BaGaBoNtIn Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 6 часа , pacho каза: Галена и Преслава трябваше двете заедно да подготвят един общ концерт по случай тези 20 години, щяха да гръмнат и да напълнят Арена. Точно това си мислих и аз… щяха да избият рибата и да се накефят феновете на макс.. така ли един концерт не можаха да организират?! Щом Теа Тайрович успя и ще прави концерт тази година… просто е срам за тях и за всичките ни големи звезди. Реално само Софка успя да го направи това нещо,за което евала. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 преди 15 минути, Lelqtian каза: Е как ша няма Ето снабдяват ни, просто май има лимит на само един закачен. Поне рекламите са за червила. Виж, че и @Sunlight има червило на Преслава? А? ❤️ 😘 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 2 минути, DevilWish каза: Поне рекламите са за червила. Виж, че и @Sunlight има червило на Преслава? А? ❤️ 😘 Днеска - червила, утре - дрисняните чайове на най-бруталната и хитова в софийските южни квартали мамасита. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Като са хитове, поне да има и нещо за окото 😁 @DevilWish 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 преди 6 минути, Klaus каза: Като са хитове, поне да има и нещо за окото 😁 @DevilWish Категорично Исках да е "Дай ми", че ми е по-любима, но в случая това отговаря повече на мислите ми! Зависи кое ще ми даваш 😘 Може и двете! 😘 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 преди 9 минути, Lelqtian каза: Днеска - червила, утре - дрисняните чайове на най-бруталната и хитова в софийските южни квартали мамасита. Поне Преслава не е толкова брутална като тая дама, Тоти иска да ни подриска. 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 4 минути, DevilWish каза: Категорично Исках да е "Дай ми", че ми е по-любима, но в случая това отговаря повече на мислите ми! Зависи кое ще ми даваш 😘 Може и двете! 😘 Да не стане накрая 😁😁😁😘 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 Току що, Klaus каза: Да не стане накрая 😁😁😁😘 Обичам да правя смучки! Сини петна, лилави... индигови.... 😘 За теб ❤️ 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 5 минути, DevilWish каза: Обичам да правя смучки! Сини петна, лилави... индигови.... 😘 За теб ❤️ Не може друг да има такъв задник на 50 г, бих обърнал резбата тук 😂😂😂😘😘 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 Току що, Klaus каза: Не може друг да има такъв задник на 50 г, бих обърнал резбата тук 😂😂😂😘😘 Тук е на 44 Като ти оставя петна ти позволявам да я обърнеш! 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 3 минути, DevilWish каза: Тук е на 44 Като ти оставя петна ти позволявам да я обърнеш! Представи си Рени да снима същия клип на Неповторим 😂😂😂😂 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 преди 4 минути, Klaus каза: Представи си Рени да снима същия клип на Неповторим 😂😂😂😂 Бях ти обещал днес да не говорим за нея. Ти сам я спомена.... 😘 Сега ще стана една много лоша Татяна за теб! Сега нека да измисля: 1 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Току що, DevilWish каза: Бях ти обещал днес да не говорим за нея. Ти сам я спомена.... 😘 Сега ще стана една много лоша Татяна за теб! Сега нека да измисля: 2024 Рени ще бъде пак най-коментирана и търсена певица! 😘😁 Понеже слушам В сърцето си ми ти, представих си Рени по моникини с този момък. Изпила му е силата, скършила го е направо 😂 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 Току що, Klaus каза: 2024 Рени ще бъде пак най-коментирана и търсена певица! 😘😁 Понеже слушам В сърцето си ми ти, представих си Рени по моникини с този момък. Изпила му е силата, скършила го е направо 😂 Тази вечер ще ти направя изповед с песен на Татяна 😘 Заглавието! Ама не е лошо и да си я пуснеш ..... за разкош 😘 1 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Току що, DevilWish каза: Тази вечер ще ти направя изповед с песен на Татяна 😘 Заглавието! Ама не е лошо и да си я пуснеш ..... за разкош 😘 Ще ме хване разстройството ако слушам Татяна 🥴🥴🥴😅😘 ще стане накрая 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 Току що, Klaus каза: Ще ме хване разстройството ако слушам Татяна 🥴🥴🥴😅😘 ще стане накрая 😘 😘 😘 Гледаш ме.... гледаш ме с интерес и мълчиш.... !!! Друга съм! ЛОША СЪМ днес! Този път не грешиш!!! 😘 😘 😘 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 11 минути, DevilWish каза: 😘 😘 😘 Гледаш ме.... гледаш ме с интерес и мълчиш.... !!! Друга съм! ЛОША СЪМ днес! Този път не грешиш!!! 😘 😘 😘 Къде е хитЯяяяяя 😁😄😘 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Рени с концерт в Арена София през септември. 😮 Каза, че ще я препълни - със себе си. 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 1 минута, meleto каза: Рени с концерт в Арена София през септември. 😮 Докато не го видя като закачен/промотиран пост, не вярвам. Залата е голяма, но не достатъчно за да събере Рени, необходимия кетъринг, както и персонала за него, че и публика едновременно ... 1 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 преди 10 минути, Klaus каза: Къде е хитЯяяяяя 😁😄😘 Горчивото е кафето, сладкото е еклер с много крем..... и двете ли ще си поделим? 😘 Целувай, не спирай .... нека няма краАаааАааааАаааййййййй...... 😘 Май обърках нежно схематаааааааааааааа.... 😘 1 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Задача за кандидат-студентски изпит: празната сцена в Арена Армеец тези 413 кг. На нея се качва Рени и оркестър, после Деси Слава и за края Симона Загорова. Колко тежи сега сцената? Тежката артилерия в чалгата: Симона Загорова, Деси Слава и Рени друсат яки джолани от сцената WWW.FLAGMAN.BG Симона Загорова може да е взела таланта на именитата си майка и брилянтния глас, но не е наследила хубавата фигура... 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 4 часа , Emanuela.Carey каза: Мария тренира хореографията за новата си песен Звучи като "Да ме гали" Звучи и е като "Къв съм як" 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Qshame4os Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Попаднах на този клип, в който се вижда Оцко когато е бил актуален колко е крал. Знаех за песните от клипа на Господарите ама не и за тези на Димана и Гальо. Явно затова повечето изпълнители не работят вече с него. " Автора " Йорданчо Василковски - Оцко | Открий разликите ? Димана -... WWW.FACEBOOK.COM Открий разликите ? Димана - Викай смело - Islamic Background Nasheeds - THE UMMAH Галин ft. Яница - Роклята ти пада - Kieran Alleyne - Runnin' Low 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 8 часа , pacho каза: Галена и Преслава трябваше двете заедно да подготвят един общ концерт по случай тези 20 години, щяха да гръмнат и да напълнят Арена. Егото им не го позволява. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари