Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 18 минути, xroflx9 каза: А след тях Цуци ни довърши. Не мога да повярвам че минаха почти 9 години от тези паметни премиери. "Кучка съм сега така ли? Кучетата, знаеш ли, не лягат до човек да спят, на когото не държат" - гениален фрагмент от текста. Цвети размаза с ултра семпло видео и много брутална песен ❤️ 1 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Това също е много любим и много брутален проект ❤️ 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grinch Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 21 минути, xroflx9 каза: А след тях Цуци ни довърши. Не мога да повярвам че минаха почти 9 години от тези паметни премиери. Обожавам този хит на Янева. Иначе любимата ми нейна песен е тази, която не се оцени толкова. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 3 минути, Grinch каза: Обожавам този хит на Янева. Иначе любимата ми нейна песен е тази, която не се оцени толкова. На мен ми е тази 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 7 часа , DevilWish каза: Сий ли ни нюс пейпър???? ЖЕНА ТУ ХЕВ А КОНЦЪРТ ИН ДЪ ЛОНДУУУУН Джена - Къде е Пича WWW.VBOX7.COM Skype>>>nay_golemiya Е не четеш ли? Жена алреди хав концерт ин дъ Лондон, сега ту хев а концерт ин дъ Виена, после пак ин дъ Лондон. Така бил казал нюзпейпър. Ако нюзпейпър каже другаде Жена ту хев а концерт, Жена заминава одма. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 11 Author Report Share Публикувано Февруари 11 Току що, Lelqtian каза: Е не четеш ли? Жена алреди хав концерт ин дъ Лондон, сега ту хев а концерт ин дъ Виена, после пак ин дъ Лондон. Така бил казал нюзпейпър. Ако нюзпейпър каже другаде Жена ту хев а концерт, Жена заминава одма. Жена: Такова нещо в историята на поп-фолка е нямало! 4 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 На Цуци вълна ли сме? Спечели бонус точки пред мен с този хит! И тя се оказа фенка на Гери. Можеше да акцентира на нейната си дебютна година: 2008-ма, но не: 2003-2023. Обаче за 2003 се е объркала - какви са тия мотори? Трябваше да се кълчи на някакви стълби. Нищо де, важен е жеста! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 9 минути, Gerganafen каза: На Цуци вълна ли сме? Спечели бонус точки пред мен с този хит! И тя се оказа фенка на Гери. Можеше да акцентира на нейната си дебютна година: 2008-ма, но не: 2003-2023. Обаче за 2003 се е объркала - какви са тия мотори? Трябваше да се кълчи на някакви стълби. Нищо де, важен е жеста! Без бъзик тази песен ме зариби, може би защото съм Цуци фен ❤️ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 11 Author Report Share Публикувано Февруари 11 Току що, Andrew Cunanan. каза: Без бъзик тази песен ме зариби, може би защото съм Цуци фен ❤️ И мен така. Преди 2-3 седмици много я слушах. Изобщо не е толкова лоша! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Хитов хит! 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 11 Author Report Share Публикувано Февруари 11 Току що, xroflx9 каза: Хитов хит! Тази си ми остана любимата песен на Ваня, но Рекламация и песните й в Ара бяха много добри! ❤️ 1 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Ерата на Андреа: 4 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 И това е абсолютен смаш 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 на мен тази ми е много любима. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Не си спомням кой клип взе Видео на 2013-та, но това е едно от най-бруталните за годината: 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 XumoB xum! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 24 минути, Andrew Cunanan. каза: Не си спомням кой клип взе Видео на 2013-та, но това е едно от най-бруталните за годината: Номинираните: Няма да съм аз Скоро Дай ми Малко шум за Ани Хоанг Ти си ми Счупени нещa Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 9 минути, Willy каза: Номинираните: Няма да съм аз Скоро Дай ми Малко шум за Ани Хоанг Ти си ми Счупени нещa 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 17 минути, Willy каза: Номинираните: Няма да съм аз Скоро Дай ми Малко шум за Ани Хоанг Ти си ми Счупени нещa Скоро ??? Без коментар. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 @Emanuela.Carey TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM ❤️❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 29 минути, Mr. Greshen каза: Скоро ??? Без коментар. Добре дошъл секси татенце с вкус 😘 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Гласът на Манол си е един път, добре че песента си е отишла при нея 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Crimson Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 6 часа , Emanuela.Carey каза: Бих казал да изчака, но съм сигурен че вече има 5 готови песни и я сърби да ги пусне. Дано да има и още подготвени песни. Аз си чакам за момента тази, която идва утре. Бих казал, че доста ме грабна teaser-а. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 2 минути, Crimson каза: Дано да има и още подготвени песни. Аз си чакам за момента тази, която идва утре. Бих казал, че доста ме грабна teaser-а. Аз не съм я отписал утрешната, просто Супер Саш ще отблъсне повечето хора да я слушат. Иначе партиите на Емануела гарантирано ще направят цялата песен. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Crimson Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 3 минути, Emanuela.Carey каза: Аз не съм я отписал утрешната, просто Супер Саш ще отблъсне повечето хора да я слушат. Иначе партиите на Емануела гарантирано ще направят цялата песен. То на мен ми харесва това, което той пее в teaser-а, дано и останалите му части да са хубави. А за Емануела не се и съмнявам. Искам дори и да не е с тази песен, да докара хит тази година. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари