DevilWish Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Гласът й е най-добрият за мен в целия жанр! ❤️ 1 3 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Преси: "Нещо много внимание се обърна на изпълненията на Паола от концерта - трия я! На Коцето, Томас и другите, които запълваха време докато се преобличам, също Чао - това е МОЯТ концерт!" 💅 Slay Queen! 💅 2 1 3 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 преди 41 минути, Gerganafen каза: Преси: "Нещо много внимание се обърна на изпълненията на Паола от концерта - трия я! На Коцето, Томас и другите, които запълваха време докато се преобличам, също Чао - това е МОЯТ концерт!" 💅 Slay Queen! 💅 Проблемът е че лиценза на концерта е на Пайнер, а тези песни са извън фирмата. Това + факта, че не дадоха концерта на национална ТВ може би е причината за скандала им (когато се говореше, че уж напуснала) 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 преди 1 час , Fast каза: Проблемът е че лиценза на концерта е на Пайнер, а тези песни са извън фирмата. Това + факта, че не дадоха концерта на национална ТВ може би е причината за скандала им (когато се говореше, че уж напуснала) И кои песни са извън фирмата? Даймънд са партньори с Пайнер, а Ивелина също е в Пайнер и всичките ѝ песни са издадени от тях. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 преди 3 минути, Jouey каза: И кои песни са извън фирмата? Даймънд са партньори с Пайнер, а Ивелина също е в Пайнер и всичките ѝ песни са издадени от тях. Това че Даймънд си плащат ротацията по Планета не означава че Кокошарника няма да се наложи да им плаща, ако ги бяха оставили в концерта. А в домашни условия, има достатъчно рекламни блокове за пиш пауза, та "да не и е сестра Ивелина" е дори още по-излишна. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 преди 2 часа , Fast каза: Проблемът е че лиценза на концерта е на Пайнер, а тези песни са извън фирмата. Това + факта, че не дадоха концерта на национална ТВ може би е причината за скандала им (когато се говореше, че уж напуснала) Това са слухове и предположения. Хората заговориха, че е напуснала заради липсата на логото им върху новото фризби. 2 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 преди 9 минути, asylum каза: Това са слухове и предположения. Хората заговориха, че е напуснала заради липсата на логото им върху новото фризби. Няма го на фризби, а само на флашка 1 2 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Според мен точно това е била идеята, нали бяха медийни партньори Пайнер на концерта? Вероятно се е възползвала или е имало някаква договорка да го заснемат безплатно и да го излъчат по тяхната си телевизия. От което реално само тя си печели, общо взето даже ги прецака леко като го качи в канала си по същото време. А за другите според мен си е нормално да ги изрежат, може да им ги предостави записите, да си ги качат сами Даймънд. Ивелина даже и за фон не става. За Паола само ми стана странно, като дори Преси сама качи откъс в Инстаграм от общото им изпълнение. Но като цяло много силен концерт, събрал е и над 50К гледания, дано се заеме с още един тази година, че останаха толкова много неизпяти песни. Но просто мегахит след мегахит, няма слаб момент❤️ 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 преди 1 час, Гальо каза: Според мен точно това е била идеята, нали бяха медийни партньори Пайнер на концерта? Вероятно се е възползвала или е имало някаква договорка да го заснемат безплатно и да го излъчат по тяхната си телевизия. От което реално само тя си печели, общо взето даже ги прецака леко като го качи в канала си по същото време. А за другите според мен си е нормално да ги изрежат, може да им ги предостави записите, да си ги качат сами Даймънд. Ивелина даже и за фон не става. За Паола само ми стана странно, като дори Преси сама качи откъс в Инстаграм от общото им изпълнение. Но като цяло много силен концерт, събрал е и над 50К гледания, дано се заеме с още един тази година, че останаха толкова много неизпяти песни. Но просто мегахит след мегахит, няма слаб момент❤️ Това с Паола беше толкова фалшиво и зле, че добре са го изрязали. Излишно бутане. Ще стане като със Симона З. Ако въобще е пеещо детето, щото за сега звучи повече като на Петя само да й се иска. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 преди 24 минути, GriskoBeats каза: Това с Паола беше толкова фалшиво и зле, че добре са го изрязали. Излишно бутане. Ще стане като със Симона З. Ако въобще е пеещо детето, щото за сега звучи повече като на Петя само да й се иска. Аз не знам защо го приемате за набутване, според мен си беше чист емоционален момент. Никъде не е излязла да каже вижте дъщеря ми как пее. А и щом е изрязано значи не го е направила с маркетинг цел, или пиар. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 преди 8 часа , Гальо каза: Аз не знам защо го приемате за набутване, според мен си беше чист емоционален момент. Никъде не е излязла да каже вижте дъщеря ми как пее. А и щом е изрязано значи не го е направила с маркетинг цел, или пиар. Рязането е със сигурност правено с някаква цел, и поне според мен, 100% има общо с излъчването. Със сигурност не е никак случайно времетраетнето на клипа (от канала на Преслива) от час и 39 минути. Или ша го издават на носител, побиращ точно толкова минути видео. А тия работи за маркетинг и пиар ги разправяй за някоя друга, тук говорим за лисугера който от край време поддържа интереса с малкия маймуняк, то не бяха памперси, кофички със кози л**йна, сигурно забравям много други, а клипове от концерта също била качвала. Как не е пуснала още серия детски червила, сигурно нещо законово, та чака да порасне още малко и ще почва яко рекламите и там. 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 преди 9 часа , Гальо каза: Аз не знам защо го приемате за набутване, според мен си беше чист емоционален момент. Никъде не е излязла да каже вижте дъщеря ми как пее. А и щом е изрязано значи не го е направила с маркетинг цел, или пиар. Защото детето не се е оформило. Нито пее добре. Но го качва на сцената. Защо? Его? Ако не е реклама, ще е его. Паола може да е искала - но тя е на 5 години +-. Както ги тласне родителят. Щом е изрязано има и други варианти - да е чула колко е притеснено и фалшиво; да представят концерта като самостоятелен и тн. Достатъчно клипове имаше онлайн и тн. Не е готино това. От малка я превръща в детето на ... И да, Симона З е супер талантлива, но от толкова бутане - 90% я ненавиждат като образ. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 преди 26 минути, GriskoBeats каза: Симона З е супер травестит Това е вярно. За таланта - само ако го сравняваме с "майка" му Гюрултий, най-обикновен и най-вече прост травестит, на фона на когото и някой пън като Симон 3 може да мине за талантлив. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Кофти орязан концерт и несполучлив монтаж като цяло. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 преди 4 минути, Lelqtian каза: Това е вярно. За таланта - само ако го сравняваме с "майка" му Гюрултий, най-обикновен и най-вече прост травестит, на фона на когото и някой пън като Симон 3 може да мине за талантлив. Айде, айде. Симона З си е пееща. Доказала го е в Гласът на БГ. Не знам защо се напъваш да я изкараш бездарна. А в същото време подкрепяш вокални неудачници като Ваня Великова и Кати. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 преди 14 минути, GriskoBeats каза: Айде, айде. Симона З си е пееща. Доказала го е в Гласът на БГ. Не знам защо се напъваш да я изкараш бездарна. А в същото време подкрепяш вокални неудачници като Ваня Великова и Кати. Усещам как скоро не си се тествал за ковид ... Все поправи тая грешка 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 преди 1 час , GriskoBeats каза: Защото детето не се е оформило. Нито пее добре. Но го качва на сцената. Защо? Его? Ако не е реклама, ще е его. Паола може да е искала - но тя е на 5 години +-. Както ги тласне родителят. Щом е изрязано има и други варианти - да е чула колко е притеснено и фалшиво; да представят концерта като самостоятелен и тн. Достатъчно клипове имаше онлайн и тн. Не е готино това. От малка я превръща в детето на ... И да, Симона З е супер талантлива, но от толкова бутане - 90% я ненавиждат като образ. Винаги съм бил на мнение, че децата на известните трябва да бъдат избутвани в чужбина. Нямат си на представа каква услуга ще им направят. Финансови инжекции и възможност да изградят нещо свое, без никой да ги знае или предполага че са "връзкари". Това е рай. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Preslava (@preslava_official) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM preslava_official on November 19, 2024: "Искам да благодаря на @g_karakolew , който с видеата, които създаде от бекстейджа, успя да предаде магията на тази толкова специална вечер за мен! 🎥✨ #Preslava #20годининасцена". Ето го откъса с Паола качен в официалния Пресов профил, все още седи. Естествено, че го има това да иска да побутне дъщеря си завбъдеще - все пак няма да пее до 100-годишна възраст, сигурно се надява да предаде щафетата в един момент. Неслучайно още от бебе я показва и я снима в реклами, в постове за Инстаграм. Сигурно има някаква причина да отреже изпълнението - я за времетраенето, я бащата е бил против, я нещо друго. Абсурдно е обаче да се говори, че я е изтрила заради самото пеене на детето - това е хлапе на 6 години, някакво велико вибрато, октави и вокално майсторство ли сте очаквали? А и Преса 100% е наясно как пее Палома, не я е чула за първи път на тази сцена. Единствено за "Писмо" като един от актуалните й хитове се получи кофти, че не присъства на записа. Поне имаме това "официално" клипче качено в нейния Инстаграм. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Естествено, че ще изреже това с Паола, това е било да си направи кефа, но не е било официална част. Имам забележки към звука, но иначе ми харесва, че няма корекции и пеенето е автентично, не като Глория, която презаписва всичко в стидиото и след това се монтира върху живото пеене, което е абсурдно. Губи се целия смисъл от това да се гледа концерта, за Гло е важно колко перфектно звучи, а не каква е емоцията, дърварка. Дори на Ветрови с Тони Стораро и Софка, на Софка е презаписано и на места се вижда как е свалила микрофона, а записа върви.... 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 @asylum Даже на видеото с Палома е лепнала любимият ти ремикс на "Писмото". Трябваше да монтират цял лайв клип с ремикса и да го качат в YouTube. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 преди 2 часа , Gerganafen каза: Preslava (@preslava_official) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM preslava_official on November 19, 2024: "Искам да благодаря на @g_karakolew , който с видеата, които създаде от бекстейджа, успя да предаде магията на тази толкова специална вечер за мен! 🎥✨ #Preslava #20годининасцена". Ето го откъса с Паола качен в официалния Пресов профил, все още седи. Естествено, че го има това да иска да побутне дъщеря си завбъдеще - все пак няма да пее до 100-годишна възраст, сигурно се надява да предаде щафетата в един момент. Неслучайно още от бебе я показва и я снима в реклами, в постове за Инстаграм. Сигурно има някаква причина да отреже изпълнението - я за времетраенето, я бащата е бил против, я нещо друго. Абсурдно е обаче да се говори, че я е изтрила заради самото пеене на детето - това е хлапе на 6 години, някакво велико вибрато, октави и вокално майсторство ли сте очаквали? А и Преса 100% е наясно как пее Палома, не я е чула за първи път на тази сцена. Единствено за "Писмо" като един от актуалните й хитове се получи кофти, че не присъства на записа. Поне имаме това "официално" клипче качено в нейния Инстаграм. Защо пък трябва да предава щафета??? Това дете ако иска да е счетоводителка, какво Преса ще я бута зорлем по чалготеките ли? Ами ако е слаба певица? Пак ли да ни я бута? Ако е кадърно детето - да го праща на конкурси, а не по сцените до нея. Така не развива нищо у Паола. Само остава "детето на мама". Ако пеенето блестеше нямаше да го режат навсякъде. И да, на 6 години децата ходят по музикални конкурси и тн. На мен ми беше криндж да слушам на лайвовете в Тикток, не знам на запис как е излязло. Аз съм ок, че са го изтрили. Смятам, че Писмо не присъства, точно защото е трябвало да презаписват. И детето не се ли казва Паола? Каква Палома? или нещо съм пропуснал ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 преди 56 минути, GriskoBeats каза: И детето не се ли казва Паола? Каква Палома? или нещо съм пропуснал ? Тоя бъзик тръгна откакто в началото някой беше сбъркал и я беше нарекъл Палома. Мисля, че беше @GSA Нека бъдем реалисти. Емилия никога няма да допусне Пресовата дъщеря да стане счетоводителка и да й вземе хляба. Естествено, че Преслава я гласи за певица. Според мен даже именно заради това я кръсти с такова нестандартно за България име. С толкова пеещи в семейството шансът Паола да не го може е малък. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 преди 11 минути, Gerganafen каза: Тоя бъзик тръгна откакто в началото някой беше сбъркал и я беше нарекъл Палома. Мисля, че беше @GSA Нека бъдем реалисти. Емилия никога няма да допусне Пресовата дъщеря да стане счетоводителка и да й вземе хляба. Естествено, че Преслава я гласи за певица. Според мен даже именно заради това я кръсти с такова нестандартно за България име. С толкова пеещи в семейството шансът Паола да не го може е малък. Ако Паола пее компромисно - шансът да я харесат е 0. В нашата държавица единствено Фики задмина баща си - но защото е по-талантлив. Емрах къде е ? Една негова песен не ти идва наум. Загорова къде е? Графа надмина родителите си - защото е по-талантлив. Но ето ти 2 успешни примера. 99% са неуспешните. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Много яко е било, чак ме е яд, че не отидох. БТВ-то трябваше да са борят за тоя концерт. Много по-як от втръсналата Цеца. 5 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Много ми хареса целия концерт, но най-специалния момент беше, като запя “Умирам”. Не съм очаквал, че това недооценено парче някога ще види голяма сцена. Такъв кеф ми направи. 💝 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.