Lelqtian Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 11 часа , Stela каза: Тя понеже Кали има хитове в последните години. Сменя жанровете като цветарка. Глото поне не е такава смешна предателка да се отрича от жанра си, да плюе колегите си и после да се завръща без грам срам. Мда, Гюрулто е по смешна - националната предателка - заплаши с хубавата новина как най-накрая ще ни отърве от присъствието си и ще спре да лишава гръцката земеделска индустрия и туристически бранш от уменията си, и най-нагло не само продължи да тормози ушите на хората. Даже и концерт ще прави "30 години едно и също" ... 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 14 Author Report Share Публикувано Януари 14 преди 5 минути, Lelqtian каза: Мда, Гюрулто е по смешна - националната предателка - заплаши с хубавата новина как най-накрая ще ни отърве от присъствието си и ще спре да лишава гръцката земеделска индустрия и туристически бранш от уменията си, и най-нагло не само продължи да тормози ушите на хората. Даже и концерт ще прави "30 години едно и също" ... 30 години на сцената - с бални рокли, дивани и специална почерпка - чай, мед и плодове! Чаят е лично предоставен от бившата половинка на настоящият партньор на Глория - Добри. А коя е тя? - ТАТЯНА естествено! Аз съм най-акливата дама! Акасита, акаситааааааа 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 48 минути, Lelqtian каза: Мда, Гюрулто е по смешна - националната предателка - заплаши с хубавата новина как най-накрая ще ни отърве от присъствието си и ще спре да лишава гръцката земеделска индустрия и туристически бранш от уменията си, и най-нагло не само продължи да тормози ушите на хората. Даже и концерт ще прави "30 години едно и също" ... Ти представяш ли си Гло да пее в някоя таверна? Ще останат кашони здрави чинии и десетки отегчени клиенти. Мисля, че гръцкото правителство са узнали заплахата и са й наложили забрана. Но винаги може да доплува до U. K. и потърси убежище по Дъблинското споразумение 🤣 1 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 1 минута, Klaus каза: Ти представяш ли си Гло да пее в някоя таверна? Ще останат кашони здрави чинии и десетки отегчени клиенти. Мисля, че гръцкото правителство са узнали заплахата и са й наложили забрана. Но винаги може да доплува до U. K. и потърси убежище по Дъблинското споразумение 🤣 He cMe cu u noMuc/\q/\u, 4e 6me uge, e/\e na 6me q gonycHam ga nee. gupekmHo Ha HuBama! 2 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 42 минути, asylum каза: He cMe cu u noMuc/\q/\u, 4e 6me uge, e/\e na 6me q gonycHam ga nee. gupekmHo Ha HuBama! Тая емиграция циркулира от 2016 г и оставя напразни надежди, че можем да започнем разглобка на поп фолка, но уви... Може би просто е влезнала в критическата вече. Не трябва да се смеем на жената Само в "ШОУ": Глория емигрира заради женен мъж BLITZ.BG Легендата на фолка не е правила аборт, стяга куфарите за новия си живот 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 14 Author Report Share Публикувано Януари 14 преди 11 минути, Klaus каза: Тая емиграция циркулира от 2016 г и оставя напразни надежди, че можем да започнем разглобка на поп фолка, но уви... Може би просто е влезнала в критическата вече. Не трябва да се смеем на жената Само в "ШОУ": Глория емигрира заради женен мъж BLITZ.BG Легендата на фолка не е правила аборт, стяга куфарите за новия си живот И луната е НЕНАСИТНА и отгоре ни мига любопитна и не вярва, че мога да ти кажа неееееееееееееееееееееееееееееее.... Искам да съм лошата, но си ми под кожата, нееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее, как да кажа????? Ми много ясно, че казвам ДА! 😘 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 1 час , Klaus каза: Тая емиграция циркулира от 2016 г и оставя напразни надежди, че можем да започнем разглобка на поп фолка, но уви... Може би просто е влезнала в критическата вече. Не трябва да се смеем на жената Само в "ШОУ": Глория емигрира заради женен мъж BLITZ.BG Легендата на фолка не е правила аборт, стяга куфарите за новия си живот Tq omgaBHa u3/\e3e om kpumu4eckama. 1 1 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 14 Author Report Share Публикувано Януари 14 преди 4 минути, asylum каза: Много дълго интервю, но май не е говорил за Теодора? 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 1 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 7 часа , Andrew Cunanan. каза: Когато Глора извади такъв хит сама ми се обади: Иначе Кала не е имала такива изцепки като тея на Глора в Сигналното Жълто. И Двете са селянки и простакеси, ама Кала поне не претендира на да е класна дама, а Глора нито е дама, нито притежава класа - долна русенска селска пръчка, вкиснато русенско варено. Ако събереш цялото им творчество ще видиш, че Кали може да си мечтае дори за половината от хитовете, успехите и наградите на Глория. Истерията, която е имало по Глория, концертите, продадените албуми, всичко това Кали не го е видяла и няма и да го види. Към днешна дата Глория също е по-успешна и задържала се във времето от Кали. Дори и сега има по-успешни проекти от опитете на Кали да залита между жанровете. И двете имат изцепки, но не ми давай за пример Сигнално жълто, където бяха способни да изкарат от равновесие и най-спокойния човек със своята наглост и простотия. Аз бих не само ги заплашила, ами щях да им разбия червивите усти с камерата. Бяха прекалено вулгарни и прости в гаврите си. Иначе Глория не е ходила да се прави на интересна по разни предавания като Биг Брадър, където Кали се изяви като многознайна порицателка и няма деца от 1000 различни мъже. 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 24 минути, DevilWish каза: Много дълго интервю, но май не е говорил за Теодора? Интересно е. Аз го слушам сега. За Коце много хубави неща каза. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 14 Author Report Share Публикувано Януари 14 преди 5 минути, Sunlight каза: Интересно е. Аз го слушам сега. За Коце много хубави неща каза. Аз преместих там където говори за Софи Маринова, но за Теодора нищо не прочетох да е казал. Нали бяха заедно и то дълго време? Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 3 минути, Stela каза: Ако събереш цялото им творчество ще видиш, че Кали може да си мечтае дори за половината от хитовете, успехите и наградите на Глория. Истерията, която е имало по Глория, концертите, продадените албуми, всичко това Кали не го е видяла и няма и да го види. Към днешна дата Глория също е по-успешна и задържала се във времето от Кали. Дори и сега има по-успешни проекти от опитете на Кали да залита между жанровете. И двете имат изцепки, но не ми давай за пример Сигнално жълто, където бяха способни да изкарат от равновесие и най-спокойния човек със своята наглост и простотия. Аз бих не само ги заплашила, ами щях да им разбия червивите усти с камерата. Бяха прекалено вулгарни и прости в гаврите си. Иначе Глория не е ходила да се прави на интересна по разни предавания като Биг Брадър, където Кали се изяви като многознайна порицателка и няма деца от 1000 различни мъже. Това е неуспорим факт, но факт е и че след 2005-та Глория не е фактор в жанра и западна драстично откъм хитове, популярност и фенска обич. И ако до края на 00-те кориците с фейк новини за нея я държаха на повърхността откъм медиен интерес и малките я знаеха поне оттам, то днес не е така. Иначе много патетичен коментар от твоя страна. Идеално сме запознати, че Глория е била на върха на хранителната верига цели 10 години в жанра, обаче всички питаме какво направи за последните 20 и защо се изсули от абсолютна лидерка до абсолютна персона нонграта?! Когато Кали и Глория и бяха в Пайнер - от 2010 до 2020 - Кали беше далеч по-успешна - имаше нови и свежи хитове в лицето на: Като те почна Спрях ли тока Седем Недей сърце Така ми говори Аз съм аз Копие Да й вдигна ли Мафия Имаш ден Каква съм луда Отделно цепеше по концерти с 4-4-2, Гюрулту дори такива приеми на най-големия си хит Не сме безгрешни не е вадила на Пайнерска масовка. Кали беше на турне, Кали получаваше награди. Кали имаше предаване Споделено С, Кали канеха по интервюта. Глора си стоеше у тях и с 300 зора има Пясъчни кули, Ненаситна и циганите. 01;22 - хората пеят БАЛАДА на 2 месеца с пълно гърло. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 18 минути, Stela каза: Ако събереш цялото им творчество ще видиш, че Кали може да си мечтае дори за половината от хитовете, успехите и наградите на Глория. Истерията, която е имало по Глория, концертите, продадените албуми, всичко това Кали не го е видяла и няма и да го види. Към днешна дата Глория също е по-успешна и задържала се във времето от Кали. Дори и сега има по-успешни проекти от опитете на Кали да залита между жанровете. И двете имат изцепки, но не ми давай за пример Сигнално жълто, където бяха способни да изкарат от равновесие и най-спокойния човек със своята наглост и простотия. Аз бих не само ги заплашила, ами щях да им разбия червивите усти с камерата. Бяха прекалено вулгарни и прости в гаврите си. Иначе Глория не е ходила да се прави на интересна по разни предавания като Биг Брадър, където Кали се изяви като многознайна порицателка и няма деца от 1000 различни мъже. Без вулгарни предавания като Сигнално жълто, се самозабравиха мнозина, а останаха на онова ниво от 2007 г. 😳 Ако си спомняш през онези години нямаше фолк певици по националните телевизии. Нищо против, но не ме интересува животът на Тьотка, която няма какво да ми съобщи освен за великия си проект или с кой милионер е сега. 😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Проблемът е, че Глория няма как да ги излъже дори да й направят дете, Фильо се излъга и после тя го фижна. Обаче съдбата се изгаври с нея и милионерите фижгаха нея след като я осеменят и свършат в нея. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 14 Author Report Share Публикувано Януари 14 От Татяна минаваме на Глория? Защо все жени които са свързани с Добри? Къде останаха Рени и Счетоводителката? Щом ще си говорим за Глория, тя е Хей, мъденца, вий сте цяло чудо! 😘 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 14 Author Report Share Публикувано Януари 14 преди 9 минути, Andrew Cunanan. каза: Проблемът е, че Глория няма как да ги излъже дори да й направят дете, Фильо се излъга и после тя го фижна. Обаче съдбата се изгаври с нея и милионерите фижгаха нея след като я осеменят и свършат в нея. Как не те е срам да говориш така? Ако не беше Глория, кой щеше да открие този талант, тя е фенка на Кралицата! Недей, моля ти се! Стефифешън пее Хипноза на Глория WWW.VBOX7.COM Стефифешън пее Хипноза на Глория 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 32 минути, DevilWish каза: Аз преместих там където говори за Софи Маринова, но за Теодора нищо не прочетох да е казал. Нали бяха заедно и то дълго време? За Теодора каза,че е взета от кастинг, нищо повече. За Ина каза, че не е издържала на напрежениеъо, а и си е намерила мъж после. Много от мъжете на певиците се месят в кариерите им и заради тях спират да пеят. Каза за Коце, че само с една Черна роза, която я е пял 2 часа знае как да забавлява хората и да ги видга, а е нямал песни, но само с Черна роза хората са откачали. Той има харизма и знае как да забавлява хората и ое тогава му е казал,че ще стане голяма звезда. За друга, на която не й спомена името каза,че била напълнила дискотеката, имало оборот, ама не знаела как да забавлява хората. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 14 Author Report Share Публикувано Януари 14 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 14 минути, DevilWish каза: С червило на Преси ли е тук? 😂😂😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 14 Author Report Share Публикувано Януари 14 преди 1 минута, Klaus каза: С червило на Преси ли е тук? 😂😂😂 Тогава още нямаше Пресини червила, но сега може спокойно да го използва и даже да стане рекламно лице. Все още има шанс да стане интересен с нещо. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Между Гюра 1 и Гюра 2, в живота предпочитам да съм двемогилската. Прави каквото си иска без да се интересува на кого му харесва, не се мазни, за да я обичат и си гледа работата. Другата е една жалка нагаждачка от софийските гета. И като кариера предпочитам тази на Гюра, която и до днес има достатъчно участия пред "хитовете" на другата, които и тя самата не помни. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 1 минута, DarkChild каза: Между Гюра 1 и Гюра 2, в живота предпочитам да съм двемогилската. Прави каквото си иска без да се интересува на кого му харесва, не се мазни, за да я обичат и си гледа работата. Другата е една жалка нагаждачка от софийските гета. И като кариера предпочитам тази на Гюра, която и до днес има достатъчно участия пред "хитовете" на другата, които и тя самата не помни. В свят, пълен с Галини, аз съм Мадоня. 😘 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Фотография на авиридж фен на Глория: 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари