Andrew Cunanan. Публикувано Неделя в 13:25 Author Report Share Публикувано Неделя в 13:25 преди 59 минути, Gerganafen каза: Може ли пълен траклист все пак? @Andrew Cunanan. @DevilWish 2004: Дума за вярност, Нямаш сърце, Обичам те, Горчиви спомени 2005: Дяволско желание, Финални думи, Нямам право, Безразлична 2006: И когато съмне, Лъжа е, Уморих се 2007: Нищо друго, Водка с утеха, Не съм ангел 2008: Последен адрес, Новата ти 2009: Умирам 2010: Пия за тебе 2011: Как ти стои, Като за финал 2012: Лудата дойде 2013: Режим "Неприлична" 2014: МСМ, Ако утре ме губиш 2015: На тебе не отказвам, Живей 2016: Няма да ти пиша 2017:Не се изтриваш 2018: Да гори в любов 2019: Пиян 2022: Сладкото зло, От утре, Мангава тут 2023: Спомени, Улицата - 2 пъти 2024: Нищо, Писмо Това си спомням. 2 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Неделя в 13:27 Report Share Публикувано Неделя в 13:27 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: 2004: Дума за вярност, Нямаш сърце, Обичам те, Горчиви спомени 2005: Дяволско желание, Финални думи, Нямам право, Безразлична 2006: И когато съмне, Лъжа е 2007: Нищо друго, Водка с утеха, Не съм ангел 2008: Последен адрес, Новата ти 2009: Умирам 2010: Пия за тебе 2011: Как ти стои, Като за финал 2012: Лудата дойде 2013: Режим "Неприлична" 2014: МСМ, Ако утре ме губиш 2015: На тебе не отказвам, Живей 2016: Няма да ти пиша 2017:Не се изтриваш 2018: Да гори в любов 2019: Пиян 2022: Сладкото зло, От утре, Мангава тут 2023: Спомени, Улицата - 2 пъти 2024: Писмо Това си спомням. 2024 + НИЩО 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Неделя в 15:41 Report Share Публикувано Неделя в 15:41 преди 2 часа , Guest74 каза: Допълвам + Лудата дойде, Уморих се, .. За съжаление липсваха дуетите с Борис Дали, особено Първи в сърцето. С Константин можеше да изпее Не ми пречи. Дуетът с Анелия също можеше да включи. От самостоятелните - Завинаги твоя, Заклевам те, От добрите момичета, Феномен, Жените след мен, Мръсно и полека, От мен питието, По моята кожа, Обратно в играта, Изтрезняваш ли, Беден в сърцето, В твоето легло, Да й приседне .. Като цяло супер много хитове има тази жена. Концертът трябваше да продължи още два часа, за да ги изпее. Да направи втори концерт с тези песни + емблематичните Желанието, Водката, Лъжа е и т.н. Иначе моята логика задето пропусна Нервите е, че е актуален хит и тепърва се разгръща с или без изпълнение, затова е решила да побутне предишните си хитове. Тук има първата част до "Лудата дойде" включително: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Неделя в 15:43 Author Report Share Публикувано Неделя в 15:43 На следващият концерт може да забие в чест на @asylum + Права е жената, знае си цената 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Неделя в 15:46 Author Report Share Публикувано Неделя в 15:46 Извън бъзиците, за следващ концерт искам: * Откакто те познавам * Не можеш да си влюбен * Феномен * Раздвоени, в дует с Милко * Не ми пречи, в дует с Кокаин * Молиш ме - соло, в микс с Тази нощ безумна * Червена точка * Моят нов любовник * По моята кожа в микс с Добрини и Мръсно и полека * Изтрезняваш ли * Обратно в играта в микс с Беден в сърцето и В твоето легло 3 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Неделя в 16:38 Report Share Публикувано Неделя в 16:38 преди 52 минути, Andrew Cunanan. каза: Извън бъзиците, за следващ концерт искам: * Откакто те познавам * Не можеш да си влюбен * Феномен * Раздвоени, в дует с Милко * Не ми пречи, в дует с Кокаин * Молиш ме - соло, в микс с Тази нощ безумна * Червена точка * Моят нов любовник * По моята кожа в микс с Добрини и Мръсно и полека * Изтрезняваш ли * Обратно в играта в микс с Беден в сърцето и В твоето легло Винаги съм харесвал Нашето любов е 3 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Неделя в 16:39 Report Share Публикувано Неделя в 16:39 Току що, asylum каза: Винаги съм харесвал Нашето любов е И аз. ❤️ 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Неделя в 17:40 Report Share Публикувано Неделя в 17:40 Браво на Преса. Много хитове, много нещо.....Тази жена няма година без хитове, от както съществува на сцената. Но ми се вижда леко притеснена, сигурно е нормално. Това не са дискотеките в които се лигавят на плейбек. А иначе Арена винаги ми е била много лоша като озвучаване....Дани Милев не ги харесвам, много са базови, но сигурно са най-евтини. АКо беше с КуКу Бенд щеше да пръсне, но и на това съм доволен. Преслава се утвърди като най-голямата в жанра. 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Неделя в 18:54 Report Share Публикувано Неделя в 18:54 Красива ❤️ 2 3 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Неделя в 20:52 Report Share Публикувано Неделя в 20:52 преди 1 час , DevilWish каза: Красива ❤️ и пестелива - за да спести някой леф, да се нагласи с чувал за боклук. 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Неделя в 22:47 Report Share Публикувано Неделя в 22:47 преди 1 час , Lelqtian каза: и пестелива - за да спести някой леф, да се нагласи с чувал за боклук. Това са декорите от Пада звезда. 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Понеделник в 04:48 Author Report Share Публикувано Понеделник в 04:48 преди 7 часа , Lelqtian каза: и пестелива - за да спести някой леф, да се нагласи с чувал за боклук. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Понеделник в 05:53 Report Share Публикувано Понеделник в 05:53 Невероятен концерт и емоция… Определено се затвърди като най-голямата в жанра! ❤️ 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Понеделник в 17:26 Report Share Публикувано Понеделник в 17:26 Топ микс!("Няма да ти пиша" и "Режим: Неприлична" също са вътре) "Дума за вярност" и "Умирам/Обичам те": Spoiler Някъде да има "Горчиви спомени"? Не я намерих. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Понеделник в 19:05 Report Share Публикувано Понеделник в 19:05 Горчиви спомени е в микса с Безразлична и Ако утре ме губиш. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Вторник в 14:57 Report Share Публикувано Вторник в 14:57 преди 19 часа , Senhor каза: Горчиви спомени е в микса с Безразлична и Ако утре ме губиш. Мерси! Намерих го, също топ микс! Spoiler Ето ви хора маскирани като лампиони - каква по-добра хореография искате? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.