THE IIconic Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 От 21.01.2024 г. от 20:19, DevilWish каза: Ох! Мамини златни! Добре, че се правиш на честна и почтенна 💩 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 22 Author Report Share Публикувано Януари 22 преди 8 минути, THE IIconic каза: Добре, че се правиш на честна и почтенна 💩 Аз? Никога. 🤣🤣🤣🤣 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 1 минута, DevilWish каза: Аз? Никога. 🤣🤣🤣🤣 Да бе правиш се на монахиня и си мислиш, че някой ти вярва 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 22 Author Report Share Публикувано Януари 22 преди 1 минута, THE IIconic каза: Да бе правиш се на монахиня и си мислиш, че някой ти вярва Чак толкова не, не мисля че има такъв човек. Всички сме имали такива периоди, нормално е. Конкретния случай за Галин обаче, когато писахме, това наистина го мислех... Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 47 минути, DevilWish каза: Чак толкова не, не мисля че има такъв човек. Всички сме имали такива периоди, нормално е. Конкретния случай за Галин обаче, когато писахме, това наистина го мислех... Може да излъжеш всеки, но не и мен 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 22 Author Report Share Публикувано Януари 22 преди 1 минута, THE IIconic каза: Може да излъжеш всеки, но не и мен Но няма за какво да те лъжа, всички сме имали такива периоди, аз не отричам Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 32 минути, DevilWish каза: Но няма за какво да те лъжа, всички сме имали такива периоди, аз не отричам Не ми обяснявай. Не ме интересува. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 23 Author Report Share Публикувано Януари 23 преди 9 часа , THE IIconic каза: Не ми обяснявай. Не ме интересува. Ами като не те интересува, защо се включваш само да хейтиш? Много интересно! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 10 часа , THE IIconic каза: Да бе правиш се на монахиня и си мислиш, че някой ти вярва 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 23 Author Report Share Публикувано Януари 23 преди 15 минути, Andrew Cunanan. каза: И аз веднага за нея се сетих. 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 @Emanuela.Carey Your inbox is full. You must delete some messages before you can send any more. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 1 час , FikLena каза: @Emanuela.Carey Your inbox is full. You must delete some messages before you can send any more. Аз със никой не си пиша съобщения - от твоя inbox е 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 @Andrew Cunanan. въодушеви се от оная снимка на Жрафа с плавниците ли, че си сложи аватар в същата стилистика? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 @meleto защо не спират да ми излизат като непрочетени теми на 1 година,които отдавна съм прочел? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 преди 10 часа , xroflx9 каза: @meleto защо не спират да ми излизат като непрочетени теми на 1 година,които отдавна съм прочел? И по-точно? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 преди 5 часа , meleto каза: И по-точно? дори като отворя темите не се маркират като прочетени,а си стоят. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 преди 4 часа , xroflx9 каза: дори като отворя темите не се маркират като прочетени,а си стоят. Не разбирам какъв е проблемът все още. При мен като отворя дадена тема и се маркира като прочетена. Трябва да е от настройките на браузъра. Не знам. Някой друг с подобен проблем? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 От 10.01.2024 г. от 15:13, Lelqtian каза: И къде е Алеса, само ти се виждаш на снимката? Има една Алеса и това е тя https://www.vbox7.com/play:17c9e212e9 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 преди 49 минути, meleto каза: Не разбирам какъв е проблемът все още. При мен като отворя дадена тема и се маркира като прочетена. Трябва да е от настройките на браузъра. Не знам. Някой друг с подобен проблем? A3 npegu BpeMe, cq He Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 преди 1 час, asylum каза: A3 npegu BpeMe, cq He Ти наистина ли нямаш кирилица или? Как го правиш това? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 преди 54 минути, DarkChild каза: Ти наистина ли нямаш кирилица или? Как го правиш това? HeMaM🫣 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 преди 4 часа , meleto каза: Не разбирам какъв е проблемът все още. При мен като отворя дадена тема и се маркира като прочетена. Трябва да е от настройките на браузъра. Не знам. Някой друг с подобен проблем? Проблема е че теми на близо година,които съм прочел отдавна ми излизат като непрочетени и дори като вляза в тях пак не ми се маркират като прочетени. Не знам как да го обясня по точно😀 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 преди 1 час, xroflx9 каза: Проблема е че теми на близо година,които съм прочел отдавна ми излизат като непрочетени и дори като вляза в тях пак не ми се маркират като прочетени. Не знам как да го обясня по точно😀 Пробвай да влезеш в инкогнито режим на браузъра и да се логнеш - дали е същото? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 преди 16 часа , asylum каза: HeMaM🫣 Как така? Всеки телефон има. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари