DevilWish Публикувано Февруари 19 Author Report Share Публикувано Февруари 19 преди 3 минути, -A. каза: Абе Галена някога имала ли е такъв флоп като ''Мъко моя'' ? Това е първата и песен с peak 9-то място в Спотифай. 😮 Да ти олекне ? Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Алфите паднали в трендинг дори под Габриела - без купуване толкова. Дуетът на Ивайла и Алпай пък за 3 месеца едвам докарал 300к. Излиза че от най-новите имена най-успешни са наистина Киара и Вая! Но Аз, @asylum и @THE IIconic го знаехме това още от ден първи 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 преди 15 минути, Emanuela.Carey каза: Алфите паднали в трендинг дори под Габриела - без купуване толкова. Дуетът на Ивайла и Алпай пък за 3 месеца едвам докарал 300к. Излиза че от най-новите имена най-успешни са наистина Киара и Вая! Но Аз, @asylum и @THE IIconic го знаехме това още от ден първи B4epa Muc/\ex ga me no3gpaBq c mo3u xum! 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Торино по време на първата нощ с ДИОН. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 преди 45 минути, DarkChild каза: Нуше? Той как се казва? Теменужко? Нуше от първият ми никнейм в този форум - Сенуж. Иначе се казвам Николай, приятно ми е! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Ще кажа на децата ми че това е Мадона 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Глория Йорданова разкри кражба на Преслава (ВИДЕО) 🔥Преслава-... WWW.FACEBOOK.COM Глория Йорданова разкри кражба на Преслава (ВИДЕО) 🔥Преслава- Улицата - Оригинал Tox Tani Tani 🫣😮... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grinch Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 преди 6 минути, pacho каза: Глория Йорданова разкри кражба на Преслава (ВИДЕО) 🔥Преслава-... WWW.FACEBOOK.COM Глория Йорданова разкри кражба на Преслава (ВИДЕО) 🔥Преслава- Улицата - Оригинал Tox Tani Tani 🫣😮... Бързо го изтрий преди @FikLena да го види и да започне да докладва от 1000 профила клипа на Преслава. В противен случай дано Глория да пее само ремикси на концерта през юни! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Някой обърка профилите.. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Еми, Емел, Емилия - все едно и също. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 преди 13 минути, Willy каза: both are flops, sweety. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Ох 🤣 1 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Мария в Капките влиза. Ще останем без уши. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 преди 49 минути, stereoto_ каза: Някой обърка профилите.. Не и Емилия да си дели Светльо с Еми Стамболова 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 преди 11 минути, pacho каза: Мария в Капките влиза. Ще останем без уши. мария влиза, а не галория Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Айде и световните звезди с платена реклама 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 преди 4 минути, Emanuela.Carey каза: Айде и световните звезди с платена реклама Откакто песента е излязла ми излиза по няколко пъти на ден тази реклама. И въпреки това пак не гърмят с гледания. Мисля, че дуетът между Меди и Азис правеше повече. Новата кралица на чалгата с нова песен утре. 😘 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Току що, Andrew Cunanan. каза: Откакто песента е излязла ми излиза по няколко пъти на ден тази реклама. И въпреки това пак не гърмят с гледания. Мисля, че дуетът между Меди и Азис правеше повече. Защото песента е мега изтъркана, както предполагах дори Тиктока не я отразиха. Само грозното яке на Азис нашумя и до там. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза: Откакто песента е излязла ми излиза по няколко пъти на ден тази реклама. И въпреки това пак не гърмят с гледания. Мисля, че дуетът между Меди и Азис правеше повече. Новата кралица на чалгата с нова песен утре. 😘 Щото нямате YouTube Premium, затова ви излиза реклама. На мен нищо не ми излиза. Аман от това лапе. Кой го спонсорира? Като го видя и сменям канала. Много дразни. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 преди 1 минута, Sunlight каза: Щото нямате YouTube Premium, затова ви излиза реклама. На мен нищо не ми излиза. Аман от това лапе. Кой го спонсорира? Като го видя и сменям канала. Много дразни. Ние сме бедни жени от народа, КРАЛИЦЕ! Нямаме вашите възможности! Иначе какво мислите за Малина? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 преди 7 минути, Andrew Cunanan. каза: Ние сме бедни жени от народа, КРАЛИЦЕ! Нямаме вашите възможности! Иначе какво мислите за Малина? Обичам я тая жена и ме е яд, че спря да пуска. Дано има нещо ново от нея някой ден. Една от малкото, дето не бие на скара бира. На тоя концерт бях, супер беше Малинажа: 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 преди 9 минути, Andrew Cunanan. каза: Ние сме бедни жени от народа, КРАЛИЦЕ! Нямаме вашите възможности! Иначе какво мислите за Малина? По 3..40 лв се пада на човек за Премиум между приятели и гледаш без реклами. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 преди 7 часа , Emanuela.Carey каза: Дай му Глориана Гранде! Глория когато ги носеше тия опашки грандето още е била в 3 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 "..бонбонйеейй" 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари