Tommy Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 (редактирано) Гледам си аз един клип от Виена и забелязах Анелия на една реклама! Приликата е поразителна дето се вика. Редактирано Януари 8 от Tommy 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 преди 2 часа , Yamall каза: Google Images ми помогна с намирането Не знаех, че има желаещи, щях да го пусна тук Пусни го и ще бъде изяден до костите 😂 точим съ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Жената пред тебе има цена Все още чувам "Жената в мене", добре че прочетох текста и взех да го асимилирам правилно 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Coming Soon - Лорена и Супер Саш - Кармата LORENA (@lorenna_9) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 1,148 likes, 17 comments - lorenna_9 on January 8, 2024: "#КАРМАТА #8 . . . Coming soon" 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 8 Author Report Share Публикувано Януари 8 преди 1 час, Emanuela.Carey каза: Coming Soon - Лорена и Супер Саш - Кармата LORENA (@lorenna_9) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 1,148 likes, 17 comments - lorenna_9 on January 8, 2024: "#КАРМАТА #8 . . . Coming soon" Лорен и тя се изтърка. Курвата би било по-яка песен, ама карай. Счетоводителката отново ще помисли, че са я копирали. Кармата първо я откри Гергана, драги ми травеститници. 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 8 Author Report Share Публикувано Януари 8 Истинската Дебора с нова песен! Debora Ivanova 18 мин · Утре 18 ч само в официалният ми youtube канал! https://www.youtube.com/@deboraofficial13 1 1 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Ивена day! 1 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 8 Author Report Share Публикувано Януари 8 преди 4 минути, xroflx9 каза: Ивена day! Така ли? Веднага давам любимата ми! ❤️ 3 4 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Ау, това са го качили в канала на Ара 😳❤️ 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 8 Author Report Share Публикувано Януари 8 Току що, Klaus каза: Ау, това са го качили в канала на Ара 😳❤️ Ми то това е една от най-яките песни на Емануела ❤️ Късам ти нервите, Да си плащал, Запознай я с мен и Досещай се сам са любимите ми в Ара , а и от нейните песни. 1 3 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Току що, DevilWish каза: Ми то това е една от най-яките песни на Емануела ❤️ Късам ти нервите, Да си плащал, Запознай я с мен и Досещай се сам са любимите ми в Ара , а и от нейните песни. Учудва ме след като отдавна не е там. Тази българска практика винаги много ме е дразнила. Респект за Ара. Това ми беше първата й любима нейна песен. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 8 Author Report Share Публикувано Януари 8 преди 1 минута, Klaus каза: Учудва ме след като отдавна не е там. Тази българска практика винаги много ме е дразнила. Респект за Ара. Това ми беше първата й любима нейна песен. Качили са много от песните й, сега видях: Може би държат правата? 4 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 преди 1 минута, DevilWish каза: Качили са много от песните й, сега видях: Може би държат правата? Не знам, но ще е идеално да има и това с хубаво качество ❤️✌️ 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 8 Author Report Share Публикувано Януари 8 преди 1 минута, Klaus каза: Не знам, но ще е идеално да има и това с хубаво качество ❤️✌️ А Нищо мъжко има ли я ? ❤️ 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Химнът на всички любовници! На Емануела трябва да й качат песните от периода в Ара по стрийминг платформите. Половината ги няма. 4 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 8 Author Report Share Публикувано Януари 8 преди 3 минути, xroflx9 каза: Химнът на всички любовници! На Емануела трябва да й качат песните от периода в Ара по стрийминг платформите. Половината ги няма. Номер 2 също е много добра. И тази я харесвам: 1 5 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 преди 8 минути, DevilWish каза: А Нищо мъжко има ли я ? ❤️ На мен ми излиза тук Мария Илиева - Нищо 😂😂😂 Преди някои видеа не можех да ги отварям извън България. Скоро не съм проверявал. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 8 Author Report Share Публикувано Януари 8 преди 1 минута, Klaus каза: На мен ми излиза тук Мария Илиева - Нищо 😂😂😂 Преди някои видеа не можех да ги отварям извън България. Скоро не съм проверявал. Ама ти си в Германия? Това с чая на Татяна и бишкотите на Емилия ме уби! Добави Сухи пасти Галена, Бисквити Траяна и Анелия и бонбони Преслава 1 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 преди 1 минута, DevilWish каза: Ама ти си в Германия? Това с чая на Татяна и бишкотите на Емилия ме уби! Добави Сухи пасти Галена, Бисквити Траяна и Анелия и бонбони Преслава Какви интереси да имам? Ако напиша ботушите на Райна ще ме сметнете за фегишист 😳 още по-малко пък да се осмеля да напиша тигрови сутиени... Чай звучи английско! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 8 Author Report Share Публикувано Януари 8 Току що, Klaus каза: Какви интереси да имам? Ако напиша ботушите на Райна ще ме сметнете за фегишист 😳 още по-малко пък да се осмеля да напиша тигрови сутиени... Чай звучи английско! Интересно, при мен не е имало такива изисквания или повечето от нас тук не са попълвали интереси. Предполагам, че не става дума само за музика, а какво по принцип обичаш да правиш. Но щом обичаш да пиеш чай, то няма как да не включим Татяна. Друг е въпросът, че аз както съм право черво съвсем няма да излезна от тоалетната от нейния чай! Ще ме убие съвсем тая жена. Смятам да го пропусна. Ако четеш, прощавай, Тотке! Ще си остана само с песните ти! 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 преди 36 минути, xroflx9 каза: Ивена day! Heka ga e 1 1 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 преди 2 минути, DevilWish каза: Интересно, при мен не е имало такива изисквания или повечето от нас тук не са попълвали интереси. Предполагам, че не става дума само за музика, а какво по принцип обичаш да правиш. Но щом обичаш да пиеш чай, то няма как да не включим Татяна. Друг е въпросът, че аз както съм право черво съвсем няма да излезна от тоалетната от нейния чай! Ще ме убие съвсем тая жена. Смятам да го пропусна. Ако четеш, прощавай, Тотке! Ще си остана само с песните ти! Подсети ме за тази песен. Чаят ми идва в повече. 😳 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 8 Author Report Share Публикувано Януари 8 Току що, Klaus каза: Подсети ме за тази песен. Чаят ми идва в повече. 😳 Като говорим за Жажда Тази на Полина звучи много лятно, сега няма как да ни стопли. А помниш ли майка й, Секирата? 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 преди 4 минути, DevilWish каза: Интересно, при мен не е имало такива изисквания или повечето от нас тук не са попълвали интереси. Предполагам, че не става дума само за музика, а какво по принцип обичаш да правиш. Но щом обичаш да пиеш чай, то няма как да не включим Татяна. Друг е въпросът, че аз както съм право черво съвсем няма да излезна от тоалетната от нейния чай! Ще ме убие съвсем тая жена. Смятам да го пропусна. Ако четеш, прощавай, Тотке! Ще си остана само с песните ти! KoMeHmupaū mo3u KO/\EgEH xum! 2 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Току що, DevilWish каза: Като говорим за Жажда Тази на Полина звучи много лятно, сега няма как да ни стопли. А помниш ли майка й, Секирата? Помня каква драма беше по форумите, някакви клетви, как Гло й съсипала кариерата. Наскоро пак ги търсих коментарите. Пайнер изгуби своята пред-Преслава 😁😂 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари