DarkChild Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 преди 3 часа , hohster каза: Пристигнаха торбите за Кауфланд и ЛИДЛ от Счетии ❤️ Не знам защо не се преквалифицира и да продава вместо флашки, прашки. Носени. Толкова пари правят по света от този бизнес. 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 преди 19 минути, DarkChild каза: Не знам защо не се преквалифицира и да продава вместо флашки, прашки. Носени. Толкова пари правят по света от този бизнес. Мислиш ли, че има чак такива фетишисти? Аз бих отказал 😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 преди 7 минути, Klaus каза: Мислиш ли, че има чак такива фетишисти? Аз бих отказал 😂 Няма да е само за БГ. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 преди 4 минути, DarkChild каза: Няма да е само за БГ. Джа, Джа 😂 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 11 Author Report Share Публикувано Януари 11 преди 41 минути, Klaus каза: Джа, Джа 😂 Припомни ми я тая песен 😘 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 преди 3 минути, DevilWish каза: Припомни ми я тая песен 😘 Впрочем през онези години поддържаше някакъв "нежен" стил и ми беше най-симпатична като визия от фолка. Дори тук изглежда в пъти по-добре от някои нейни колежки сега 😁 Трябва да си допълня флашката със Сълза скоро 😁 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 11 Author Report Share Публикувано Януари 11 Току що, Klaus каза: Впрочем през онези години поддържаше някакъв "нежен" стил и ми беше най-симпатична като визия от фолка. Дори тук изглежда в пъти по-добре от някои нейни колежки сега 😁 Трябва да си допълня флашката със Сълза скоро 😁 Моля те, добави и това Обожавам я! 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 преди 5 минути, DevilWish каза: Моля те, добави и това Обожавам я! И, да заедно с друга любима, където изглежда като мен с прилепено тупе на Draq Queen Party в 05 сутринта, пиян и незнаещ какво е правил и къде са му боксерките с марка "ЕмиДжа" 😂😂😂 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Май Кама Сутра си е взела правата на песните и най-сетне е започнала да ги качва по ред на излизане. Поздравете се: 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Май Кама Сутра си е взела правата на песните и най-сетне е започнала да ги качва по ред на излизане. Поздравете се: Не вярвам Кама да си кръсти канала "Kamelia.Payner" 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 преди 1 час , DarkChild каза: Не знам защо не се преквалифицира и да продава вместо флашки, прашки. Носени. Толкова пари правят по света от този бизнес. Разбирам КАМЕЛИЯ или САШКА през 90-те да си продава прашките, ама Счета? Кой е толкова извратен да прояви интерес към тая залежала стока - междукрачието ѝ? 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 тая я слушам за първи път, ама е брутал... 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 11 Author Report Share Публикувано Януари 11 преди 16 минути, Klaus каза: И, да заедно с друга любима, където изглежда като мен с прилепено тупе на Draq Queen Party в 05 сутринта, пиян и незнаещ какво е правил и къде са му боксерките с марка "ЕмиДжа" 😂😂😂 Ти за това, даже си фен на Счетоводителката. Виж за коя песен се сетих, поздрав 😘 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 преди 1 минута, DevilWish каза: Ти за това, даже си фен на Счетоводителката. Виж за коя песен се сетих, поздрав 😘 Сетих се за ти дали видя, кажи ма Емилия? Нещо си забравила, не си си сложила. Пак е в продавалника 😳 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 11 Author Report Share Публикувано Януари 11 Току що, Klaus каза: Сетих се за ти дали видя, кажи ма Емилия? Нещо си забравила, не си си сложила. Пак е в продавалника 😳 Не, не е това което имаш в твоята кола, моята флашка на Емилия чакам да ти подаря, ля ля ля. 😘 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Току що, DevilWish каза: Не, не е това което имаш в твоята кола, моята флашка на Емилия чакам да ти подаря, ля ля ля. 😘 Meanwhile докато слушам Емилия 😂 Флашката я взимам, сложи и Изгори ме с устни 😉 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 11 Author Report Share Публикувано Януари 11 Току що, Klaus каза: Meanwhile докато слушам Емилия 😂 Флашката я взимам, сложи и Изгори ме с устни 😉 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 преди 2 минути, DevilWish каза: Тук е време да споделя, че някога спах с братовчедката на Димана, на една конференция по история. Тогава не знаех, но тя ми се представи като: Братовчедка съм на Димана, певицата! Аз: 😳🤔 Казвала се била Димитричка... Тогава открих тази песен 😲 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 11 Author Report Share Публикувано Януари 11 преди 1 минута, Klaus каза: Тук е време да споделя, че някога спах с братовчедката на Димана, на една конференция по история. Тогава не знаех, но тя ми се представи като: Братовчедка съм на Димана, певицата! Аз: 😳🤔 Казвала се била Димитричка... Тогава открих тази песен 😲 Да, името й е било Димитричка, но го е сменила на Димана. Аз я знам още от дебютната й песен - Към тебе тичам. 2006 и 2007 си беше много популярна Димана. Песните й се получаваха. И след това има хубави песни, но най-големият й хит си остава 1000 градуса любов. ❤️ 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 преди 10 минути, Klaus каза: Казвала се била Димитричка... Тогава открих тази песен 😲 Здравей, аз съм Димитричка, ела да погалиш мойта тясна пичка, за тебе тя стене като пойна птичка, искам в себе си да усещам твърдата ти сричка, не слагай ударение на моята кавичка! 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 11 Author Report Share Публикувано Януари 11 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Здравей, аз съм Димитричка, ела да погалиш мойта тясна пичка, за тебе тя стене като пойна птичка, искам в себе си да усещам твърдата ти сричка, не слагай ударение на моята кавичка! Това трябва да го изпее! Тотален хит! 1 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Току що, Andrew Cunanan. каза: Здравей, аз съм Димитричка, ела да погалиш мойта тясна пичка, за тебе тя стене като пойна птичка, искам в себе си да усещам твърдата ти сричка, не слагай ударение на моята кавичка! Димо-Димо-Димитричко, Ще ми стенеш ти момичко, Ще те окося, лехичко! Бавно, нежно с косачка, Батко корените ти ще мачка 😎 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Влезни ми в припева като Сашето 😎 Рапирай и куплета раздирай Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 преди 1 минута, Klaus каза: Димо-Димо-Димитричко, Ще ми стенеш ти момичко, Ще те окося, лехичко! Бавно, нежно с косачка, Батко корените ти ще мачка 😎 Не зови ме ти, момко, по име, а захапи сочното ми виме! Ще те изтряскам по-страстно от гущеровото Миме, и на хуя ти от мен никога няма да му мине! 😘 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари