Klaus Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 4 минути, DevilWish каза: ❤️ 😘 Връщам поздрава с нещо смислено (май знам повече неща след Новата ти 😂😋) линкът с Преслава отиде някак най-отдолу 🤔 преди 4 минути, Fast каза: Най-добрата беше iconic. Някои от песните й от този период са химни. Нарочно е вдигала всякакви мерници, за да звучат възможно най-преувеличено. Липсва ми тази енергия в чалгата. Ми @Fast може би затова чалгата се лута между уж по-сериозни неща и опит да чисти име с "ма, ние не сме такива и не пеем простотии" и буквално елементарните неща. 😁 Една песен може да носи енергия и с напълно смислен текст, без подобни метафори. Някак се сетих за Безумна лудост, въпреки лейлей-то ми е още супер енергична. Макар Елена някак да копира полиестрите на Ивана в клипа в опит да е екстравагантна 🤔 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 12 минути, DevilWish каза: ❤️ 😘 Като ша са просташтини от Ванча, нека поне е от качествените чекии! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 15 Author Report Share Публикувано Януари 15 преди 1 минута, Lelqtian каза: Като ша са просташтини от Ванча, нека поне е от качествените чекии! Знаеш ли оня ден колко го слушах това Супер хит! 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 6 минути, Klaus каза: Връщам поздрава с нещо смислено (май знам повече неща след Новата ти 😂😋) линкът с Преслава отиде някак най-отдолу 🤔 Ми @Fast може би затова чалгата се лута между уж по-сериозни неща и опит да чисти име с "ма, ние не сме такива и не пеем простотии" и буквално елементарните неща. 😁 Една песен може да носи енергия и с напълно смислен текст, без подобни метафори. Някак се сетих за Безумна лудост, въпреки лейлей-то ми е още супер енергична. Макар Елена някак да копира полиестрите на Ивана в клипа в опит да е екстравагантна 🤔 Е има разлика между 90тарска помия (Доко доко, Селската баня и тн.) и комедия. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 15 Author Report Share Публикувано Януари 15 преди 5 минути, Klaus каза: Връщам поздрава с нещо смислено (май знам повече неща след Новата ти 😂😋) линкът с Преслава отиде някак най-отдолу 🤔 Ми @Fast може би затова чалгата се лута между уж по-сериозни неща и опит да чисти име с "ма, ние не сме такива и не пеем простотии" и буквално елементарните неща. 😁 Една песен може да носи енергия и с напълно смислен текст, без подобни метафори. Някак се сетих за Безумна лудост, въпреки лейлей-то ми е още супер енергична. Макар Елена някак да копира полиестрите на Ивана в клипа в опит да е екстравагантна 🤔 Благодаря 😘 Откога не съм я слушал. Да, за Новата ти ме излъга. Сега трябва да ти намисля наказание Ето го: Ще те намажа с Nutella? Друго не приемам! ❤️ 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Най-дразнещите песни на Ивана всъщност са социалните. Нищо общо със стилът й. Мисля че дори феновете й не ги слушаха. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 15 Author Report Share Публикувано Януари 15 преди 1 минута, Fast каза: Най-дразнещите песни на Ивана всъщност са социалните. Нищо общо със стилът й. Мисля че дори феновете й не ги слушаха. Май не се сещам за нейна песен която да ме е дразнила, но разсмивала..... Е, много са. Още нещо такова: Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 2 минути, Fast каза: Е има разлика между 90тарска помия (Доко доко, Селската баня и тн.) и комедия. Къф си ти бе, Смукача, Палавник, Резерве, The man, Ало, девойките мога с лека ръка да ги слушам между Доко и Селската баня. 😁 преди 5 минути, DevilWish каза: Благодаря 😘 Откога не съм я слушал. Да, за Новата ти ме излъга. Сега трябва да ти намисля наказание Ето го: Ще те намажа с Nutella? Друго не приемам! ❤️ Гугълни Ovomaltine, много по-як е 😘😁🇨🇭 като звяр мажи, филийте, със която и да си, здраво мачкай ги, слепяй ги... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 1 минута, DevilWish каза: Май не се сещам за нейна песен която да ме е дразнила, но разсмивала..... Е, много са. Още нещо такова: Ивана се разхожда из центъра на Пловдив - това е мотив за кандидат-студентски изпит 😂😂😂😂 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 За мен най-противните й песни са: Тук вече започна да я хваща, че повече не е номер едно, нито толкова млада, и сипеше злоба и завист наляво и надясно. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 15 Author Report Share Публикувано Януари 15 Току що, Klaus каза: Къф си ти бе, Смукача, Палавник, Резерве, The man, Ало, девойките мога с лека ръка да ги слушам между Доко и Селската баня. 😁 Гугълни Ovomaltine, много по-як е 😘😁🇨🇭 като звяр мажи, филийте, със която и да си, здраво мачкай ги, слепяй ги... А защо не съм го засичал в България или е някакъв нов? По-як от Nutella 😮 Е, не..... искам да опитам.... А, никакви филии! Ще намажа шоколада върху теб! Особено след като трябва този шоколад да се опитва.... 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 15 Author Report Share Публикувано Януари 15 преди 3 минути, Klaus каза: Ивана се разхожда из центъра на Пловдив - това е мотив за кандидат-студентски изпит 😂😂😂😂 Не си ли го гледал? Да..... излага любимия ми град :@ Това даже не й е първият клип в Пловдив. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Току що, DevilWish каза: А защо не съм го засичал в България или е някакъв нов? По-як от Nutella 😮 Е, не..... искам да опитам.... А, никакви филии! Ще намажа шоколада върху теб! Особено след като трябва този шоколад да се опитва.... Crunchy е, създава по-як вкус върху филия или бедро 😂😘 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 53 минути, Klaus каза: By the way Ивана: Сегашните песни не надживяват времето, отделено за тяхното създаване HOTNEWS.BG Горещи новини Надживели времето 🤣🤣🤣 тази чекия си надживя времето. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 15 Author Report Share Публикувано Януари 15 преди 4 минути, Klaus каза: Crunchy е, създава по-як вкус върху филия или бедро 😂😘 Може и върху 😘 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза: тази чекия си надживя времето. Срамота! 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 15 Author Report Share Публикувано Януари 15 преди 1 минута, Klaus каза: Срамота! 1 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 3 минути, DevilWish каза: Имам вана в квартирата, и патенца, не се срамувам 😂 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 15 Author Report Share Публикувано Януари 15 Току що, Klaus каза: Имам вана в квартирата, и патенца, не се срамувам 😂 Обожавам да седя във ваната: 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 49 минути, DevilWish каза: ❤️ 😘 Получавам варицела от тази боза. Наистина неслушаема кошмарна песен. Тогава заряза Последна чаша без клип заради това + Най-добрата. Тъпа селянка. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 2 минути, DevilWish каза: Обожавам да седя във ваната: Ти си виновен, влязъл си във мойта вана 🐤🐠 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 15 Author Report Share Публикувано Януари 15 преди 5 минути, Andrew Cunanan. каза: Получавам варицела от тази боза. Наистина неслушаема кошмарна песен. Тогава заряза Последна чаша без клип заради това + Най-добрата. Тъпа селянка. Не е заради нея. Това е парчето я изкара заедно с Дъжд от роди и Празник всеки ден лятото на 2006 година. Зимата пусна албумът и снима клипове на Най-добрата и Резерве, лятото 100 живота и Последна чаша остана само с една тв версия. А наистина можеше и нея да снима и без това след този албум почна големият й спад.... Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 15 Author Report Share Публикувано Януари 15 преди 6 минути, Klaus каза: Ти си виновен, влязъл си във мойта вана 🐤🐠 Още не съм, но смятам след кожата и твоята вана да покоря 😘 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 10 минути, DevilWish каза: Не е заради нея. Това е парчето я изкара заедно с Дъжд от роди и Празник всеки ден лятото на 2006 година. Зимата пусна албумът и снима клипове на Най-добрата и Резерве, лятото 100 живота и Последна чаша остана само с една тв версия. А наистина можеше и нея да снима и без това след този албум почна големият й спад.... Мисля че The man я срина, а и възходът на Преслава, която нямаше слабо след Асансьора 😁 @DevilWish@DevilWish на 72, но 😂😂😂😂😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 15 Author Report Share Публикувано Януари 15 преди 1 минута, Klaus каза: Мисля че The man я срина, а и възходът на Преслава, която нямаше слабо след Асансьора 😁 @DevilWish@DevilWish на 72, но 😂😂😂😂😂 Разбира се, че става...😘😘😘😘 И тази песен ми е любима на Галя, мислих да те поздравявам, но ти избърза 😁💋💋💋 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари