Klaus Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза: Забрави пениса! 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 11 Author Report Share Публикувано Февруари 11 Току що, Andrew Cunanan. каза: и все пак Тотя поне пее (някак си) и народно: Извън шегите и смехориите, мен си ме кефи от едно време тя и песните й.... Току що, Klaus каза: Забрави пениса! Мисля, че не го е, а нарочно го е оградил така. 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Току що, DevilWish каза: Ами, абсолютно си прав.... Не е чак толкова зле положението, има и хубави песни и няколко песни които са ставали пак някакви хитове. Май най-големият е този: Има, освен тези от Оцко и някои стари като "Крадец на сънища", "Страст в очите", "Хиляди сълзи"... Не ми се проверява дискографията й за да изреждам още. По едно време се "въобразяваше" като Гергана-брюнетка и се мяташе като нея. 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 11 Author Report Share Публикувано Февруари 11 Току що, Gerganafen каза: Има, освен тези от Оцко и някои стари като "Крадец на сънища", "Страст в очите", "Хиляди сълзи"... Не ми се проверява дискографията й за да изреждам още. По едно време се "въобразяваше" като Гергана-брюнетка и се мяташе като нея. Да - Страст в очите, Сбогом, моя любов, Кажи ми ти (с онзи на Галена от ваната), Биди фер, Дадох..... после във вторият албум Хиляди сълзи, Ти моя съдба, Крадец на сънища и Страстта ми провокирай много се хареса.... жалко, че не й снима клип. По онова време си беше доста вървежна. Даже звучеше от така любимите ни коли няколко пъти! 2 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Тази песен (и клип) на Татяна ми беше една от любимите. Наистина даваше много Гергана/Анелия вайб по това време. 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 1 минута, Klaus каза: Забрави пениса! И в копчетата има разлика. Иначе аз съм супер стрейт и не знам какво е думичката с п, камоли как изглежда. 2 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 11 Author Report Share Публикувано Февруари 11 Току що, Emanuela.Carey каза: Тази песен (и клип) на Татяна ми беше една от любимите. Наистина даваше много Гергана/Анелия вайб по това време. И на мен това и Хиляди сълзи много ми харесваха, точно бях започнал да го слушам тоя жанр. Беше ми като черната Гергана Някакъв микс от Гергана и Анелия... 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Току що, Andrew Cunanan. каза: И в копчетата има разлика. Иначе аз съм супер стрейт и не знам какво е думичката с п, камоли как изглежда. Super straight е само super sa6 😂😂😂😂 3 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 1 минута, Klaus каза: Super straight е само super sa6 😂😂😂😂 Искам да ме пори като риба, да ме пълни като агне, да ме върти на ЧЕВЕРМЕ с ЕМРАХХХХ аххх 4 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 @Gerganafen Преди час-два видях Гергана с някакво малко дете. Не ми се вярва тя да го е раждала понеже изглеждаше на поне 3 години. Герчето не се е променила чак толкова визуално - веднага я разпознах. Просто си има следа от годините. Много бързаше за някъде и изглеждаше дори притеснена. Предполагам не искаше никой да я разпознава и заговаря. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза: Искам да ме пори като риба, да ме пълни като агне, да ме върти на ЧЕВЕРМЕ с ЕМРАХХХХ аххх Ах, има и други спиращи дъха в поп фолка (прасенцето е сладко) : 2 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 7 минути, Klaus каза: Super straight е само super sa6 😂😂😂😂 Мокрият сън на всички певици, че и певци! Никой не може да му устои, независимо от пола! преди 4 минути, Emanuela.Carey каза: @Gerganafen Преди час-два видях Гергана с някакво малко дете. Не ми се вярва тя да го е раждала понеже изглеждаше на поне 3 години. Герчето не се е променила чак толкова визуално - веднага я разпознах. Просто си има следа от годините. Много бързаше за някъде и изглеждаше дори притеснена. Предполагам не искаше никой да я разпознава и заговаря. Мерси за инфото! Дано максимум 2 седмици след това със Супер Шаш Емануела атакува и със самостоятелна хитачка! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Току що, Gerganafen каза: Дано максимум 2 седмици след това със Супер Шаш Емануела атакува и със самостоятелна хитачка! Бих казал да изчака, но съм сигурен че вече има 5 готови песни и я сърби да ги пусне. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Кокосче мое 😂🤣 @DevilWish 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 11 Author Report Share Публикувано Февруари 11 Току що, Klaus каза: Кокосче мое 😂🤣 @DevilWish Вчера го видях и на мен ми беше много смешно, но и сладко. Благодаря, че ме наричаш кокосче 😘 Аз съм твоето кокосче, ти моето еклерче 😘 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 2 часа , Emanuela.Carey каза: Да попита Глория в кой немски санитарен възел са я взели, за да са си двете заедно. Пепа също е някъде там сервитьор/санитар тъкмо ще ги обучава. Глория е по южните дестинации. Не обича студено. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 7 минути, Klaus каза: Кокосче мое 😂🤣 @DevilWish Добре, че се е сетила най-накрая за българската дума, че в предни постове се обръщаше към детето като coconut. Егати прякора - това някакъв начин да я нарече твърдоглава ли е? 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 15 минути, Gerganafen каза: Добре, че се е сетила най-накрая за българската дума, че в предни постове се обръщаше към детето като coconut. Егати прякора - това някакъв начин да я нарече твърдоглава ли е? Ким Петрас по този начин беше обозначила млечните си жлези 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Не коментирахме че Емилия планирала следващия “мащабен видеоклип”. Според мен ще изчака Април-Май защото Прощавам Ти все още си гърми. Но да видим дали ще е Юнаците 2 или Турболенция 2. И дали ще остане при Ганев или ще се върне при Кости. @-A. коментирай 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 XopoBogeH /\uBaHcku Tomu xum! @Kriminal 1 2 1 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 2 часа , Willy каза: Какъв cultural reset беше този проект! ❤️ Ден по-късно Яни я запрати в 9-та глуха със скандален клип и песен! 😘 пп. Шегата на страна и двата проекта са на много високо ниво! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 @asylum 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 58 минути, Andrew Cunanan. каза: @asylum bocforcka k/\acuka! Cum Ha mpu Mopema! 1 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 това>>>>>>>кариерата на Графа. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 1 час , Jouey каза: Ден по-късно Яни я запрати в 9-та глуха със скандален клип и песен! 😘 пп. Шегата на страна и двата проекта са на много високо ниво! А след тях Цуци ни довърши. Не мога да повярвам че минаха почти 9 години от тези паметни премиери. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари