FikLena Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 преди 20 минути, DevilWish каза: Това се казва изненада! Нищо не казваш до последния момент и накрая - голям концерт! Успех! Наистина съм възхитен, за пореден път! ОБИЧАМ Я!!!!!!!! ❤️ Благодаря за това прекрасно събитие! ❤️ @Klaus очаквам да се напием и натъпчем с еклери, скъпи! 😘 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 преди 5 минути, adorable каза: Ами ръчкайте и Деса. Аз на нея по бих се съгласил да ида... с надеждата, че ще пее правилните песни, разбира се. Камелия също има шанс, преди имаше повече, но още не го е изпуснала... Ивана и Анелия - също, те поне са правили. Глория е ясна, но това НДК... дето и седалки, и мокети, и сцени - всичко е за ремонт... Айде, ще замълча, щото... болна тема. Нека повече пеещи изпълнители да правят концерти. Деса и Кама абсурд да напълнят Арена или НДК към днешна дата. И двете на живо не се търпят, а едно временната истерия по тях остана в миналото. Особено Деса с тези комерси е тотал щета. Как има участия се чудя дори, понеже пеене липсва при нея отдавна. Хубаво, че е Сашка. А Глори защо не капарира Арената, а НДК отново, я кажи. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Всичко хубаво ама защо ще е с ония дебили от Дани Милев бенд? Толкова ли не можа да се уреди с Ку ку бенд като Софка? Иначе отсега си личи,че ще има успех концерта,радвам се че затвори устите на чалга хейтърите тук. 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Какво ще прави сега Галена ? освен да пуска клип за 1 милион евро ? 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 преди 2 минути, FikLena каза: Какво ще прави сега Галена ? освен да пуска клип за 1 милион евро ? 1 1 6 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 преди 19 минути, adorable каза: Ами ръчкайте и Деса. Аз на нея по бих се съгласил да ида... с надеждата, че ще пее правилните песни, разбира се. Камелия също има шанс, преди имаше повече, но още не го е изпуснала... Ивана и Анелия - също, те поне са правили. Глория е ясна, но това НДК... дето и седалки, и мокети, и сцени - всичко е за ремонт... Айде, ще замълча, щото... болна тема. Нека повече пеещи изпълнители да правят концерти. Десислава няма усет за нищо вече. Чака да види кое е модерното и го следва. Btw именно затова е и възможно чак сега наистина да се замисли и тя за концерт, като види успеха на Преслава. Идат забавни времена за Рамания. Концертите най-накрая изведнъж ще станат важни... 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Татяна беше днес при Крум Савов. Каза, че не обича да й казват,че е попфолк певица тъй като е завършила народно пеене и се срамува от някои певици. а сървайвър каза,че й е най-голямото предизвикателство Тази година ще обърне повече внимание на фолклора. Април й предстои нещо, където ще представя България и ще пее ама засега не може да говори. Нямала мъж до себе си. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 2 Author Report Share Публикувано Февруари 2 преди 18 минути, FikLena каза: Ахахахаха това е много яко! Той още не е чувал "Улицата". Мили мой, запленен си от еклерите на Рени, ъм? 😘 @Klaus 20 години на сцена! ❤️ Прекрасница! ❤️ 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Браво на Преса. Иначе дано песните до 2008/9 са й с бенда, а другите с нормалният си аранжимент. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 купих и аз билет 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 2 Author Report Share Публикувано Февруари 2 Галена сигурно ще присъства. Опитайте се да четете и между редовете: Preslava 1 ч. · Здравейте, приятели! С голямо вълнение ви съобщавам, че на 16-ти ноември от 19ч в зала Арена София, ще се състои концертът, с който ще отпразнувам 20 години от началото на моята професионална музикална кариера. Това е специален момент, който искам да споделя с всеки един от вас, който е бил с мен през тези години, слушал е моите песни и е откривал себе си в тях. Каня ви да се присъедините към тази магическа вечер, пълна с музика, емоции и изненади. Разбира се, обичайните заподозрени в лицето на моите приятели Софи Маринова и Константин ще бъдат част от събитието, а Дани Милев бенд както и други колеги ще ни акомпанират. Ще се радвам да се видим там и да изпеем любимите си песни заедно! Обичам ви! Софи Маринова и Константин е ясно, че ще бъдат там. Галена сигурно ще е част от изненадата. Имат и дуети.... Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 преди 3 минути, DevilWish каза: Галена сигурно ще присъства. Опитайте се да четете и между редовете: Preslava 1 ч. · Здравейте, приятели! С голямо вълнение ви съобщавам, че на 16-ти ноември от 19ч в зала Арена София, ще се състои концертът, с който ще отпразнувам 20 години от началото на моята професионална музикална кариера. Това е специален момент, който искам да споделя с всеки един от вас, който е бил с мен през тези години, слушал е моите песни и е откривал себе си в тях. Каня ви да се присъедините към тази магическа вечер, пълна с музика, емоции и изненади. Разбира се, обичайните заподозрени в лицето на моите приятели Софи Маринова и Константин ще бъдат част от събитието, а Дани Милев бенд както и други колеги ще ни акомпанират. Ще се радвам да се видим там и да изпеем любимите си песни заедно! Обичам ви! Софи Маринова и Константин е ясно, че ще бъдат там. Галена сигурно ще е част от изненадата. Имат и дуети.... Аз не се шегувах като казах, че ще е там, просто е искала името и да се махне от постера🤭 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 преди 3 минути, DevilWish каза: Галена сигурно ще присъства. Опитайте се да четете и между редовете: Preslava 1 ч. · Здравейте, приятели! С голямо вълнение ви съобщавам, че на 16-ти ноември от 19ч в зала Арена София, ще се състои концертът, с който ще отпразнувам 20 години от началото на моята професионална музикална кариера. Това е специален момент, който искам да споделя с всеки един от вас, който е бил с мен през тези години, слушал е моите песни и е откривал себе си в тях. Каня ви да се присъедините към тази магическа вечер, пълна с музика, емоции и изненади. Разбира се, обичайните заподозрени в лицето на моите приятели Софи Маринова и Константин ще бъдат част от събитието, а Дани Милев бенд както и други колеги ще ни акомпанират. Ще се радвам да се видим там и да изпеем любимите си песни заедно! Обичам ви! Софи Маринова и Константин е ясно, че ще бъдат там. Галена сигурно ще е част от изненадата. Имат и дуети.... това е УНИЖЕНИЕ,Галена категория 'ДРУГИ' ? билетите вървят като топъл хляб 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 2 Author Report Share Публикувано Февруари 2 преди 1 минута, Гальо каза: Аз не се шегувах като казах, че ще е там, просто е искала името и да се махне от постера🤭 Аз напълно ти вярвам и съм на същото мнение. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Организатор на събитието е: Пайнер ООД 😆 Няма как толкова бързо да е разпродала три пълни сектора, сигурно са за родата 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 2 Author Report Share Публикувано Февруари 2 Току що, FikLena каза: това е УНИЖЕНИЕ,Галена категория 'ДРУГИ' ? билетите вървят като топъл хляб Може би целта е да бъде изненада, но не е като това ние да не го очакваме. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 2 Author Report Share Публикувано Февруари 2 преди 2 минути, fengergana каза: Организатор на събитието е: Пайнер ООД 😆 Няма как толкова бързо да е разпродала три пълни сектора, сигурно са за родата Е, чак такава рода? Просто който може, си го може. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 ще чуем ли ? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 преди 37 минути, GSA каза: Деса и Кама абсурд да напълнят Арена или НДК към днешна дата. И двете на живо не се търпят, а едно временната истерия по тях остана в миналото. Особено Деса с тези комерси е тотал щета. Как има участия се чудя дори, понеже пеене липсва при нея отдавна. Хубаво, че е Сашка. А Глори защо не капарира Арената, а НДК отново, я кажи. Според мен могат да я напълнят, въпрос на маркетинг - дори не са им нужни нови хитове. Големи имена са все пак. Всичко може с правилната организация. И Веско Маринов успя с Арена, но хайде, при него има концертна традиция. Веднъж като пребориш мързела, после е лесно. Преслава също има много комерси последните 10 г. Дано подбере правилния репертоар, не "Пада звезда", "Чуплива и влюбена" и подобни. А такива песни има всяка, между другото. И не трогват никого. Глория си следва утвърден стереотип и залага на сигурното. Според мен не си вярва достатъчно за Арена. Уморил съм се в годините да ѝ говоря и да не съм разбран, затова стана каквото стана... Тя упорито продължава да блокира и други мислещи хора. Ще мине и без нас на концерта в НДК, явно не сме непрежалими. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 преди 4 минути, fengergana каза: Няма как толкова бързо да е разпродала три пълни сектора, сигурно са за родата Нали Софкини ще са там - това си е половина Арена София 1 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Току що, FikLena каза: ще чуем ли ? Гледам, че е харесала коментарите където пише за Елена да я покани и да я изпеят заедно, дано ще бъде доста интересно. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 2 Author Report Share Публикувано Февруари 2 Току що, FikLena каза: ще чуем ли ? Не е лошо да се направи една тема за в бъдеще кои песни искаме да бъдат включени и да я изпратим.... Преди същото нещо мисля, че бяха направили за концерт на Глория или Анелия? Само, че не знам колко ще са песните които ще изпълни. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 преди 23 минути, Sunlight каза: Татяна беше днес при Крум Савов. Каза, че не обича да й казват,че е попфолк певица тъй като е завършила народно пеене и се срамува от някои певици. а сървайвър каза,че й е най-голямото предизвикателство Тази година ще обърне повече внимание на фолклора. Април й предстои нещо, където ще представя България и ще пее ама засега не може да говори. Нямала мъж до себе си. Татяна ще представя България на европейското по културизъм за трансджендъри в Северна Корея 😎 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 2 Author Report Share Публикувано Февруари 2 168 часааааааа, не заспивам и те мразяяяя... На кафета и цигариииии и без грам любов как да карам? ❤️ 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 преди 27 минути, DevilWish каза: Галена сигурно ще присъства. Опитайте се да четете и между редовете: Preslava 1 ч. · Здравейте, приятели! С голямо вълнение ви съобщавам, че на 16-ти ноември от 19ч в зала Арена София, ще се състои концертът, с който ще отпразнувам 20 години от началото на моята професионална музикална кариера. Това е специален момент, който искам да споделя с всеки един от вас, който е бил с мен през тези години, слушал е моите песни и е откривал себе си в тях. Каня ви да се присъедините към тази магическа вечер, пълна с музика, емоции и изненади. Разбира се, обичайните заподозрени в лицето на моите приятели Софи Маринова и Константин ще бъдат част от събитието, а Дани Милев бенд както и други колеги ще ни акомпанират. Ще се радвам да се видим там и да изпеем любимите си песни заедно! Обичам ви! Софи Маринова и Константин е ясно, че ще бъдат там. Галена сигурно ще е част от изненадата. Имат и дуети.... Това ще е все едно да я викне на сцена и й сподели наградата за певица на годината... И други 🤣🤣🤣 текста четоха артистите .. И други 😂 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари