presi_presi Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Да ви е познато това облекло? Ето кой копира Йелена 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Пълна скръб! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Не ми допадна сякаш. Галена има жестоки балади. Тук е много слабо изпълнението и текста е клише. Съпоставете я с това. Просто чувството в новата липсва. Галена трябва да си редуцира сериозно участията и да се погрижи за гласа си. На запис вече не звучи добре, на живо я чухме в Гласът на България, където също беше доста зле положението. Хубавият клип няма как да компенсира. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 5 часа , Emanuela.Carey каза: Песента е твърде мудна за мен, не вярвам да я слушам но е хубава. Клипа както винаги е на ниво. Вокалите нещо много съскат, дано оправят мастеринга за стрийминг. Доста изчистени са й вокалите даже и се чуват супер добре. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 1 час , Andrew Cunanan. каза: Въпреки различните декори и цветови гами, клипът е взаимстван от: Взаимстван? 🤣 Що нашите като копират винаги изглеждат толкова евтинджос на фона на оригиналите? И не говоря само за продукция, ясно е, че дори Галена не може да си позволи клипа на Джей Ло. Говоря за излъчване, харизма... Нашето винаги е като от битака, малко ми е обидно. Идеи нямаме, ама и да крадем не можем. Дори когато оригинала е с 20 години по-стар от копието, разликата в нивото е космическа. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yamall Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Става. Изпяването ми идва слабо, но Галена толкова си може, не очаквам от нея някакви вокални висоти. Очаквах повече, но да кажем, че сега започва. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 След аква мен фикито и неговата песен - Майкооо... Тази мъка на Галена ми идва в повече... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 1-ви ден. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yamall Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 14 часа , Andrew Cunanan. каза: 1-ви ден. Фурор!!!!! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.