DevilWish Публикувано на Февруари 8 Report Share Публикувано на Февруари 8 Музика и аранжимент: Тодор Димитров – Токича (Tokicha Projects) Текст: Кремена Димитрова (Tokicha Projects) 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Погледни ме във очите и кажи че ме обичаш ... Бива. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Класа! Припева влиза малко странно, клипа е небрежен, но самата песен е достатъчен акцент! Доста добре, Анелка без да иска налага и диктува с тази песен! Ще се завърти според мен, макар и в най-лошия случай след 3-4 в дискотеките. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Предполагам е търсен ефект да звучи като старите ѝ песни, но съм сигурен че Токича просто не може да измисли друга мелодия. Не знам дали ще стане хит - нещо ми е скучновата и текста е странен. Но така или иначе обществото ще ликува и възхвалява Ани, така че тя си е свършила работата. 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 8 Author Report Share Публикувано Февруари 8 Носи носталгичното звучене на песните на Анелия. Да, има нещо като Погледни ме в очите, Чужди устни, Само тази нощ, но я няма тази хитовост и тръпката от самата песен. По-скоро звучи като песен на Анелия в албумът "Пепел от рози" и то от този тип на които не заложи.... нещо като Отивам си, защото те обичам.... Сега докато я слушам се сетих за толкова нейни песни от Токича... Видеото е изчистено и приятно за гледане, тя както винаги е прекрасна. Въпреки всичко първа песен от Токича за толкова години...... нека продължават да правят песни от него, със сигурност е някакво разнообразие за жанра в такъв момент в който почти всичко е еднакво. Доволен съм от Анелия! ❤️ Дано направи летния си хит отново от Токича! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Носталгичното ми стана брабо на Анелия... Но едва ли ще се приеме добре точно този стил като музика - тези години отминаха... 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Все едно вие в хор с Гергана или Гергана пее "аааааа" от Губя те бавно с римейк от касата в Lidl. Гласът на Анелия звучи по-плътен от преди години, музиката няма да я бъде в дългосрочен план и някой да я помни 😳 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Искали са да заложат на това че звучи като песните на Анелия от първите години, което е страхотно, но текста е кошмарен. Освен "погледни ме, погледни тя не може да ме замени" нищо друго запеваемо няма 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Ekcmpa e, Ho gaHo noc/\e nycHe Ga3apka 2 3a koHmpacm 🥰 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Като се сети човек, че тези песни навремето бяха наричани бози... а дори не предполагахме какви гадории предстоят. Завръщането на голямо име към Токича е чудесна идея, дори и песента да не се наложи. Подобни изпълнители трябва да държат ниво над масовката. Самата Анелия изглежда супер, а носталгичните препратки в песента и текста грабват. По-ритмичните части я правят подходяща и за клуб, но не знам как би стояла сред другите комерси. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Целият проект крещи "Още мога!" Евтин и семпъл клип, текста не е нищо особено - явно няма да залага на нея. Идеята по-скоро е да даде нещо за старите си фенове. Чак и беквокалите са си онези от 2005... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Не е лоша песента, но е за ценители. Не смятам, че такъв тип песен би се асимилирала от по-младите, които са основния потребител на жанра. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 преди 1 час, asylum каза: Ekcmpa e, Ho gaHo noc/\e nycHe Ga3apka 2 3a koHmpacm 🥰 Искаме повече кючеци от нея, там й е силата ❤️ 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 преди 30 минути, Andrew Cunanan. каза: Искаме повече кючеци от нея, там й е силата ❤️ 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Липсва ми силен инструментал с живи инструменти и мелодията е средна работа. Ту мъч текст и много куплети. Песента е средна хубост и мяза на недовършено демо. Нищо общо с песните, дето правеше Токича преди години. Текстът е слаб също. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 ХИТ 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Жалък опит да я сполети отново успеха от преди години, които никога повече няма да има! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Харесвам Токича, но това ми е мудно. Даже песните на Айвън са по-слушаеми. Дано се хареса, за да не се демотивира. 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 преди 5 часа , Emanuela.Carey каза: Предполагам е търсен ефект да звучи като старите ѝ песни, но съм сигурен че Токича просто не може да измисли друга мелодия. Не знам дали ще стане хит - нещо ми е скучновата и текста е странен. Но така или иначе обществото ще ликува и възхвалява Ани, така че тя си е свършила работата. Естествено, че не може. На мен изобщо не ми хареса. Не е запеваема. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Много добър и класен проект - и като песен, и като видео! Като чух онова иконично "Ааааа" паднах. Обаче май гласът е друг? Или аутотюн? Само Гери липсва да размахва ръце и да рита с крака - Аня трябваше да я вземе за статистка за по-пълноценно завръщане в миналото. Не се безпокойте, дори да не стане хит, съм сигурен, че вече е подготвила и гюбек с Кристали или Живко Микс като резервен вариант. 1 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Абе пускам си аз Планета 4К само звук, и чувам Ана с някаква песен от Точика викам това е някаква стара ама се засулшах и викам абе не ми е позната и гласа й звучи от сега, викам бааа нова песен от Цоцича Това е мелодичното звучене от ранните 00', Драганински също е сред тези композитори. Яка музика като изключим клишираните вокали "АаАааааАа". Отсвира в началото напомня на "Само тишина" преди 15 часа , meleto каза: Харесвам Токича, но това ми е мудно. Даже песните на Айвън са по-слушаеми. Дано се хареса, за да не се демотивира. Това ако е мудно, какви ли са бозите на Графа първа абзац втори? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 преди 21 минути, FolkEmpire каза: Това ако е мудно, какви ли са бозите на Графа първа абзац втори? Стадион В. Левски >>>>> НДК зала 12 ли там коя беше. 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 преди 3 минути, DarkChild каза: Стадион В. Левски >>>>> НДК зала 12 ли там коя беше. Boooooring.... Събрали са се всички фенове на бг поп-а там. Ако съберем всичките 5-6 милиона на едно място познай колко ще останат на тоя концерт Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Току що, FolkEmpire каза: Boooooring.... Лъжа ли е, че Анелия има 1 "голям" концерт и той беше в коридора на НДК? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 преди 7 минути, DarkChild каза: Лъжа ли е, че Анелия има 1 "голям" концерт и той беше в коридора на НДК? Годините и обстоятелствата са различни все пак. Графата също май имаше усилена рекламна кампания по всички медии или се бъркам. А и фенските бази на Ана и Графата са различни. Също и чалгата не е като преди 20-30 години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.