Thecranfan Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 4 часа , Klaus каза: Те че държат на истината, добре, но дали са удържали истината в случая или са рока-лака съчинения? Сончето винаги ми е била като леля на евтини наркотици, загубила представа, защо вее рокля и се смее 🙄 Трябва ми Рингтон със Соня Немска, изговаряща думата "Талисман"! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 4 часа , THE IIconic каза: Подари им по една икона на Дева Мария Напомни ми когато Рита Ора пя на канонизацията на майка Тереза (която е крайно спорна личност, де). 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 19 часа , Klaus каза: Единствено Не изчезвай ми остана от нея. И подкаста й, в който кани гости, според които мъртвите имат GSM-и и живеят в къщи като живите. Не знам от битката със Саня, от живота с Венко или просто си е глупава, но момичето определено мръдна. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Тоти Тяло заработва между ТВ версиите на сергия на Кооперативния в Харманли. Тук явно е забравила да прибере чантата за кръста. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 glora e uzzhasnaaa 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 1 час , DevilWish каза: Кога се е подигравала с Алисия? 😮 Е точно тука де, цялата песен е посветена на вакарелската Йосма. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Това заслужаваше повече гледания. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 19 Author Report Share Публикувано Януари 19 преди 3 минути, Lelqtian каза: Е точно тука де, цялата песен е посветена на вакарелската Йосма. Ахахахаааа 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Това е посветено на Алисия? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 59 минути, DevilWish каза: Ахахахаааа 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Това е посветено на Алисия? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Коя е Джина Стоева? Да създаде такъв хит, да изглежда така може ли? 🤭 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 3 часа , DevilWish каза: ААаааааааа само зодия Дева ли сте тук, егати? Много е яка. @Andrew Cunanan. помниш ли тая песен? Вече 10-ти път я въртя Хайде ДУПЕТАТАААААААААААААААААА до ДОЛУУУУУУУУУУУУУУУУУУ!!! Върти, върти! Дай! Не се шегувам, като се чуе кючек на Малина и не мога да го спра това нещо! малина е инноватор и икона. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 E M I L I A 🎤🎶🇧🇬 (@emilia.online) • Instagram photos and videos WWW.INSTAGRAM.COM 5,745 likes, 43 comments - emilia.online on January 17, 2024: "Гледайте след малко в 21:00часа “Вечерта на Ку-ку Бенд�..." Когато си на йога в 7, имаш бал е 8, а след това трябва да чистиш кенефа след Тотя. 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Данна на лайв: Вече не ходя на училище, за да ми пречи за участията 50 години ли си влачила 12 клас та чак сега завърши? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 преди 1 час , Emanuela.Carey каза: Данна на лайв: Вече не ходя на училище, за да ми пречи за участията 50 години ли си влачила 12 клас та чак сега завърши? Вечерното училище отнема повече време, а и все пак леля Данче не е от най-ученолюбивите. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Не разбирам защо гаврят Анелия за гаджето й. Грозен бил. За мен изглежда напълно нормално. Все едно техните мъже са Аполони. Явно не помнят Коко Свинев. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Тони се предлага за daddy Troshilka (@troshilka) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 46 likes, 0 comments - troshilka on January 19, 2024: "Четвъртият Стораро . . . . . . . . #Memebg #bgmeme #bgfrazi #bulgaria🇧🇬 #m..." Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 vbox 7 от години е пълна пародия. Това е най-нормалният завършек. Същото се случва и с домейна abv, който е собственост на същата медийна група 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 преди 3 часа , DarkChild каза: Не разбирам защо гаврят Анелия за гаджето й. Грозен бил. За мен изглежда напълно нормално. Все едно техните мъже са Аполони. Явно не помнят Коко Свинев. Тя и Анелия не прилича на човек, така че що я корят, че е избрала себеподобен? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза: Тя и Анелия не прилича на човек, така че що я корят, че е избрала себеподобен? Анелия и Захаринов, когато прочетат коментарите за външността си 😆 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 20 Author Report Share Публикувано Януари 20 преди 8 часа , Гальо каза: Коя е Джина Стоева? Да създаде такъв хит, да изглежда така може ли? 🤭 Отговорът ти е ясен! И на мен това ми е една от любимите песни за 2023. преди 8 часа , Andrew Cunanan. каза: малина е инноватор и икона. Обожавам я! ❤️ 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 В инстаграм се оплакват че Галена е решила за отбележи 20 години на сцена с участие в Илюжън 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 преди 22 минути, Emanuela.Carey каза: В инстаграм се оплакват че Галена е решила за отбележи 20 години на сцена с участие в Илюжън Е, как може, бе?! Толкова ли няма свободни дати на Уембли? 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 преди 29 минути, Emanuela.Carey каза: В инстаграм се оплакват че Галена е решила за отбележи 20 години на сцена с участие в Илюжън Първо в Се Ла Ви, после Илюжън. Преслава къде ще отбележи нейните 20г на сцена? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 преди 2 часа , DevilWish каза: Отговорът ти е ясен! И на мен това ми е една от любимите песни за 2023. Обожавам я! ❤️ Когато Джина ни Стоева е правила хитове, Йосмата ги е слушала вкъщи у Вакарел. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 преди 14 минути, DarkChild каза: Е, как може, бе?! Толкова ли няма свободни дати на Уембли? Няма, всичките ги е заела Тейбъл. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари