Jump to content

ПРЕСЛАВА - 20 ГОДИНИ НА СЦЕНА - АРЕНА СОФИЯ/ 16-ти ноември 2024 г.

Препоръчани коментари

• 2 weeks later...

Така като гледам и "СПОМЕНИ" ще я пеят на концерта. Аристос и там както му е фамилията ще е там!

Концерт на ПРЕСЛАВА 20години 🎵
16/11/2024 / Арена София
Preslava

Thank you! 🥳
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

• 4 weeks later...
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , Sisa каза:

Допълнителни Билети

Айде на допълнителните билети. Топли, топли 🥳

Христова, разбрахме вече, няма нужда да го пишеш във всяка тема 😂

Сподели в други сайтове

• 1 month later...
От 17.04.2024 г. от 16:53, DevilWish каза:

Така като гледам и "СПОМЕНИ" ще я пеят на концерта. Аристос и там както му е фамилията ще е там!

Концерт на ПРЕСЛАВА 20години 🎵
16/11/2024 / Арена София
Preslava

Thank you! 🥳

без такива бълвочи моллляяя !

Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...

Няма да забравя как през 2009 едни "форумни експерти" прогнозираха как идвал края на Преслава и Пайнер щели да направят друга звезда, а 15 години по-късно жената прави концерт в Арена и все още няма по-голяма звезда в чалгата...

Аз няма да ходя на концерта, харесвам Преслава като певица, но не и като личност. Превземането и с Константин и Софка ми е тоо мъч.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Jake каза:

Няма да забравя как през 2009 едни "форумни експерти" прогнозираха как идвал края на Преслава и Пайнер щели да направят друга звезда, а 15 години по-късно жената прави концерт в Арена и все още няма по-голяма звезда в чалгата...

Аз няма да ходя на концерта, харесвам Преслава като певица, но не и като личност. Превземането и с Константин и Софка ми е тоо мъч.

още 2008-ма според Фокси.

Сподели в други сайтове

Публикувано (редактирано)
преди 1 час , Andrew Cunanan. каза:

още 2008-ма според Фокси.

Може и 2008-да е било, по-скоро да, 2008-ма беше, когато излезе "Да ти честитя ли". Факт е, че тази жена остана най-платено и печелившо име. Галена е веднага след нея колкото и да не я харесвам, но при нея е благодарение на много пари и жестоки амбиции, които и съсипват  здравето. 

Редактирано от Jake
Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...
От 2.04.2024 г. от 22:41, Jake каза:

Нищо не е пипала, освен носа. Просто е доста по-слаба. Хората преувеличават за нея, съвсем същата си е. 

Зъбите са най-голямата промяна, защото усмивката и като цяло долната половина на лицето и са съвсем различни заради тях. Всякаш захапката и е друга. Може би и нещо друго е пипнала покрай тях, защото при другите с изкуствени зъби го няма това.

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , fearless` каза:

Зъбите са най-голямата промяна, защото усмивката и като цяло долната половина на лицето и са съвсем различни заради тях. Всякаш захапката и е друга. Може би и нещо друго е пипнала покрай тях, защото при другите с изкуствени зъби го няма това.

Каквото и да е, хората преувеличават спрямо Преслава. Слагат снимки когато тя е на 20...сега е на 40... То е нелепо. АКо беше дебела и неподдържана като в началото щяха пак да обиждат. Всички знаем какво се случи с Гергана която остана без корекции ...пак отнесе сравнения и обиди.

Редактирано от Jake
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Jake каза:

Каквото и да е, хората преувеличават спрямо Преслава. Слагат снимки когато тя е на 20...сега е на 40... То е нелепо. АКо беше дебела и неподдържана като в началото щяха пак да обиждат. Всички знаем какво се случи с Гергана която остана без корекции ...пак отнесе сравнения и обиди.

В лицето на Преслава има промяна, коя не се дължи на остаряване или отслабване. Промяна от която много хора мислят, че нямаше нужда. Не защото сега е грозна, а защото нейното не е просто подобрение на някое несвършенство, а напълно нови нос и зъби.. все едно е друг човек.

Не критикуват само нея, Камелия също. Друга от А група не знам да е правила подобна промяна с лицето си. Мария може би, но там по-добре да останем без коментар.

Сподели в други сайтове

преди 9 часа , fearless` каза:

В лицето на Преслава има промяна, коя не се дължи на остаряване или отслабване. Промяна от която много хора мислят, че нямаше нужда. Не защото сега е грозна, а защото нейното не е просто подобрение на някое несвършенство, а напълно нови нос и зъби.. все едно е друг човек.

Не критикуват само нея, Камелия също. Друга от А група не знам да е правила подобна промяна с лицето си. Мария може би, но там по-добре да останем без коментар.

Преслава имаше лоши зъби и грозен нос, факт.  Да, промени донякъде лицето и, но промените се дължат най-вече на голямото отслабване. Да се каже, че новия нос и зъби са по-лоши е злоба. 

При Камелия вече е друго, там наистина е зле свършена работа и много грозен нос и промени които не подхождат на лицето и. При нея нещата определено не са успешни. 

Сподели в други сайтове

От 21.07.2024 г. от 10:36, Jake каза:

Преслава имаше лоши зъби и грозен нос, факт.  Да, промени донякъде лицето и, но промените се дължат най-вече на голямото отслабване. Да се каже, че новия нос и зъби са по-лоши е злоба. 

Носът и не беше грозен, а зъбите можеше да ги изправи, без да си променя цялата физиономия. И тук не казвам, че сега е грозна, а че това което направи е почти смяна на лицето. 

Не ми говори, че за промени заради отслабване, например в клипа на ако утре ме губиш вече е толкова слаба и лицето и си беше нейното в този период.

И не, не е злоба, нито хейт а мнение, изразено по адекватен начин. 

Сподели в други сайтове

От 21.07.2024 г. от 11:36, Jake каза:

При Камелия вече е друго, там наистина е зле свършена работа и много грозен нос и промени които не подхождат на лицето и. При нея нещата определено не са успешни. 

Screenshot - 2024-07-06T000237.734.png

Сподели в други сайтове

преди 22 минути, meleto каза:

Screenshot - 2024-07-06T000237.734.png

Камелия  никога не е била топ красавица според мен и има много мъжка енергия в нея, това колко е секси сама си го измисли, като типичен нарцисист. 

Редактирано от Jake
Сподели в други сайтове

• 3 weeks later...
От 10.07.2024 г. от 22:40, Сцената обичам лудо каза:

С такива хитове, ще бъзе мазало ... 

Ми Тя няма акъл ще изпее бозите си 

Спомени,Старата ни песен,Нищо,Мангата Тут,Балканско за разкош

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...