Just_Me Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 преди 4 минути, DevilWish каза: И всичко това написано с големи букви. И нарочно изровила стара, необработена снимка на Карлеуша 😂 Дора е голяма хитруша 😂 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 24 Author Report Share Публикувано Февруари 24 Току що, Just_Me каза: И нарочно изровила стара, необработена снимка на Карлеуша 😂 Дора е голяма хитруша 😂 Ако трябва ние да ровим за нещо необработено с фотошоп, ще се посере, нали е царицата на разпъването на снимки? Истински професионалист е тя. 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Не е като да не е права в случая обаче. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 24 Author Report Share Публикувано Февруари 24 Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Сигурно не е имало повече от 50 души... какво лае? Никой не разбра, че Карла е дошла в БГ, тук даже Наташа Джорджевич събира 10 пъти повече хора от нея. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 преди 14 минути, Just_Me каза: ТрЕндафилос..не ТрИАндафилос 🤣🤣🤣 тия са мега зле! Ама нищо ново де. https://www.eventim.bg/bg/bileti/triantafillos-sofiya-national-palace-of-culture-hall-1-632561/event.html Кажи го на представителите им в БГ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 преди 32 минути, Just_Me каза: Иначе Дора продължава да обсъжда участието на Карлеуша в София. Явно я е яд че тя няма участия в София (защо ли) 😆 То на Карлеуша участието беше по-разредено от тези на Яница В България явно не е особено популярна 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 преди 56 минути, Just_Me каза: ТрЕндафилос..не ТрИАндафилос 🤣🤣🤣 тия са мега зле! Ама нищо ново де. Точно са го написали. IA не дава E. преди 50 минути, Just_Me каза: И нарочно изровила стара, необработена снимка на Карлеуша 😂 Дора е голяма хитруша 😂 Каквато и снимка да изрови, грозното си е грозно. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_presi Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Бях на Карлеуша...шоуто й е уникално...много песни хората знаеха и пяха...беше уникално. На Андреа шоуто с алкохола е далеч по-скучно...а клуба беше пълен! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 преди 3 часа , Just_Me каза: ТрЕндафилос..не ТрИАндафилос 🤣🤣🤣 тия са мега зле! Ама нищо ново де. Иначе Дора продължава да обсъжда участието на Карлеуша в София. Явно я е яд че тя няма участия в София (защо ли) 😆 Андреа да си ебе майката, баси отрепката свинска. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 преди 3 часа , DevilWish каза: Ако трябва ние да ровим за нещо необработено с фотошоп, ще се посере, нали е царицата на разпъването на снимки? Истински професионалист е тя. Заработва като охрана на дискотека в свободното си време, което е почти цялото й време: 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Не ме ядосвайте с лоши коментари за Карлеуша, защото ще ви прокълна: 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза: Не ме ядосвайте с лоши коментари за Карлеуша, защото ще ви прокълна: Ударихме по един кючек на кавъра ѝ на Токсичен 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 преди 3 минути, Emanuela.Carey каза: Ударихме по един кючек на кавъра ѝ на Токсичен Машшалах, сестро. Втори дом в сърцето ми е Манол: 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза: Машшалах, сестро. Втори дом в сърцето ми е Манол: Xum PaūHa 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 преди 1 минута, asylum каза: Xum PaūHa Истински хит Райна: 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 преди 41 минути, presi_presi каза: Бях на Карлеуша...шоуто й е уникално...много песни хората знаеха и пяха...беше уникално. На Андреа шоуто с алкохола е далеч по-скучно...а клуба беше пълен! Какво разбира от уникално шоу тази сбирщина вмирисани примати? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Току що, DarkChild каза: Какво разбира от уникално шоу тази сбирщина вмирисани примати? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 преди 19 минути, Andrew Cunanan. каза: Не ме ядосвайте с лоши коментари за Карлеуша, защото ще ви прокълна: Ти отдавна си ни проклел с присъствието си 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 @DarkChild ти кога ще ни покажеш твоите? 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 преди 1 минута, DarkChild каза: Ти отдавна си ни проклел с присъствието си 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 @asylum 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 вечен хит 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза: @asylum XumoB xum! no/\q 6mo k/\emBu pa3gage 3a 0 BpeMe! 1 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари