Klaus Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 преди 3 минути, asylum каза: no3gpaB! https://youtu.be/3FXcCiGBvi8?si=5DF-wIk5UST8QRTk Аааа момата от Ямбол. 😁😀 И тя остана one hit wonder като строителка на фолка. Връщам: 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Безбройните златни хитове на Ивана къде се слушат? Някоя тайна платформа за музика ли има? Освен Нещо НеТипично и още 2-3 други песнички, всичко е тотал щета по музикалните платформи, което означава че и не са толкова добре запомнени в новото време. 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 преди 2 минути, Willy каза: Безбройните златни хитове на Ивана къде се слушат? Някоя тайна платформа за музика ли има? Освен Нещо НеТипично и още 2-3 други песнички, всичко е тотал щета по музикалните платформи, което означава че и не са толкова добре запомнени в новото време. За мен златен хит е песен, която се знае от хора, които не слушат съотвения жанр. Такива песни на Ивана са Нещо нетипично и Шампанско и сълзи. На Камелия, примерно, такива песни са Луда по тебе и Залезът и зората, на Галена - Знам диагнозата и тн. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 преди 5 часа , Fast каза: Малко ми е траурно. Този сайт е причината изобщо да съм в интернет. Направо е скандално, че беше предшественик дори на световния феномен YouTube. А в Бг докато се наканим да сме мУдерни с Тубата, едно десетилетие си бяхме основно на Vbox. Ужасно решение от страна на Нова. Тя гледаемостта там и без друго беше радикално намалена, а сега съвсем. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 преди 18 минути, Klaus каза: Аааа момата от Ямбол. 😁😀 И тя остана one hit wonder като строителка на фолка. Връщам: Kak be! uMa gecemuHa Bu3umku. Tyū ga He mu e npeca 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 преди 12 минути, Willy каза: Безбройните златни хитове на Ивана къде се слушат? Някоя тайна платформа за музика ли има? Освен Нещо НеТипично и още 2-3 други песнички, всичко е тотал щета по музикалните платформи, което означава че и не са толкова добре запомнени в новото време. Доста обем ще й трябва на тая платформа да й побере творчеството. Megatube трябва да е 😀 преди 1 минута, asylum каза: Kak be! uMa gecemuHa Bu3umku. Tyū ga He mu e npeca Нещо с банани пееше ли тя или бъркам? Златен хит: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 преди 12 минути, SG каза: Направо е скандално, че беше предшественик дори на световния феномен YouTube. А в Бг докато се наканим да сме мУдерни с Тубата, едно десетилетие си бяхме основно на Vbox. Ужасно решение от страна на Нова. Тя гледаемостта там и без друго беше радикално намалена, а сега съвсем. Не точно. Ютуб е от 2005, а Вибокс от 2006. Официално причината е проблеми с авторските права и че не можели да обработят 14 млн видеа. Сякаш в днешно време няма скриптове, API-та или изкуствен интелект, които да автоматизират процеса. И чалгата е най-малкия проблем. Този сайт го ползваше цяла България до 2012-2014 за всякакви възможни неща. От домашни клипове до редки интервюта и ТВ излъчвания можеха да бъдат намерени само там. Наистина е огромна загуба толкова прясна история да отиде в канала. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 преди 3 минути, Fast каза: Не точно. Ютуб е от 2005, а Вибокс от 2006. Официално причината е проблеми с авторските права и че не можели да обработят 14 млн видеа. Сякаш в днешно време няма скриптове, API-та или изкуствен интелект, които да автоматизират процеса. И чалгата е най-малкия проблем. Този сайт го ползваше цяла България до 2012-2014 за всякакви възможни неща. От домашни клипове до редки интервюта и ТВ излъчвания можеха да бъдат намерени само там. Наистина е огромна загуба толкова прясна история да отиде в канала. Вибокс се използваше за музика, сериали, филми и още сто неща. Помня, че Нова купиха Нет инфо през 2013, останалите сайтове добре ги развиха, но за Вибокс нямаха никаква концепция, а авторските права допълнително отежниха нещата. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 16 Author Report Share Публикувано Януари 16 @Klaus 😘 Мцуа, мцуа, мцуа 😘❤️ 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 преди 42 минути, Willy каза: Безбройните златни хитове на Ивана къде се слушат? Някоя тайна платформа за музика ли има? Освен Нещо НеТипично и още 2-3 други песнички, всичко е тотал щета по музикалните платформи, което означава че и не са толкова добре запомнени в новото време. Това е така защото някои от хитовете й като Вик,които са с неуредени права и не са качени в канала на Планета,а само в разни фен канали биват изтривани през няколко години. Спомням си че Вик беше качена в някакъв канал с името BulgariaGoldenHits или нещо подобно и беше натрупала 2-3 милиона,но сега не го намирам. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 преди 6 минути, DevilWish каза: @Klaus 😘 Мцуа, мцуа, мцуа 😘❤️ 😘😁 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Защо това участие на Галена е толкова вайръл? Излязоха ми 20 клипчета от него днес (а нямам много чалга в алгоритъма принципно) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 16 Author Report Share Публикувано Януари 16 Току що, Klaus каза: 😘😁 😘❤️ Даже нощем слънцето не гасне ❤️ 😘 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grinch Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 преди 54 минути, Bunn каза: За мен златен хит е песен, която се знае от хора, които не слушат съотвения жанр. Такива песни на Ивана са Нещо нетипично и Шампанско и сълзи. На Камелия, примерно, такива песни са Луда по тебе и Залезът и зората, на Галена - Знам диагнозата и тн. Това се опитах да кажа и аз. За чалга феновете има доста запазени хитове през годините. Но за някое АйТи, което ходи да друса на техно партита в ЕХЕ, има едни 10-15 чалги на кръст, които знае наизуст и им с кефи. Ако Преслава в стрийминг платформите мачка с 10-15 песни от преди стрийминг ерата, то само Лъжа е, Дяволско желание и според мен Водка с утеха се знаят от АйТи-то в ЕХЕ. За по-младите го има факторът ТикТок, където една Джена изкара такъв хит, какъвто не е очаквала, на песен, която сигурно е пяла 10 пъти през живота си, преди да се възроди. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 преди 4 часа , meleto каза: Когато Ана обра пода, но въпреки това заснемато беше достатъчно на ниво, за да прикрие колко се е одървила. И все пак си е топ, поне се беше постарала. Епичен концерт дори и за кака, която излезна от Вип Брадър тогава и скандализира публиката с песен, която тук беше изкарана като боклук, а получи добър прием. Ана да се учи: 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grinch Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 преди 6 минути, GSA каза: Епичен концерт дори и за кака, която излезна от Вип Брадър тогава и скандализира публиката с песен, която тук беше изкарана като боклук, а получи добър прием. Ана да се учи: Райна защо толкова рядко пееше на живо по концерти, още не мога да си го обясня ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Никога не пожелавайте мъжа на ближния си!✨ 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 преди 33 минути, Grinch каза: Райна защо толкова рядко пееше на живо по концерти, още не мога да си го обясня ... Ами аз знам за поне 3 случая, в които е трябвало да пее на на живо, а и пускат плейбека и въобще и саботират представянето. На един концерт, където пееше “Лицемери”, си личи как надвиква плейбека, а самата мултимедия, случайно или не, беше един черен екран. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 преди 2 часа , Willy каза: Безбройните златни хитове на Ивана къде се слушат? Някоя тайна платформа за музика ли има? Освен Нещо НеТипично и още 2-3 други песнички, всичко е тотал щета по музикалните платформи, което означава че и не са толкова добре запомнени в новото време. На живо. В дискотеки, механи, заведения. Последния път като бях на дискотека и пуснаха “Като на 17”, “Шампанско и сълзи” и “Седем дни” хората крещяха и пееха по-силно от всяка друга текуща чалга с десетки милиони гледания в Ютуб. Виждал съм на “Дъжд от рози” също как се дерат хора с пълен глас, въпреки че не ѝ е от Топ 10 хитовете. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 преди 20 минути, FikLena каза: Не учудват. Отдавна се очакваше да излязат на светло. Съдържанието там беше пиратско. Тъпо, че архивите са затрити и сума ти клипове няма къде да се намерят. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 преди 1 час , Grinch каза: Райна защо толкова рядко пееше на живо по концерти, още не мога да си го обясня ... Глупости, и по турнетата беше на живо... и на много концерти... като изключим, когато е имала задъхващи хореографии или ѝ слагаха плейбек. Големи гласища като Нелина и Дачева ги чувахме по-рядко. Планета, между другото, много се заяждаха с Райна в един период - нарочно триеха тв версии, забавяха албуми, какво ли не правиха, а тя им остана вярна до последно и досега едно от малкото неща, които се продават, са на Райна фолклорните дискове... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 преди 10 часа , DevilWish каза: И за мен не е фактор, специално за песните от над 10 години.... Може би в последните години да е някакъв фактор. Ако не беше изтрит клипът на Употребена по тази логика това трябваше да е най-големият хит на всички времена. Имаше супер много гледания по онова време, сега не знам как стоят нещата. Можем да кажем, че е фактор за песните след 2015 година например.... Или в този период? Все пак са нови песни и ако се харесат ще се слушат, ще имат гледания и т.н. Но за песни преди това за мен също не е пример за хит. Няма как просто, всяко нещо с времето си. той не е изтрит, все още има към 60 милиона. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Глория - Присъда(live) - By Planetcho WWW.VBOX7.COM Глория - Присъда(live) Обаче каналът на Планетчо стои в Бокса 😘 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Току що, Andrew Cunanan. каза: Глория - Присъда(live) - By Planetcho WWW.VBOX7.COM Глория - Присъда(live) Обаче каналът на Планетчо стои в Бокса 😘 От десетки страници с неща на Глория са останали 2... и то произволно... нещо не им схващам критериите какво да трият и какво не. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари