Jump to content

ПРЕСЛАВА - 20 ГОДИНИ НА СЦЕНА - АРЕНА СОФИЯ/ 16-ти ноември 2024 г.

Препоръчани коментари

преди 4 часа , DevilWish каза:

Мислихме да ходим аз и още един човек, но няма да мога точно тогава. Така, че се надявам да го излъчват някъде. 

Значи и ти ще лаеш тука ( както каза богаташката @Sisa )

@Sisa не можа ли да подариш покани на пицарчетата? Толкова ли е стисната Пепа?

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, pechenko каза:

Значи и ти ще лаеш тука ( както каза богаташката @Sisa )

@Sisa не можа ли да подариш покани на пицарчетата? Толкова ли е стисната Пепа?

Сега, не искам да обсъждам поради каква причина го изпускаме точно този концерт, но е лична и не касае хората тук.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , Grinch каза:

Кой ще ходи утре на концерта? 

Иначе и аз имам съмнения, че ще пропусне някои бруталки като тази например 😭❤️

Дано ви изпее всички песни от новия албум 🤣

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 9 часа , Grinch каза:

Тази със сигурност ще пропусне.

Сподели в други сайтове

преди 10 часа , Grinch каза:

Цялото фором сме там утре!

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Jake каза:

Сега последно Преслава в Пайнер ли е или не?!

Според мен не е, но са се разделили мирно и поддържа отношения с тях като "медийни партньори" както Галин. Виж, че подчерта, че работи с екипа на ТВ "Планета" по концерта.

Сподели в други сайтове

преди 56 минути, Gerganafen каза:

Според мен не е, но са се разделили мирно и поддържа отношения с тях като "медийни партньори" както Галин. Виж, че подчерта, че работи с екипа на ТВ "Планета" по концерта.

Те нямат изгода да е друго. То реално Пайнер вече е на последни издихания. Не знам защо просто не станат телевизия за излъчване на всички и да печелят от реклама и да организират концерти с всички. 

Сподели в други сайтове

Страхотна Преслава! Време беше да покаже отново какво може. Радвам се, че се престраши да го направи и това да е само началото на такъв тип концерти. Доказа, че все още вълнува. Толкова хора да дойдат само заради теб е голяма работа и не е за подценяване. Дори не беше обявила Галена. Хем не използва името й, за да привлече хора, хем се е получила страхотна изненада. Уточнявам, че за съжаление не съм присъствала в залата, гледах само клипчета и дори от тях се усеща емоцията и атмосферата. Сигурна съм,че на живо е било брутално яко и е несравнимо. 

Винаги ще има нещо, което може да се подобри и промени, но важното е цялостното представяне. Нека да има още много поводи да се затвърждава на сцената и да надгражда.

Голяма изненада е била "Дума за вярност" - направо настръхнах докато я слушах. 

Сподели в други сайтове

преди 20 часа , Gerganafen каза:

Също и от песента От утре насам и излъчват песните и по Фен ТВ

Сподели в други сайтове

преди 19 минути, Gerganafen каза:

Може ли пълен траклист все пак? @Andrew Cunanan. @DevilWish

Не съм следил с точност. Обаче не мога да ти ги подредя, песните за които аз се сещам:
Започва с Не съм ангел , Улицата и закрива с Писмо и отново Улицата с Паула.
Имало е миксове. От баладите Ако утре ме губиш, Горчиви спомени и Безразлична.
Да гори в любов, Пиян,  Нищо дрруго, Режим неприлична, Няма да ти пиша в микс.... мисля, че са били заедно.
Последен адрес
Дяволско желание
Новата ти 
Водка с утеха
Лъжа е
Микс от Умирам, От утре, Не се изтриваш, Нищо
Дуетите: Пия за тебе с племенницата си, Нямам право, Дума за вярност и Мангава тут със Софи Маринова, Спомени с Аристос, Сладкото зло с Константин и Живей с Галена.

Със сигурност изпускам някоя песен. @Andrew Cunanan. ти ако се сещаш как са били подред можеш да споделиш.

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, DevilWish каза:

Не съм следил с точност. Обаче не мога да ти ги подредя, песните за които аз се сещам:
Започва с Не съм ангел , Улицата и закрива с Писмо и отново Улицата с Паула.
Имало е миксове. От баладите Ако утре ме губиш, Горчиви спомени и Безразлична.
Да гори в любов, Пиян,  Нищо дрруго, Режим неприлична, Няма да ти пиша в микс.... мисля, че са били заедно.
Последен адрес
Дяволско желание
Новата ти 
Водка с утеха
Лъжа е
Микс от Умирам, От утре, Не се изтриваш, Нищо
Дуетите: Пия за тебе с племенницата си, Нямам право, Дума за вярност и Мангава тут със Софи Маринова, Спомени с Аристос, Сладкото зло с Константин и Живей с Галена.

Със сигурност изпускам някоя песен. @Andrew Cunanan. ти ако се сещаш как са били подред можеш да споделиш.

+ Като за финал, Как ти стои, Финални думи, И когато съмне, Нямаш сърце, Моето слабо място, На тебе не отказвам..

Сподели в други сайтове

FB.WATCH

“Водка с утеха” - най-емблематичната балада на Преслава!❤️ Концерт - 20 години на сцена | Арена София

Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Guest74 каза:

+ Като за финал, Как ти стои, Финални думи, И когато съмне, Нямаш сърце, Моето слабо място, На тебе не отказвам..

Благодаря ❤️ Направо не мога да повярвам, че пропуснах любими мои песни като Как ти стои, И когато съмне и На тебе не отказвам.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, DevilWish каза:

Благодаря ❤️

Допълвам

+ Лудата дойде, Уморих се, ..

За съжаление липсваха дуетите с Борис Дали, особено Първи в сърцето. С Константин можеше да изпее Не ми пречи. Дуетът с Анелия също можеше да включи. От самостоятелните - Завинаги твоя, Заклевам те, От добрите момичета, Феномен, Жените след мен, Мръсно и полека, От мен питието, По моята кожа, Обратно в играта, Изтрезняваш ли, Беден в сърцето, В твоето легло, Да й приседне ..

Като цяло супер много хитове има тази жена. Концертът трябваше да продължи още два часа, за да ги изпее.

Сподели в други сайтове

FB.WATCH

Преслава и едни от най-големите й хитове на живо - Лъжа е”, “Нямаш сърце”, “Нищо друго” и още..❤️ Концерт - 20 години на сцена | Арена София

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Guest74 каза:

Допълвам

+ Лудата дойде, Уморих се, ..

За съжаление липсваха дуетите с Борис Дали, особено Първи в сърцето. С Константин можеше да изпее Не ми пречи. Дуетът с Анелия също можеше да включи. От самостоятелните - Завинаги твоя, Заклевам те, От добрите момичета, Феномен, Жените след мен, Мръсно и полека, От мен питието, По моята кожа, Обратно в играта, Изтрезняваш ли, Беден в сърцето, В твоето легло, Да й приседне ..

Като цяло супер много хитове има тази жена. Концертът трябваше да продължи още два часа, за да ги изпее.

Прекрасна е. Толкова много песни е пяла, че и аз забравям.... Снощи до късно видях някои от изпълниненията, които ми прати мой приятел. Била е просто уникална! ❤️ 
Аз най-много се ядосах, че ги няма "Моят нов любовник", "Мъж на хозиронта" , "Заклевам те",  "Изтрезняваш ли", "Беден в сърцето" и както ти каза също "В твоето легло" и "Мръсно и полека".... Но толкова много хитове има тая жена, че един концерт е крайно недостатъчен да ги изпее....
Най-много се зарадвах, че е изпяла моята любима песен "Последен адрес". Също за "Как ти стои", "Режим неприлична", "Да гори в любов", естествено актуалния хит "Улицата"... "Нямам право" където изненадата беше, че и Софи пя.
Тази практика със сигурност би била печеливша за жанра, да има такива концерти и наистина да видим кое е хит и кое не, а не да съдим по гледания или това което някога сме чули в дискотеките... Примерно песен на 20 години как ще разбереш, че е хит. Именно така.
"Обичам те" - друга моя любима песен също я пя @Gerganafen много изпуснахме... Вчера @pechenko написа.... Не знам дали има възможност да напише точния ред на песните? Но с толкова много песни..... 

Сподели в други сайтове

Липсват ми “Силните мъже”, “Жените след мене”, “Моят нов любовник”, “Не и утре”, “Мъж на хоризонта”, “Финални думи”, Заклевам те”, “Феномен”, “Червена точка” и” От добрите момичета”. 

Иначе евала, че е включила “Умирам” и “Дума за вярност”. 

Сподели в други сайтове

Току що, ChudoTy каза:

Липсват ми “Силните мъже”, “Жените след мене”, “Моят нов любовник”, “Не и утре”, “Мъж на хоризонта”, “Финални думи”, Заклевам те”, “Феномен”, “Червена точка” и” От добрите момичета”. 

Иначе евала, че е включила “Умирам” и “Дума за вярност”. 

❤️ 
"Финална думи" я пя. И ти като мен си се изненадал за "Умирам" и "Дума за вярност".... Аз и от "Нищо" бях изненадан, защото за мен лично е много любима и скъпа песен тази година.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...