Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 17 Author Report Share Публикувано Ноември 17 преди 59 минути, Gerganafen каза: Може ли пълен траклист все пак? @Andrew Cunanan. @DevilWish 2004: Дума за вярност, Нямаш сърце, Обичам те, Горчиви спомени 2005: Дяволско желание, Финални думи, Нямам право, Безразлична 2006: И когато съмне, Лъжа е, Уморих се 2007: Нищо друго, Водка с утеха, Не съм ангел 2008: Последен адрес, Новата ти 2009: Умирам 2010: Пия за тебе 2011: Как ти стои, Като за финал 2012: Лудата дойде 2013: Режим "Неприлична" 2014: МСМ, Ако утре ме губиш 2015: На тебе не отказвам, Живей 2016: Няма да ти пиша 2017:Не се изтриваш 2018: Да гори в любов 2019: Пиян 2022: Сладкото зло, От утре, Мангава тут 2023: Спомени, Улицата - 2 пъти 2024: Нищо, Писмо Това си спомням. 2 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: 2004: Дума за вярност, Нямаш сърце, Обичам те, Горчиви спомени 2005: Дяволско желание, Финални думи, Нямам право, Безразлична 2006: И когато съмне, Лъжа е 2007: Нищо друго, Водка с утеха, Не съм ангел 2008: Последен адрес, Новата ти 2009: Умирам 2010: Пия за тебе 2011: Как ти стои, Като за финал 2012: Лудата дойде 2013: Режим "Неприлична" 2014: МСМ, Ако утре ме губиш 2015: На тебе не отказвам, Живей 2016: Няма да ти пиша 2017:Не се изтриваш 2018: Да гори в любов 2019: Пиян 2022: Сладкото зло, От утре, Мангава тут 2023: Спомени, Улицата - 2 пъти 2024: Писмо Това си спомням. 2024 + НИЩО 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 преди 2 часа , Guest74 каза: Допълвам + Лудата дойде, Уморих се, .. За съжаление липсваха дуетите с Борис Дали, особено Първи в сърцето. С Константин можеше да изпее Не ми пречи. Дуетът с Анелия също можеше да включи. От самостоятелните - Завинаги твоя, Заклевам те, От добрите момичета, Феномен, Жените след мен, Мръсно и полека, От мен питието, По моята кожа, Обратно в играта, Изтрезняваш ли, Беден в сърцето, В твоето легло, Да й приседне .. Като цяло супер много хитове има тази жена. Концертът трябваше да продължи още два часа, за да ги изпее. Да направи втори концерт с тези песни + емблематичните Желанието, Водката, Лъжа е и т.н. Иначе моята логика задето пропусна Нервите е, че е актуален хит и тепърва се разгръща с или без изпълнение, затова е решила да побутне предишните си хитове. Тук има първата част до "Лудата дойде" включително: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 17 Author Report Share Публикувано Ноември 17 На следващият концерт може да забие в чест на @asylum + Права е жената, знае си цената 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 17 Author Report Share Публикувано Ноември 17 Извън бъзиците, за следващ концерт искам: * Откакто те познавам * Не можеш да си влюбен * Феномен * Раздвоени, в дует с Милко * Не ми пречи, в дует с Кокаин * Молиш ме - соло, в микс с Тази нощ безумна * Червена точка * Моят нов любовник * По моята кожа в микс с Добрини и Мръсно и полека * Изтрезняваш ли * Обратно в играта в микс с Беден в сърцето и В твоето легло 3 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 преди 52 минути, Andrew Cunanan. каза: Извън бъзиците, за следващ концерт искам: * Откакто те познавам * Не можеш да си влюбен * Феномен * Раздвоени, в дует с Милко * Не ми пречи, в дует с Кокаин * Молиш ме - соло, в микс с Тази нощ безумна * Червена точка * Моят нов любовник * По моята кожа в микс с Добрини и Мръсно и полека * Изтрезняваш ли * Обратно в играта в микс с Беден в сърцето и В твоето легло Винаги съм харесвал Нашето любов е 3 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Току що, asylum каза: Винаги съм харесвал Нашето любов е И аз. ❤️ 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Браво на Преса. Много хитове, много нещо.....Тази жена няма година без хитове, от както съществува на сцената. Но ми се вижда леко притеснена, сигурно е нормално. Това не са дискотеките в които се лигавят на плейбек. А иначе Арена винаги ми е била много лоша като озвучаване....Дани Милев не ги харесвам, много са базови, но сигурно са най-евтини. АКо беше с КуКу Бенд щеше да пръсне, но и на това съм доволен. Преслава се утвърди като най-голямата в жанра. 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Красива ❤️ 2 3 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 преди 1 час , DevilWish каза: Красива ❤️ и пестелива - за да спести някой леф, да се нагласи с чувал за боклук. 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 преди 1 час , Lelqtian каза: и пестелива - за да спести някой леф, да се нагласи с чувал за боклук. Това са декорите от Пада звезда. 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 18 Author Report Share Публикувано Ноември 18 преди 7 часа , Lelqtian каза: и пестелива - за да спести някой леф, да се нагласи с чувал за боклук. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Невероятен концерт и емоция… Определено се затвърди като най-голямата в жанра! ❤️ 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Топ микс!("Няма да ти пиша" и "Режим: Неприлична" също са вътре) "Дума за вярност" и "Умирам/Обичам те": Spoiler Някъде да има "Горчиви спомени"? Не я намерих. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Горчиви спомени е в микса с Безразлична и Ако утре ме губиш. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 19 часа , Senhor каза: Горчиви спомени е в микса с Безразлична и Ако утре ме губиш. Мерси! Намерих го, също топ микс! Spoiler Ето ви хора маскирани като лампиони - каква по-добра хореография искате? 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 На мен любимо ми е "Дума за вярност" , изведнъж Преслава си връща старата постановка на пеене в нея. Липсва ми старото и пеене, с по-плътен глас, хрипове и високи тонове. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 36 минути, Jake каза: На мен любимо ми е "Дума за вярност" , изведнъж Преслава си връща старата постановка на пеене в нея. Липсва ми старото и пеене, с по-плътен глас, хрипове и високи тонове. А с храчки кефи ли те 🤭😍 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Подборът наистина е много добър, като за 2-часов концерт (а не 4-часов като на Стораро) се е постарала да прозвучат максимално много песни. Похвално е, че има поне по една песен от всяка една година и не е прескочила никоя. Голямата изненада за мен беше "Умирам" - страхотна песен, която обаче навремето дори Коледна видео версия не получи, само от промоцията на албума. Супер е, че е избрала тази песен да представя 2009-та вместо някой комерс като "Червена точка" или "Бързо ли говоря". Може би е искала да заложи на колкото се може повече качествени песни, в случай, че някоя национална телевизия излъчи концерта на Нова година. БТВ вече разбрахме, че ще заложи на Стораро, остава Нова - ако и те не са го взели, Преслава може би още преди празниците ще го качи в канала си. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 21 Author Report Share Публикувано Ноември 21 преди 5 часа , asylum каза: А с храчки кефи ли те 🤭😍 Само ако тя ми плюе в устата 🥰 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 17 часа , Gerganafen каза: Подборът наистина е много добър, като за 2-часов концерт (а не 4-часов като на Стораро) се е постарала да прозвучат максимално много песни. Похвално е, че има поне по една песен от всяка една година и не е прескочила никоя. Голямата изненада за мен беше "Умирам" - страхотна песен, която обаче навремето дори Коледна видео версия не получи, само от промоцията на албума. Супер е, че е избрала тази песен да представя 2009-та вместо някой комерс като "Червена точка" или "Бързо ли говоря". Може би е искала да заложи на колкото се може повече качествени песни, в случай, че някоя национална телевизия излъчи концерта на Нова година. БТВ вече разбрахме, че ще заложи на Стораро, остава Нова - ако и те не са го взели, Преслава може би още преди празниците ще го качи в канала си. Според мен Нова са го взели. Даваха вече Преслава репортажи в На Кафе, Събуди се и сега май в още едно тяхно предаване. И Рачков е бил там, а той си е лице на Нова, най-вероятно там ще се излъчи 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Да, наистина концерта е направен стегнато, без излишни неща. Това на Стораро е било някаква мангасарщина и селски събор... Къде е Милко К. или вече не е на нивото да пее с Преслава на една сцена? :Д За мен тази песен с Гален "Живей" не е никакъв хит, не знам защо си я пеят... "Умирам" също ми е излишна. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 3 часа , Jake каза: За мен тази песен с Гален "Живей" не е никакъв хит, не знам защо си я пеят... "Умирам" също ми е излишна. Напротив, стана хит неотдавна. Спиш. 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 5 часа , Jake каза: вече не е на нивото да пее с Преслава на една сцена Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Голяма работа, че го нямало Милко. Да не е ходил той вместо нея на участия по нощите 20 години? Не е длъжна да включва абсолютно всеки, с когото е имала вземане-даване 2 десетилетия. 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.