Andrew Cunanan. Публикувано на Януари 5 Report Share Публикувано на Януари 5 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 3a6mo He e kio4ek 🥹 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Това с Фикимен не е сериозно просто. Другото е Ку-Ку бенд на сръбски. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Тази песен със сигурност е кавър? Но честно казано звучи като хит! Хората много търсят подобни песни за маса! Точно в стилът на песните на Меди е, тежка такава.... малко като Живей, мило мое. Мисля, че това е първият хит за 2024 година! Поне е сменил малко стилът. 3 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 След тия гюбеци не мога да го приема сериозно 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 5 Author Report Share Публикувано Януари 5 Даде ни клип на който да се пипаме като разгонени зайци, можем ли да искаме повече?! 1 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
boy_07 Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 песента е сръбски кавър 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Песента ми е малко пенсионерска. И визията му въобще не кореспондира с кръчмарското звучене. Иначе не знам защо хейтихте дългата коса и тн. - ходи си му на Фики. Всичко приматско е негово. 1 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 преди 49 минути, DevilWish каза: Тази песен със сигурност е кавър? Но честно казано звучи като хит! Хората много търсят подобни песни за маса! Точно в стилът на песните на Меди е, тежка такава.... малко като Живей, мило мое. Мисля, че това е първият хит за 2024 година! Поне е сменил малко стилът. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Ау че гаден кавър тоя как вие като козел особено на края... Опропастен оригинал.. Много изкуствена фейк горила е тоя. В началото с тая коса като момичето от кладенеца от онзи ужас филм на стероиди е... И тоя потник не се ли вмириса вече, колко време го снима? Само музиката ме кефи щото на оригинала е отличен 6 и не само музиката там. Писна ми вече от репликиране на сръбски продукции, оляха се вече целия проект само да го преведат и изпеят и то кофти на български. Този да си продължава с ония гадни песнички без капка мисъл в тях, че за там поне си има аудитория. преди 1 час , DevilWish каза: Тази песен със сигурност е кавър? Но честно казано звучи като хит! Хората много търсят подобни песни за маса! Точно в стилът на песните на Меди е, тежка такава.... малко като Живей, мило мое. Мисля, че това е първият хит за 2024 година! Поне е сменил малко стилът. На Мъдьо стила беше Дивана, Да си тук и тия първите му после почна да каварира като останалите бездарници в жанра, а чакай то няма такива дето не са дарени с идеи. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Постирах без да искам след мой пост -делийт плс. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 преди 22 минути, FolkEmpire каза: Ау че гаден кавър тоя как вие като козел особено на края... Опропастен оригинал.. Много изкуствена фейк горила е тоя. В началото с тая коса като момичето от кладенеца от онзи ужас филм на стероиди е... И тоя потник не се ли вмириса вече, колко време го снима? Само музиката ме кефи щото на оригинала е отличен 6 и не само музиката там. Писна ми вече от репликиране на сръбски продукции, оляха се вече целия проект само да го преведат и изпеят и то кофти на български. Този да си продължава с ония гадни песнички без капка мисъл в тях, че за там поне си има аудитория. На Мъдьо стила беше Дивана, Да си тук и тия първите му после почна да каварира като останалите бездарници в жанра, а чакай то няма такива дето не са дарени с идеи. Меди беше идеен до Рана/дуетът с Янева, след това и той започна яко да кавърдисва или да си рециклира песните. Колкото до тази песен - отново нищо интересно, сръбски кавър за пореден път. Но не мога да разбера какъв е приносът на Николай Гурманов към проекта, че му пишат името на текст. Явно вече си текстописец щом правиш преводи от сръбски на български... 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Ми не.. А с тая дълга коса..хептен не 😄 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Muse Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Ужас, какво са сторили с тази хубава песен ПЛАЧА😭 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Като изключим потресаващата му визия песента не е чак толкова зле. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 A3 na npegno4umaM Bu3uqma npeg neceHma 😅😅 6me6e ga e cynep 3a MayG/\u kio4ek, PobuH3oH kio4ek, Tap3aH kio4ek u/\u He6mo makoBa, xumoBo xumcko 😍 2 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Всичко очаквах от Фикито но това ми идва в повече.💩 Днес ми интересно каква песен ще пусне Диона с Рико Бенд... 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 преди 4 минути, Marin каза: Всичко очаквах от Фикито но това ми идва в повече.💩 Днес ми интересно каква песен ще пусне Диона с Рико Бенд... Ооо мазна боза ще е сто про 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Иска да повтори успеха на Меди. Не се е получило. Онзи Дарко Лазич е много добър певец за подобни песни, а песните на Деян Костич са писани за гласове с много сръбска орнаментика и ако не се пеят по техния стандарт не се получават. Клипът е смотан, слаба игра на Пенчева, а Фикрет е искал да мяза на Тор, ама в контекста на мамино синче се е получил голям парадокс... Като цяло в сръбската култура и фолк си е заложено да се жалиш и оплакваш на майка си, баща си, деда си и да пееш за имоти и несгоди. У нас също, ама не чак до такава степен във фолка, а в народната музика. Просто не сме пренесли темата. Малко ми е странна цялата картинка до този текст. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 преди 15 минути, pacho каза: Иска да повтори успеха на Меди. Не се е получило. Онзи Дарко Лазич е много добър певец за подобни песни, а песните на Деян Костич са писани за гласове с много сръбска орнаментика и ако не се пеят по техния стандарт не се получават. Клипът е смотан, слаба игра на Пенчева, а Фикрет е искал да мяза на Тор, ама в контекста на мамино синче се е получил голям парадокс... Като цяло в сръбската култура и фолк си е заложено да се жалиш и оплакваш на майка си, баща си, деда си и да пееш за имоти и несгоди. У нас също, ама не чак до такава степен във фолка, а в народната музика. Просто не сме пренесли темата. Малко ми е странна цялата картинка до този текст. Ha MeH na Mu e mo4Ho npeka/\eHo cpbcko neeHemo My B maq neceH u 3amBa Mu e npomuBHo 🤮ga q be6e u3nq/\ kamo BG/TR. go/\y cpbuq!moū u gpyGu makuBa necHu uMa B kaHa/\a cu. MuHyc 3a kapuepama My! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Тарзан се прибира в къщи, съсипан след раздялата с Маугли, за да яде торта "Неделя" и да го утеши маймуната майка Пенчева!. Страхотен сюжет, възхитен съм! Иначе песента става за две слушания! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Страхотно ... е изтупал от нафталина наборката си Аня Пенчева, особено с дългата коса са кат сестри тризначки. 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grinch Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Някаква манджа с грозде е това ... Аквамен, Аня Пенчева, Майко?!?! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Очаквах нещо такова, а то... пълна пародия отвсякъде. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Избива ме на смях като си мята косата 🤣 няква претоплена манджа, да си остане с циганските кючеци май… 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.