DevilWish Публикувано Януари 6 Author Report Share Публикувано Януари 6 преди 3 минути, Klaus каза: Да, така е, но как се казваше... Нещо с хайде, моме мисля беше 😱😳 Мислех, че говориш за САМ. Да нямаш предвид тази "Става" 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Току що, DevilWish каза: Мислех, че говориш за САМ. Да нямаш предвид тази "Става" Дааааааа 😍😍😍🥳🥳🥳🥳 Благодаря! Това и Любов навреме е за мен Кали. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 6 Author Report Share Публикувано Януари 6 Току що, Klaus каза: Дааааааа 😍😍😍🥳🥳🥳🥳 Благодаря! Това и Любов навреме е за мен Кали. И Сам е много добре, Секс също. Иначе моята любима на Кали е Като те почна. Не очаквах, че след толкова години може да пусне такава песен. ❤️ От баладите и Фалшива е супер добра. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 преди 1 час , Thecranfan каза: Ами една реклама, която дели поп-фолка на пред и след. - Gloria - Franco Ferucci Jeans WWW.VBOX7.COM Стана страшна какафония, защото никой не знаеше каква е тази марка и автоматично решиха, че е италианска и луксозна. И някак блесна пред вафлите на Гергана и хапчетата за лъскава коса на Анелия. Единствената наистина яка фолк реклама беше на Камелия с водката. Вулгарна, но наистина секси. Олеле, бях забравила тази реклама.Още ме е яд, че Глория не направи фотосесия към нея. Иначе сега, след малко качвам рекламните неща на Глория. Търпение малко! РазТроила съм се между фейса, тук и играта Лейди попюлар. Не знам на кое по - напред да му обърна внимание! 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 калория с такъв сигански хит кога? 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grinch Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Нека не зарбавяме, че Лазар Ангелов също беше забелязан първо от Камелия! Поздрав с този жесток трак ❤️ 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 преди 1 минута, Grinch каза: Нека не зарбавяме, че Лазар Ангелов също беше забелязан първо от Камелия! Поздрав с този жесток трак ❤️ 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 6 Author Report Share Публикувано Януари 6 Камелия Night ❤️ Ти си виновеееееееен! ❤️ 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Реклама на Глория за KWIAT. Тия очила май са доста скъпи, едва ли феновете на Глория са могли да си ги позволят. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grinch Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Ако човек не притежава "Проект 13", няма къде да гледа и слуша с хубаво качество всички тези шедьоври. Жалко ... а можеше да има един от най-добре развитите канали. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Ако някой прави награди за 2023-та, да не забравите да поставите категорията ТРАНС ПЕВИЦА на ГОДИНАТА: 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 6 Author Report Share Публикувано Януари 6 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Ако някой прави награди за 2023-та, да не забравите да поставите категорията ТРАНС ПЕВИЦА на ГОДИНАТА: Обиждаш любимото ми ново име в последните 3 години. Откакто направи Любовница ми е много на сърце! Транс, нетранс - Диона е супер! ❤️ 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 преди 13 минути, Kitty каза: Олеле, бях забравила тази реклама.Още ме е яд, че Глория не направи фотосесия към нея. Иначе сега, след малко качвам рекламните неща на Глория. Търпение малко! РазТроила съм се между фейса, тук и играта Лейди попюлар. Не знам на кое по - напред да му обърна внимание! Аз даже не си я спомням. Давали ли са я по Планета? Тогава почти не гледах националните канали, защото 90% от времето разни мъже на средна възраст спореха по студията. Не че сега е по-различно. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 @Kitty, имаш ли още снимки на Кама по космат катеричок? 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 После Глория рекламираше едни луксозни мебели, но не помня името на марката. Някой сеща ли се коя е? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 преди 1 минута, Kitty каза: После Глория рекламираше едни луксозни мебели, но не помня името на марката. Някой сеща ли се коя е? @Lelqtian виж Гюрулту кви дивани е промотирала 😘 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 А помните ли парфюма на Глория - Дяволска любов? (Отвратително е, че не могат да се слагат кавички). Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Помня на Ивана тоалетната вода. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари