Jump to content

ПРЕСЛАВА - 20 ГОДИНИ НА СЦЕНА - АРЕНА СОФИЯ/ 16-ти ноември 2024 г.

Препоръчани коментари

преди 20 часа , Gerganafen каза:

Голяма работа, че го нямало Милко. Да не е ходил той вместо нея на участия по нощите 20 години? Не е длъжна да включва абсолютно всеки, с когото е имала вземане-даване 2 десетилетия.

Аз не го харесвам, но не е лошо човек да не забравя от къде е тръгнал. Но, "Права е жената, знае си цената"

На мен Софка ми е по-неприятна. да, много е талантлива, уникален глас, но е страхотна нагаждачка и винаги се върти около силни и богати хора. Как пък точно Слави, Преслава, Константин, Халваджиян и станаха най-добри приятели?! Роксана преди години я беше канила на сватбата си и тя дори не отиде... Софи Маринова е много , много хитра.

Сподели в други сайтове

преди 31 минути, Jake каза:

Аз не го харесвам, но не е лошо човек да не забравя от къде е тръгнал. Но, "Права е жената, знае си цената"

На мен Софка ми е по-неприятна. да, много е талантлива, уникален глас, но е страхотна нагаждачка и винаги се върти около силни и богати хора. Как пък точно Слави, Преслава, Константин, Халваджиян и станаха най-добри приятели?! Роксана преди години я беше канила на сватбата си и тя дори не отиде... Софи Маринова е много , много хитра.

Не беше лично, просто четох и други коментари "защо Милко го няма". Дали той не е можел или искал, дали Преслава не е могла да вмести и дует с него в тия 2 часа не знам, но е факт, че концертът се проведе и без него. Не е някакъв голям любимец на публиката, така че... От дуетните половинки аз се надявах да видим Елена Паришева отново, но явно тя не е пожелала.

Съгласен съм за Софито, все пак певицата, намазала най-много покрай Слави, е именно тя.

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Jake каза:

Напротив, те искрено я харесват Софа и ги забавлява, иначе не биха я допуснали до себе си. Освен това, за мен тя е много по̀ от тапири като Халваджиян и останалите споменати. Не разбирам кво им лижете…

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 39 минути, Гальо каза:

@SG Защо лидерките от Алфа мюзик  пеят на все по-празни клубове вече, нали щяха да изместват Преслава и Галена? 🥹

https://vm.tiktok.com/ZNe3rCwKN/

Това не знам какво общо има с концерта на Преслава. Много фактори попречиха на Алфите (за да сме по-точни - на Лидия, Десита и Симона, другите не са имали шанс). И все пак тяхното поколение е първото, което най-накрая успя да доближи актуалността на двете прехвалени лидерки и на практика да измести всички освен тях.

И за да не е поста спам - коментара ми от вчера:

От 22.11.2024 г. от 18:29, SG каза:

Сега и моето мнение за соло концертите.

Преслава категорично е с най-мощния такъв от чалгата в последните години. Личи си, че публиката отдавна искаше да я види отново на голяма сцена, като звездата на вечерта. И нейното решение да поеме риска с толкова голяма зала беше напълно за похвала. И подбраните песни са добре, с някои изключения. Оценка 8/10. НО тук е моментът тя да се замисли какви трябва да са приоритетите в кариерата й в бъдеще. Ако мисли да залага на концерти веднъж на 10-20 години, може и да не й се получи толкова силно следващите пъти, особено като напредне в средната възраст и за дял от публиката неминуемо започне да изглежда като скучна баба, подобно на всички големи преди нея. Да се организира и да прави концерт всяка година, най-много на две.

Глория с изненадващо силна концертна година, наистина не съм предполагал, че преходът й към кариера тип естрадна легенда ще се получи толкова добре. Жалко, че годините й на върха бяха само за онова едно десетилетие преди две десетилетия, но е впечатляващо, че дори без да е близо до това да е конкурентоспособна спрямо по-младите, пак успява да събира толкова хиляди хора по зали.

Голям минус и за двете - сцената, шоуто. Супер слаба работа, само обикаляне насам-натам, без кой знае какво старание за сценично оформление и хореография. Разчитат само и единствено на гласовете си и на заслепената подкрепа на феновете - което е и добре, и зле. Дано поне Галена да направи нещо повече.

Сподели в други сайтове

преди 40 минути, SG каза:

Това не знам какво общо има с концерта на Преслава. Много фактори попречиха на Алфите (за да сме по-точни - на Лидия, Десита и Симона, другите не са имали шанс). И все пак тяхното поколение е първото, което най-накрая успя да доближи актуалността на двете прехвалени лидерки и на практика да измести всички освен тях.

И за да не е поста спам - коментара ми от вчера:

Моя грешка, ако може да се премести в другата тема. Просто от вълнението покрай това мега участие. 

ПС - Преси смаза, топ концерт

Сподели в други сайтове

преди 11 часа , Гальо каза:

@SG Защо лидерките от Алфа мюзик  пеят на все по-празни клубове вече, нали щяха да изместват Преслава и Галена? 🥹

https://vm.tiktok.com/ZNe3rCwKN/

Лидерки? 

image.png.635b8618e2b4ba25da2c9e1e886950bc.png

Сподели в други сайтове

Знам, че Лиди ви липсва на Пресовия концерт, и на мен така, ама нека го преглътнем вече - сигурен съм, че Лидка ще покани Прес на нейния концерт по случай 10 години на сцена през 2029.:Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

От 23.11.2024 г. от 19:43, asylum каза:

Напротив, те искрено я харесват Софа и ги забавлява, иначе не биха я допуснали до себе си. Освен това, за мен тя е много по̀ от тапири като Халваджиян и останалите споменати. Не разбирам кво им лижете…

Това е така, да. Те я харесват, но тя умишлено се сближи точно с тях. Има изгода, при циганите далаверата е водещо нещо.

Аз исках да си поръчах албума на Преслава....не съм си взимал албум от сигурно 15 години ии.......като видях, че е някаква смотана флашка, ами не, мерси. Исках да го имам като сувенир, но то дори не е диск. В чужбина се издават на диск и дори плоча. Не знам флашките да са тенденция. 

Сподели в други сайтове

• DevilWish unpinned this Тема
  • 3 weeks later...

Михаил Калайджиев

Искам категорично да изразя възмущението си от всички медии и журналисти, които решиха да спекулират и да създават сензации около отсъствието ми от концерта на моята голяма любимка и приятелка Преслава. Познавам Преслава от 23 години – и това не е просто приятелство, а връзка, основана на взаимно уважение. Познавам не само нея, но и родителите ѝ, които винаги съм ценил изключително много.

Разбира се, бях поканен на концерта заедно със съпругата ми и семейството ми, но имах ангажимент, който просто нямаше как да откажа. Това е единствената причина за отсъствието ми. Всичко останало, което се пише, са абсолютни глупости. Моля медиите и всички, които се опитват да търсят интрига там, където няма такава, да спрат да разпространяват тези нелепости.

Аз винаги съм уважавал Преслава като изключителен талант и изпълнител. Още преди толкова години, когато ѝ подадох ръка за първи път, знаех, че тя ще достигне върхове. Гордея се изключително много с успехите ѝ и ще продължавам да я подкрепям, както съм го правил винаги!

С уважение,
Милко Калайджиев

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Gerganafen каза:

Михаил Калайджиев

Искам категорично да изразя възмущението си от всички медии и журналисти, които решиха да спекулират и да създават сензации около отсъствието ми от концерта на моята голяма любимка и приятелка Преслава. Познавам Преслава от 23 години – и това не е просто приятелство, а връзка, основана на взаимно уважение. Познавам не само нея, но и родителите ѝ, които винаги съм ценил изключително много.

Разбира се, бях поканен на концерта заедно със съпругата ми и семейството ми, но имах ангажимент, който просто нямаше как да откажа. Това е единствената причина за отсъствието ми. Всичко останало, което се пише, са абсолютни глупости. Моля медиите и всички, които се опитват да търсят интрига там, където няма такава, да спрат да разпространяват тези нелепости.

Аз винаги съм уважавал Преслава като изключителен талант и изпълнител. Още преди толкова години, когато ѝ подадох ръка за първи път, знаех, че тя ще достигне върхове. Гордея се изключително много с успехите ѝ и ще продължавам да я подкрепям, както съм го правил винаги!

С уважение,
Милко Калайджиев

Кой е тоя?

Уф...ясно.

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Gerganafen каза:

Разбира се, бях поканен на концерта заедно със съпругата ми и семейството ми, но имах ангажимент, който просто нямаше как да откажа. Това е единствената причина за отсъствието ми.

С уважение,
Милко Калайджиев

То и Борис Дали беше поканен, но това не променя факта, че не ги е поканила да пеят с нея поне една песен на сцената, макар да са по-заслужили да се качат до нея от гръка примерно. 

Просто Преслава е обидена на Милко, за дето тази година той презаписа дуета им “Готина и готин” с друга :D

Сподели в други сайтове

преди 37 минути, Runevski каза:

То и Борис Дали беше поканен, но това не променя факта, че не ги е поканила да пеят с нея поне една песен на сцената, макар да са по-заслужили да се качат до нея от гръка примерно. 

Просто Преслава е обидена на Милко, за дето тази година той презаписа дуета им “Готина и готин” с друга :D

С гръка е по-прясна песента, а и нека си го кажем, буквално никой в залата не е бил там заради Милко. Примерно дуетите с Борис Дали щяха да са по-познати на днешната публика, по-добре тях да беше изпяла. Но не може всичко да се изпее за 2 часа. Следващият път.

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Gerganafen каза:

Нека си го кажем, буквално никой в залата не е бил там заради Милко.

Не е в това въпроса. Говоря, че ако не беше той Преслава нямаше да я има. 

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Runevski каза:

Не е в това въпроса. Говоря, че ако не беше той Преслава нямаше да я има. 

Поканила го е да присъства. Стига сте се чудили за какво да плюете. На него не му пука, колкото на вас. Човекът ви каза, че не е могъл да бъде там. Голям ви е зора за Милкова холограма и "Готина и готин".

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Gerganafen каза:

Поканила го е да присъства. Стига сте се чудили за какво да плюете. На него не му пука, колкото на вас. Човекът ви каза, че не е могъл да присъства. Голям ви е зора за Милкова холограма и "Готина и готин".

Значи може Константин да си изпее негова песен на концерта и, но Милко не е достоен да се качи на сцената ли? Можеха да забият рок баладата “Раздвоени” с едни яки китари. Но явно тя не смята, че поне това му дължи.. 

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Runevski каза:

Значи може Константин да си изпее негова песен на концерта и, но Милко не е достоен да се качи на сцената ли? Можеха да забият рок баладата “Раздвоени” с едни яки китари. Но явно тя не смята, че поне това му дължи.. 

Стига си хейтил, бе човек. Не е могъл да присъства. Цял ферман ви е написал по темата. Какво да направи Преса тогава, да отмени концерта ли? Ако има друг концерт или турне, дано Милко, който от 1 месец изведнъж ви стана голям любимец, да присъства, за да мирясате.

Сподели в други сайтове

преди 16 минути, Gerganafen каза:

Стига си хейтил, бе човек. Не е могъл да присъства. Цял ферман ви е написал по темата. Какво да направи Преса тогава, да отмени концерта ли? Ако има друг концерт или турне, дано Милко, който от 1 месец изведнъж ви стана голям любимец, да присъства, за да мирясате.

Нито хейтя, нито ми е любимец. Казвам, че вече са и други приоритетите. От фермана му разбирам, че е поканен с жената и децата да присъстват като гости в залата да гледат, но не е поканен като гост-изпълнител, който да пее на сцената. За това говоря. Тя е раздала сума ти покани, не е нещо уау. Но е преценила да качи на сцената само важните, поне според нея. И да можеше да иде Милко, пак нямаше да включи в програмата си изпълнение с него, а щеше да седи и да гледа като Борис. Който уж и беше като “брат”, но просто не е актуален сега и го настани на седалката. 

Сподели в други сайтове

преди 20 минути, Runevski каза:

Нито хейтя, нито ми е любимец. Казвам, че вече са и други приоритетите. От фермана му разбирам, че е поканен с жената и децата да присъстват като гости в залата да гледат, но не е поканен като гост-изпълнител, който да пее на сцената. За това говоря. Тя е раздала сума ти покани, не е нещо уау. Но е преценила да качи на сцената само важните, поне според нея. И да можеше да иде Милко, пак нямаше да включи в програмата си изпълнение с него, а щеше да седи и да гледа като Борис. Който уж и беше като “брат”, но просто не е актуален сега и го настани на седалката. 

Ако е 4 часа концерт: "Тоя Стораро се оля, доскуча, качи на сцената за дует всичко що мърда"

Ако е 2 часа концерт: "Защо го няма Милко, защо го няма Борис Дали..."

Няма угодия просто. Не е длъжна да превръща първият си концерт в дуетен.

Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Gerganafen каза:

Няма угодия просто. Не е длъжна да превръща първият си концерт в дуетен.

Не мислехте така феновете на Гергана, когато тя ходеше да реве по интервюта, че Анелия не я е поканила да изпеят хубавия си дует на първия и концерт през 2012 г. 

От човешка гледна точка мисля, че можеше да каже на микрофона по някое време “Искам в този важен за мен момент да спомена и важния за мен Милко, който не можа да дойде, но искам да му кажа едно голямо “благодаря” за всичко, което е направил за мен.”. Мое мнение, с което не те ангажирам. По-спокойно. 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Runevski каза:

Не мислехте така феновете на Гергана, когато тя ходеше да реве по интервюта, че Анелия не я е поканила да изпеят хубавия си дует на първия и концерт през 2012 г. 

От човешка гледна точка мисля, че можеше да каже на микрофона по някое време “Искам в този важен за мен момент да спомена и важния за мен Милко, който не можа да дойде, но искам да му кажа едно голямо “благодаря” за всичко, което е направил за мен.”. Мое мнение, с което не те ангажирам. По-спокойно. 

Аз съм си спокоен, ти си този, който изглежда да е в хейт настроение днес и след половин минута си готов с контра отговор. Това за Гуца дори не си го спомням. Защо изобщо я намесваш? Нека и Рена напълни Арената "с покани", като е толкова лесно, кой я спира? Без сръбско присъствие обаче - че тя е свикнала да вижда Арената отвътре само когато подгрява на сърби.

Вместо да я похвалите, че 2 часа е изкарала от-до на живо, вие избирате да я плюете защо го нямало тоя и оня. Думи нямам. Дори Глория само дефилира на някои песни, докато на Пресовия доколкото разбрах е нямало плейбек - почивките й са били само докато се преоблича.

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Runevski каза:

Ама тя 20 години по интервюта повтаря колко му е благодарна. Дай сега да го спомене и всеки път на сцената като излиза. Той я откри с песни като Раздвоени, Готина и готин.
Оттам нататък тя сама се направи Преслава с всичките хитове, които нареди. Не знам защо такава драма за Милко, а и всички знаем че ако го беше поканила щяха да изпеят "За да те забравя", а не дуетите си. 

Сподели в други сайтове

преди 33 минути, Gerganafen каза:

Аз съм си спокоен, ти си този, който изглежда да е в хейт настроение днес и след половин минута си готов с контра отговор. Това за Гуца дори не си го спомням. Защо изобщо я намесваш? Вместо да я похвалите, че 2 часа е изкарала от-до на живо, вие избирате да я плюете защо го нямало тоя и оня.

Ти ми говориш на “бе”, не аз на теб. За това ми се стори неспокоен. А аз пак казвам, че не хейтя, а отбелязвам факта, че Преслава си има по-различни приоритети. А за Гергана какви дребни детайли помниш, а точно това нещо ти се губи.. може :D Мисля, че не е за чак толкова голяма хвалба час и половина пеене на живо веднъж. Виж, за хвалба е, ако това е на всяко участие през всички тези години, тогава евала. Ама тя си се разхожда, както казваш за Глория, на всяко участие, докато Гло пее. Пък ти сваляй шапка на когото пожелаеш. Свят свободен. 

преди 32 минути, Гальо каза:

Ама тя 20 години по интервюта повтаря колко му е благодарна. Дай сега да го спомене и всеки път на сцената като излиза. Той я откри с песни като Раздвоени, Готина и готин.
Оттам нататък тя сама се направи Преслава с всичките хитове, които нареди. Не знам защо такава драма за Милко, а и всички знаем че ако го беше поканила щяха да изпеят "За да те забравя", а не дуетите си. 

Той не и е дал тласък или силен старт с общите им песни като “Нежен рекет” или “Искам само любов”. Не казвам това, тя после сама си извоюва всичко. Казвам, че той я е завел директно в Пайнер и и е дал в ръцете най-големия и шанс в живота - шанса да направи всички тези нейни хитови песни. Дори месеци наред я е молил да се съгласи да започне професионална кариера, защото вижда в нея повече от това да върти дупе по клиповете му. Поне според мен не е малък приноса му и можеше на най-важния момент в кариерата си само да го спомене поне. Но пак казвам, според мен. 
Иначе да, ако беше преценила, че и се иска да изпеят нещо на концерта, най-вероятно щеше да е тази песен. Но доколкото разбрах от Милко, не е бил поканен за сценичен дует, а за гост в публиката. 

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Gerganafen каза:

Поканила го е да присъства. Стига сте се чудили за какво да плюете. На него не му пука, колкото на вас. Човекът ви каза, че не е могъл да бъде там. Голям ви е зора за Милкова холограма и "Готина и готин".

Според мен Милко пише това, за да не го изкарват обиден, дори да е. Той е позитивен човек, няма да мрънка.

Можеха да изпеят заедно За да те забравя, която тогава Преса му отмъкна, за да си спаси годината с хит.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...