DevilWish Публикувано Януари 1 Author Report Share Публикувано Януари 1 преди 1 минута, Just_Me каза: Шиши вече живеел с Десислава Атанасова, а Цура си била в Дубай с някъв ММА борец 😳 Имате ли информация? 😂 Ако е вярно..като нищо ще започне пак с участията 😄 Ако е вярно за това прави толкова рядко песни. Това ми прилича на някоя клюка отново. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 По 78 бяха Тита с някаква нова песен Куката. Робата и Люси с дуета им Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Може би най-артистичната ТВ версия от новогодишните програми в Приказките. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 преди 2 минути, Just_Me каза: Шиши вече живеел с Десислава Атанасова, а Цура си била в Дубай с някъв ММА борец 😳 Имате ли информация? 😂 Ако е вярно..като нищо ще започне пак с участията 😄 Коя Десислава Атанасова? Гербаджийката ли? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 1 Author Report Share Публикувано Януари 1 Току що, Fast каза: Може би най-артистичната ТВ версия от новогодишните програми в Приказките. Изглежда откачено. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Току що, DarkChild каза: Коя Десислава Атанасова? Гербаджийката ли? Същата 😬 Направо бледнее пред Цура.. 1 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Очаквайте ексклузивно интервю с Емилия по България On Air, където ще разкрие болката и разочарованието си, че не е била поканена в новогодишните програми, а други колежки се появили по няколко канала. 1 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 преди 15 минути, Just_Me каза: Същата 😬 Направо бледнее пред Цура.. По-яка е според мен от Дърволина. Ама тя има мъж, доколкото знам. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 преди 21 минути, FolkEmpire каза: По една: Две сърце римейка, Дай ми още, От утре Тази вечер имаше още една част на програмата и пяха Улицата, Наранихме се и Поискай от мен. Мила Роберт пя Мечка, единствената на живо.❤️ 4 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 преди 23 минути, Just_Me каза: Шиши вече живеел с Десислава Атанасова, а Цура си била в Дубай с някъв ММА борец 😳 Имате ли информация? 😂 Ако е вярно..като нищо ще започне пак с участията 😄 Следващият ѝ клип ще е сниман в Приказките. А гардероба за клипа ще бъде внимателно избран от Модна Къща Юнона. 1 4 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 преди 1 минута, SG каза: Мила Роберт пя Мечка, единствената на живо.❤️ Не ми направи такова впечатление. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 1 Author Report Share Публикувано Януари 1 преди 17 минути, DarkChild каза: Очаквайте ексклузивно интервю с Емилия по България On Air, където ще разкрие болката и разочарованието си, че не е била поканена в новогодишните програми, а други колежки се появили по няколко канала. Първо ще разкаже в НАП на колежките си по цигара и кафенце навън в 10 минутната почивка докато слушат Връзки по учебник и се възхищават на новият албум на Счети! ❤️ 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 преди 4 минути, SG каза: Тази вечер имаше още една част на програмата и пяха Улицата, Наранихме се и Поискай от мен. Мила Роберт пя Мечка, единствената на живо.❤️ Да не е било в началото? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 1 Author Report Share Публикувано Януари 1 Всичко е изчислила! Изпраща старата година и за Коледа и Нова година хитът на всички в НАП, Счетоводителки, Одиторки, Офис асистенти и Секретарки на първо място в сайта на адашката и пиколото на Счети - Емилия Стоянова. Адашките се подкрепят! Емилия изпрати старата година с нов успех | Signal.bg SIGNAL.BG Емилия изпрати старата година с нов успех в 50-те Най... Актуалната й песен - „Прощавам ти“, затвърди лидерската си позиция в попфолка и оглави чарта за 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 преди 5 минути, DarkChild каза: Не ми направи такова впечатление. Ами не знам, не звучеше като на записа. На повечето други, включително и на не-чалгарите, им бяха лепнали някакъв крещящ плейбек, но на нея може просто да са забравили. преди 2 минути, FolkEmpire каза: Да не е било в началото? Мила или другите чалгарки? Всичките бяха разпръснати из цялото шоу. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 преди 33 минути, Fast каза: Може би най-артистичната ТВ версия от новогодишните програми в Приказките. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 преди 43 минути, DevilWish каза: Някой беше казал, че по БНТ Преслава е пяла Улицата и Анелия - Наранихме се , някаква коледна програма? Иначе вчера на Гала вечер пя припевът на Водка с утеха и Улицата. Новогодишна програма беше по BNT1. вчера първа и втора част и днес трета част. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 преди 59 минути, DevilWish каза: Когато Петя и Галя от 2004 година си поделят един общ ... Модел! Не знам дали сте забелязали Дам, Филип от bri4ka 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Харесва ми, че Галена започва отбелязването на творческия юбилей още от началото на годината. Дано и Преслава да не я домързи и да направи нещо, че е време за някакви по-интересни ходове в тая чалга. За Глория не знам дали да се надявам на нещо друго освен повторение на предния концерт... плюс някоя и друга от по-новите мега хитови песни. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 преди 42 минути, DevilWish каза: Всичко е изчислила! Изпраща старата година и за Коледа и Нова година хитът на всички в НАП, Счетоводителки, Одиторки, Офис асистенти и Секретарки на първо място в сайта на адашката и пиколото на Счети - Емилия Стоянова. Адашките се подкрепят! Емилия изпрати старата година с нов успех | Signal.bg SIGNAL.BG Емилия изпрати старата година с нов успех в 50-те Най... Актуалната й песен - „Прощавам ти“, затвърди лидерската си позиция в попфолка и оглави чарта за Малко над 3 милиона за месец след тотално дуетни хитове е разочарование. В тази класация гласуват не повече от 20 човека. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 преди 15 минути, SG каза: Харесва ми, че Галена започва отбелязването на творческия юбилей още от началото на годината. Дано и Преслава да не я домързи и да направи нещо, че е време за някакви по-интересни ходове в тая чалга. За Глория не знам дали да се надявам на нещо друго освен повторение на предния концерт... плюс някоя и друга от по-новите мега хитови песни. Обещала е за 30 годишния юбилей фолклорната китка да е по дълга - от 1 час на 2 и половина, също Сима, мама Стефче и Принс със самостоятелни рецитали. За хитове като Феникс оригинал, Присъда, Бодигард, Кръговрат и Добре дошъл- забравете, вместо тях щя изпее 5 последователни пъти Кралица за финал на вечеринката. 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Как вървят билетите на Глори в НДК? Аз все си мисля, че щеше да напълни и арена-та. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 преди 1 час, GSA каза: Как вървят билетите на Глори в НДК? Аз все си мисля, че щеше да напълни и арена-та. Някой преди месец писа че върви зле. А Тони Стораро как върви с всички тия топ звезди, обявени като гости? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 На някой,който му излизат гледанията в нейбъла няма ли да напише кои са най-гледаните песни на Нова година? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 преди 6 часа , HIStory каза: Дам, Филип от bri4ka Ама Таня Боева ги е изпреварила. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари