Lelqtian Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 преди 13 часа , Kitty каза: Магда беше рекламно лице на някакви палта, даже беше с тези визии във видеоклипа След раздялата. Страхотна е тук. Мило, целия Пайнер беше *рекламно лице* на тия палта от рандъм сергии в димитроградския битак. 2 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 преди 1 час, DevilWish каза: Ами то има и много други травестити и хермафродити в поп-фолка, но ги слушаме! Видя ли старите снимки на Ивана? Прилича на Морската вещица - Урсула. Това и НЕ ЗНАЕШ бяха супер хитове! Урсула е драг кралица (или поне доволно са се вдъхновили от Дивайн), а Ивана на тези снимки просто на нищо не прилича А твоя любимец Дион може само да го поздравим със следващия хит ... 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Честит Имен Ден @Gerganafen❤️❤️❤️ 2 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 преди 12 часа , Гальо каза: За 1 месец и половина - официалният 9М общо 10М ❤️ Всеобщо мнение е, че гледанията били паднали доста в последната година и вече не се правели бързи милиона, в същото време Преслава отбелязва своеобразен рекорд за себе си с тази песен - най-бързите й 10 милиона в кариерата! Най-бързо стигналите 10 милиона в ютуб песни на Преслава: 1. Улицата - 52 дни 2. Не се изтриваш - 63 дни 3. Да гори в любов - 70 дни 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 преди 36 минути, Lelqtian каза: Уж Десислава пише, а снимките на Рени? Доста вещо предсказание Изкуственият интелект е работил инкогнито още преди десетилетие 😀 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Лиди Карън е толкова сладичка и красива 😘 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 преди 23 минути, meleto каза: невздрачнa 😳 @Gerganafen 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 7 Author Report Share Публикувано Януари 7 преди 16 минути, Lelqtian каза: Урсула е драг кралица (или поне доволно са се вдъхновили от Дивайн), а Ивана на тези снимки просто на нищо не прилича А твоя любимец Дион може само да го поздравим със следващия хит ... Не ми е любимец, но ми е най-симпатична от новите имена за момента. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Защо не сте почели Ивановден с музика? ЧИД и на Ванча. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 @Gerganafen - честит имен ден! Здраве, щастие, любов! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 преди 1 час, Andrew Cunanan. каза: КОЯ от ВАС написа тук, че Тежка диагноза била по-голям хит през 2004-та от Не сме безгрешни?! предавания WEB.ARCHIVE.ORG Много представителна (кавички!) класация... Присъда къде е? Затова пък има Искам те завинаги и Тони и Найден... На НФ бяха по-точни, ако някой я изрови ще е супер. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза: Лабиринт - Глория(крепост) - By Planetcho WWW.VBOX7.COM Лабиринт - Глория(Крепост) 04:00 Водещата: Глория, как си представяш идеалната жена... в твоите очи? Глория: Идеалната жена .... хъхъъхъъ..... ами Глория, БЕ! Права е жената, знае си цената! 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 преди 27 минути, HIStory каза: Много представителна (кавички!) класация... Присъда къде е? Затова пък има Искам те завинаги и Тони и Найден... На НФ бяха по-точни, ако някой я изрови ще е супер. 1. Ивана - "Шампанско и сълзи" 2. Анелия - "Искам те" 3. Глория и Азис - "Не сме безгрешни" 4. Ивана - "Като на 17" 5. Емилия и Нидал Кайсар - "Безумна любов" 6. Райна - "Ти ме лъжеш най-добре" 7. Гергана - "Както преди" 8. Есил Дюран - "Ако се върнеш" 9. Вероника - "Искам те завинаги" 10. Ивана - "Освободете дансинга" 11. Анелия - "Не знаеш" 12. Магда - "Нямам душа" 13. Камелия - "Стрелките спират" 14. Преслава - "Нямаш сърце" 15. Малина - "Леден свят" 16. Гергана - "Губя те бавно" 17. Амет - "Белгийски вечери"/ "Джамовете" 18. Валя и Жоро Любимеца - “Не се променяй” 19. Емилия - "Хайде на купона" 20. Анелия - "Обичай ме" 21. Есил Дюран - "Луда съм, че те обичам" 22. Тони Дачева и Найден Милков - "Игра на любов" 23. Вероника - "Слушай ме, любов" 24. Мария - “Всичко си ти” 25. Райна и Константин - "Тежка диагноза" 26. “Осем, Оем” - “Осем, Осем” 27. Гергана - "Гасна по теб" 28. Коста Марков - “Искам да остана буден” 29. Мая и Магапаса - "Ще остана" 30. Райна - "Хиляди жени" 31. Глория - "Присъда" 32. Мегамикс - "Планета Прима" 33. Даниела - "Друга съм" 34. Емилия - “Няма да тъгувам” 35. Глория - "Крепост" 36. Магда - “Утре късно е” 37. Татяна - "Страст в очите" 38. Даниела - "Все ми е тая" 39. Камелия - “Ти си виновен” 40. Люси и Рейхан - "Имам нужда от теб" 41. Марияна Калчева и Рейхан - “Хубав си, сладък си” 42. Малина - "Кажи обичам те" 43. Мира - "Докосваш" 44. Силвия - "Забрави ме" 45. Мая и Магапаса - "Научи ме" 46. Магда - "Море и суша" 47. Нелина и Ивайло Гюров - “Живея за теб” 48. Рени - "Вик и зов" 49. Нелина - "Твоите изгарящи очи" 50. орк. “Канарите” - “На празник и в делник” 51. Вероника - "Грешен сън" 52. Тони Дачева - "Още е рано" 53. Галя - Можеш ли" 54. Магда - "Случаен флирт" 55. Магапаса - “Момичето” 56. Весела - "Две съдби" 57. Люси - “Кристални сълзи” 58. Гергана - "Твоя бях" 59. Камелия - "Няма изход" 60. Мая - “Аз не вярвам” 61. Марияна и Виктория - "Полудявам сама" 62. Мария - "Твоя град" 63. Калия - "Под дъжда" 64. Малина - "Само ме обичай" 65. Славка Калчева - "Бяла роза" 66. Цеца Ражнатович - "Прляво, Прляво" 67. Веселин Маринов - "Рожден ден" 68. Глория - "Намери си майстора" 69. Есил Дюран - "Елмаз" 70. Мария - "Не ме лъжи" 71. Райна - "Студени" 72. Милко Калайджиев и Преслава - "Нежен рекет" 73. "Осем, Осем" - "Чуждите мъже" 74. Мария и DJ Джери - "Обичай ме така" 75. Емилия - "Ти замина" 76. Преслава - "Мили мой" 77. Рени - "Не мога без теб" 78. Надя - "Супер е животът" 79. Мая - "Еротика" 80. Глория - “Не заслужаваш” 81. Ивана - "Ти и той" 82. Емилия - "Забрави" 83. Преслава - "Тази нощ безумна" 84. Камелия - "Залеза и зората" 85. "Осем, Осем" - "Триумф на страстта" 86. Мира и Милко Калайджиев - "Плачещи очи" 87. Даниела - "Само с мен" 88. Малина - "Любовта е..." 89. Екстра Нина - "Айсберги" 90. Анелия - "Две тела" 91. Ивана - "Къв си ти" 92. Камелия - "Няма да ти кажа не" 93. Рейхан - "Ахмед" 94. Мария - "Край" 95. Глория - "Феникс" 96. Татяна - “Кажи ми ти” 97. Мария и DJ Джери - "Искаш да ме имаш" 98. Райна - "Загуби всичко" 99. Нелина - "Близнаци" 100. Ивана - "Стара история" Класацията "ПЛАНЕТА ХИТ 100" е изготвена, благодарение на зрителските обаждания на телефон 088/ 16 76 и чрез SMS на номер 1676. За база служат заявките за хит в предаванията “Фен клуб” и “Планета Мюзик”, както и зрителските обаждания за любима музика през целия ден. ------------------------------------------------------------------- Ти си виновен след рандъм песен на Даниела. 🤡 3 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 преди 28 минути, HIStory каза: Много представителна (кавички!) класация... Присъда къде е? Затова пък има Искам те завинаги и Тони и Найден... На НФ бяха по-точни, ако някой я изрови ще е супер. Нямам спомени Ако се върнеш да е къртила през 2004 година. Може би като излезе (май в края на 2003) я въртяха много, но №8 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 преди 3 минути, meleto каза: Нямам спомени Ако се върнеш да е къртила през 2004 година. Може би като излезе (май в края на 2003) я въртяха много, но №8 За сметка на това Губя те бавно е чак 16-та. ☠️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Да, слушам Джъстин Бийбър понякога! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 преди 1 час , meleto каза: Замислих се какви кОври бяха предните поколения чалгарки [изключвам Преслава, която проби на визия като магазинерка на битака, но пък скромна и тн] и колко смирени и добрички, поне на образ, са новото поколение. Ами, сегашните си заслужават повече. Наскоро в профила на Планета в Тикток бяха качили стари клипове на Преслава и Галена и някой беше възкликнал “леле колко стари са изглеждали тогава, а са били на по 20 години”. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Кариерата на Анелия по години през призмата на наличието на хитове с над 10 милиона гледания: 2002: Не, най-близко "Само тази нощ" с 3,6 милиона; 2003: Не, най-близко "Само мене нямаш" с 880 хиляди; 2004: Не, най-близко "Две тела" с 700 хиляди; 2005: Не, най-близко "Как предаде любовта" с 1,7 милиона; 2006: Не, най-близко "Не мога да спра да те обичам" с 2, 6 милиона; 2007: Не, най-близко "Единствен ти" с 1,6 милиона; 2008: Не, най-близко "Продължавам" с 2 милиона; 2009: Не, най-близко "Две неща" с 2, 8 милиона; 2010: Не, най-близко "Раздялата" с 1,8 милиона; 2011: Не, най-близко "Проба-грешка" с 5,8 милиона; 2012: Не, най-близко "Да ти викна ли такси" с 6, 4 милиона; 2013: Да, "Няма да съм друга", "Твърде късно е"; 2014: Да, "Феноменална"; 2015: Да, "Генерал" и "Аз съм дяволът"; 2016: Да, "Гот ми е", "Дай ми още", "Моят мъж", "Колеги"; 2017: Не, най-близко "Не лъжи жена" с 9,9 милиона, "Мило мое" и "Кажи ми" с 9.8 милиона и "Унатамам" с 9,7 милиона; 🤡 2018: Да, "Зоопарка", "Бръм"; 2019: Да, "Гъзарка"; 2020: Да, "Милион"; 2021: Не, най-близко "Влез, влез" с 7,3 милиона; 2022: Не, най-близко "Наранихме се" с 9,2 милиона; 2023: Да, "Нямаш мене"; 8/21 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Рамания: Емилия не може да направи самостоятелно хит! Добре, че са дуетите. Емилия: 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 преди 4 минути, -A. каза: Рамания: Емилия не може да направи самостоятелно хит! Добре, че са дуетите. Емилия: не сме 2015, за да са тези гледания за месец индикация за хит. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза: не сме 2015, за да са тези гледания за месец индикация за хит. 3.4 млн в днешно време са ужасно много. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Защо Анелия спря да кърви на турски? Това има почти 10 млн при положение, че е в Планета Офишъл. Трябва да продължи. 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 преди 5 минути, meleto каза: Защо Анелия спря да кърви на турски? Това има почти 10 млн при положение, че е в Планета Офишъл. Трябва да продължи. 😳😳 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 преди 1 час, Andrew Cunanan. каза: Кариерата на Анелия по години през призмата на наличието на хитове с над 10 милиона гледания: 2002: Не, най-близко "Само тази нощ" с 3,6 милиона; 2003: Не, най-близко "Само мене нямаш" с 880 хиляди; 2004: Не, най-близко "Две тела" с 700 хиляди; 2005: Не, най-близко "Как предаде любовта" с 1,7 милиона; 2006: Не, най-близко "Не мога да спра да те обичам" с 2, 6 милиона; 2007: Не, най-близко "Единствен ти" с 1,6 милиона; 2008: Не, най-близко "Продължавам" с 2 милиона; 2009: Не, най-близко "Две неща" с 2, 8 милиона; 2010: Не, най-близко "Раздялата" с 1,8 милиона; 2011: Не, най-близко "Проба-грешка" с 5,8 милиона; 2012: Не, най-близко "Да ти викна ли такси" с 6, 4 милиона; 2013: Да, "Няма да съм друга", "Твърде късно е"; 2014: Да, "Феноменална"; 2015: Да, "Генерал" и "Аз съм дяволът"; 2016: Да, "Гот ми е", "Дай ми още", "Моят мъж", "Колеги"; 2017: Не, най-близко "Не лъжи жена" с 9,9 милиона, "Мило мое" и "Кажи ми" с 9.8 милиона и "Унатамам" с 9,7 милиона; 🤡 2018: Да, "Зоопарка", "Бръм"; 2019: Да, "Гъзарка"; 2020: Да, "Милион"; 2021: Не, най-близко "Влез, влез" с 7,3 милиона; 2022: Не, най-близко "Наранихме се" с 9,2 милиона; 2023: Да, "Нямаш мене"; 8/21 Обаче, само Галена е постигнала и над 10 години за клип над 20М. Това никой друг не го е правил. 2013: Да, "Кой"; 2014: Да, "Хавана тропикана" и "Боже прости"; 2015: Да, "Пантера", "В твоите очи" и "Стара каравана"; 2016: Да, "Пей сърце"; 2017: Да, "Моро му"; 2018: Да, "Феноменален" + "Шефката" (на общи); 2019: Да, "Добре ли си"; 2020: Да, "100 живота" и "Красиви лъжи" + "Кавала" с 19.7М; 2021: Да, "Скандал", "Ти не си за мен", "ВНЛ" + "Къде беше ти" на общи; 2022: Да, "Welcome to Bulgaria" и "Не си ме давай"; 2023: Да, "По по по" и "Ергенът"; за клипове над 30М 2013: Да, "Кой"; 2014: Да, "Боже прости"; 2015: Да, "В твоите очи"; 2016: Да, "Пей сърце"; 2017: Не, "Моро му" е с 23.1М; 2018: Да, "Феноменален" +"шефката" (на общи); 2019: Да, "Добре ли си" на общи; 2020: Да, "100 живота" +топика; 2021: Да, "Ти не си за мен"+ топика, "ВНЛ" + "Къде беше ти" на общи; 2012: Не, но ще има с време с "Welcome to Bulgaria" и "Не си ме давай"; 2023: Не, но ще има след време с "По по по" и "Ергенът"; Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 преди 20 минути, meleto каза: 3.4 млн в днешно време са ужасно много. Хич не са ужасно много, предвид че намаза от най-силния месец и гледания около празниците. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари