DevilWish Публикувано Януари 11 Author Report Share Публикувано Януари 11 Не заслужаваш - мъдете мои, не се надявай - да бъда с тоя, не обещавай - без гащи ходиш, на главата моя - кондом сложи. 1 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Галин след като го разпорят в Бразилия: 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Току що, Andrew Cunanan. каза: Не зови ме ти, момко, по име, а захапи сочното ми виме! Ще те изтряскам по-страстно от гущеровото Миме, и на хуя ти от мен никога няма да му мине! 😘 Къде дълбоко бръкнах аз, Щедра си ми с този глас. Вимето си сочно приготви, Ще се изцеди, ще се изцеди. И така заплеснат в омая, Цяла нощ ще ближа и лая! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 11 Author Report Share Публикувано Януари 11 Току що, Andrew Cunanan. каза: Галин след като го разпорят в Бразилия: Галин: Като гръм удари - моето дупе, като Бог ме люби - как искам те! И преди и сега - ти си ми в анала, и преди и сега - усещам спермата. 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 преди 1 минута, Klaus каза: Къде дълбоко бръкнах аз, Щедра си ми с този глас. Вимето си сочно приготви, Ще се изцеди, ще се изцеди. И така заплеснат в омая, Цяла нощ ще ближа и лая! Точно тази песен я изпрати на дъното. Баси тъпнята неслушаема. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 11 Author Report Share Публикувано Януари 11 преди 1 минута, Klaus каза: Къде дълбоко бръкнах аз, Щедра си ми с този глас. Вимето си сочно приготви, Ще се изцеди, ще се изцеди. И така заплеснат в омая, Цяла нощ ще ближа и лая! Предизвикан си! 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Току що, DevilWish каза: Галин: Като гръм удари - моето дупе, като Бог ме люби - как искам те! И преди и сега - ти си ми в анала, и преди и сега - усещам спермата. Усещаш ли всяка го желае, Усещаш ли иска да го ухае Стана някак 🔞😳 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 11 Author Report Share Публикувано Януари 11 Току що, Andrew Cunanan. каза: Точно тази песен я изпрати на дъното. Баси тъпнята неслушаема. Мен много ме радва точно пък тая песен. Оная Целувай пак беше гадна. Току що, Klaus каза: Усещаш ли всяка го желае, Усещаш ли иска да го ухае Стана някак 🔞😳 Забранено за лица под 18 На вълна Глория съм! ❤️ След Мръсни танци следва Намери си майстора! ❤️ 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 преди 1 минута, DevilWish каза: Предизвикан си! Не харесвам Глория, вместо нея съм на 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Не казвате, че Лия има кавър на Луда по тебе. 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 11 Author Report Share Публикувано Януари 11 Току що, Klaus каза: Не харесвам Глория, вместо нея съм на Не е ли много тъжно за тая вечер? Аз я обожавам, нищо че напоследък много я бъзикаме тук Щом ще е Сиана аз ще публикувам любимата ми: 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 За Сиса свирката - или хубаво или нищо! Тая песен, дето е от 2010-та, за 10 месец е натрупала над милион. За Справка Дишай дето беше хит тогава е на 700 000 за 10 години. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 11 Author Report Share Публикувано Януари 11 Току що, Andrew Cunanan. каза: За Сиса свирката - или хубаво или нищо! Тая песен, дето е от 2010-та, за 10 месец е натрупала над милион. За Справка Дишай дето беше хит тогава е на 700 000 за 10 години. Сиса СВИРКАТА Откъде идва прякора? На мен и това ми е любимо от Сиса Свирката 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: За Сиса свирката - или хубаво или нищо! Тая песен, дето е от 2010-та, за 10 месец е натрупала над милион. За Справка Дишай дето беше хит тогава е на 700 000 за 10 години. Защо така й викаш? Да не сте били на конференция по история? 😁 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 11 Author Report Share Публикувано Януари 11 преди 1 минута, Klaus каза: Защо така й викаш? Да не сте били на конференция по история? 😁 Аз казвах ли ти , как наричаме друга наша любимка? Д-р. Magda Stoyanova ? 1 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 преди 2 минути, DevilWish каза: Сиса СВИРКАТА Откъде идва прякора? На мен и това ми е любимо от Сиса Свирката За прякора питай @Амброжка.. един от най-големите й хитове, който режисьорът саботира като забави клипа с месеци и тя накрая реши изобщо да не го пуска, а той по случайност изтече. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Току що, DevilWish каза: Аз казвах ли ти , как наричаме друга наша любимка? Д-р. Magda Stoyanova ? Това ми е на флашката 😂😂😂😂 след нея е Никотин 😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 преди 9 часа , FikLena каза: Мария Бакалова?? Дългокрака блондинка ще участва в "Денсинг старс", а освен н... WWW.MARICA.BG Дългокрака блондинка ще участва в "Денсинг старс", а освен нея... От bTV вече официално потвърдиха новината на БЛИЦ отпреди... /\yHa! преди 18 минути, Andrew Cunanan. каза: Не зови ме ти, момко, по име, а захапи сочното ми виме! Ще те изтряскам по-страстно от гущеровото Миме, и на хуя ти от мен никога няма да му мине! 😘 преди 10 минути, Andrew Cunanan. каза: Не казвате, че Лия има кавър на Луда по тебе. U 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 11 Author Report Share Публикувано Януари 11 преди 2 минути, Klaus каза: Това ми е на флашката 😂😂😂😂 след нея е Никотин 😂 Нали ти казах? ли? И на мен ми е любимата й песен 😘 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Познайте от кой клип е това. Съвсем случайно го поставих на пауза на този кадър хахахаха Хинт - чалга клип. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 11 Author Report Share Публикувано Януари 11 Току що, meleto каза: Познайте от кой клип е това. Съвсем случайно го поставих на пауза на този кадър хахахаха Хинт - чалга клип. Не мога! Казвай, защото задникът изглежда мъжки? 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 преди 10 минути, meleto каза: Познайте от кой клип е това. Съвсем случайно го поставих на пауза на този кадър хахахаха Хинт - чалга клип. we aint stupid - Йо-йо на Илиян е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 11 Author Report Share Публикувано Януари 11 Току що, Andrew Cunanan. каза: we aint stupid - Йо-йо на Илиян е. Забравих за съществуването на тая песен Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: we aint stupid - Йо-йо на Илиян е. Смятай. Страшен агент... 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари