му е малък 🤭 На Анелия ❤️ 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Току що, Klaus каза: Зависи колко навътре е стигнал. И там има нива! На кой беше игри за напреднали? Цветин обра негативи тогава, че му е малък 🤭 Първия дето влезе в мен го загубихме... и още го издирваме, вече 18 години! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 преди 2 минути, Bunn каза: Когато Счети пусна индийско видео през 2013та и предизвика пускането на Малката булка в ефир през 2014та. Иноваторка! Кали имаше много преди това един клип с индийска тематика, от времето в Ара. Как се казваше обаче? 🤔 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 6 Author Report Share Публикувано Януари 6 Току що, Klaus каза: Кали имаше много преди това един клип с индийска тематика, от времето в Ара. Как се казваше обаче? 🤔 Не е само един, Кали си беше индийка доста години. 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Току що, DevilWish каза: Не е само един, Кали си беше индийка доста години. Да, така е, но как се казваше... Нещо с хайде, моме мисля беше 😱😳 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари