Thecranfan Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 преди 57 минути, DarkChild каза: Лъжа ли е, че Анелия има 1 "голям" концерт и той беше в коридора на НДК? "Скандау" имаха концерт в Арена Армеец. Това прави ли ги по-голямо име от Глория, Ивана или Галена? Има си изпълнители, които запълват дадена браншова ниша и оттам се радват на медиен и финансов комфорт. Същото се случва в момента с Михаела Маринова и Дара Екимова - песните им са популярни само в детските градини, но имат умопомрачителна радио ротация въпреки трагичните си гледания, пеят във всеки мол и на откриването на всеки магазин за техника, задължително звучат във всеки супермаркет Фантастико и Билла заради споразумение с "Мюзикаутор", а и присъстваха на НГ програмите и на трите музикални телевизии - всичко като представители на БГ попа. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 преди 1 час, DarkChild каза: Стадион В. Левски >>>>> НДК зала 12 ли там коя беше. На концерта на Графа е имало 7000 души. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 преди 11 минути, DenFevgo каза: На концерта на Графа е имало 7000 души. А на Анелия - 70. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 преди 18 минути, DarkChild каза: А на Анелия - 70. Не оспорвам, просто съобщавам факт. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Този глас със звученето на Токича не е ок. Тя преди не пееше така неговите песни, бяха повече към попа. Откакто си прецака гласа трудно се търпи. Песента е постна, имал е доста по-яки песни. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 както пророкувах - флоп. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 преди 1 час, Andrew Cunanan. каза: както пророкувах - флоп. В днешно време, ако не е маане няма да натрупа гледания за отрицателно време Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 преди 27 минути, FolkEmpire каза: В днешно време, ако не е маане няма да натрупа гледания за отрицателно време Значи народът има вкус ❤️ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 преди 20 часа , FolkEmpire каза: Това ако е мудно, какви ли са бозите на Графа първа абзац втори? Време е да се образоваш - пусни си творчеството на Графича преди да се изказваш. преди 20 часа , FolkEmpire каза: Годините и обстоятелствата са различни все пак. Обстоятелствата зависят от изпълнителите. преди 18 часа , DenFevgo каза: На концерта на Графа е имало 7000 души. Пред 20 хил. души Графа направи концерт на световно ниво WWW.24CHASA.BG Влади Ампов-Графа обеща да направи концерт на световно ниво и това се случи. 20 хиляди зрители на всякаква възраст, включително 4-5-годишни деца присъстваха на събитие, каквото у нас досега са правили само големи западни звезди. Графа реализира няколко неща за първи път. Той е първият български поп изпълнител Мечтите са безплатни. Кога ще излъчат топ концерт на Анелия по национална ТВ? Пък нека да е в Зала 3 на НДК, където капацитетът е около 1000 души. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 преди 31 минути, meleto каза: Мечтите са безплатни. Кога ще излъчат топ концерт на Анелия по национална ТВ? Пък нека да е в Зала 3 на НДК, където капацитетът е около 1000 души. Капацитетът е 1200 места Информация за зали - NDK WWW.NDK.BG НО сцената на Анелия заемаше половината зала: Което ще рече, че около 600 са чистите места, като махнем поканите, които тя раздаваше на участия - 200-300 бр, остават 300-400 човека, купили си билети. ☠️ Аз не знам защо това се брои като концерт, като реално капацитетът на посещаемостта беше като на едно лятно участие в рандъм дискотека по морето. Престижът е само от това, че е в НДК, независимо, че е в конгресна зала с безумно малък капацитет. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 преди 13 минути, Andrew Cunanan. каза: Капацитетът е 1200 места Информация за зали - NDK WWW.NDK.BG НО сцената на Анелия заемаше половината зала: Което ще рече, че около 600 са чистите места, като махнем поканите, които тя раздаваше на участия - 200-300 бр, остават 300-400 човека, купили си билети. ☠️ Аз не знам защо това се брои като концерт, като реално капацитетът на посещаемостта беше като на едно лятно участие в рандъм дискотека по морето. Престижът е само от това, че е в НДК, независимо, че е в конгресна зала с безумно малък капацитет. Знам, че е 1200, но помня, че не беше препълнено. Затова закръглих. И аз не знам защо го броят като концерт. Може би защото е с бенд? А и го брандираха, за да й дадат Певица на 2012. Но да - нищо значимо. Друго е в зала 1. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 преди 28 минути, meleto каза: Знам, че е 1200, но помня, че не беше препълнено. Затова закръглих. И аз не знам защо го броят като концерт. Може би защото е с бенд? А и го брандираха, за да й дадат Певица на 2012. Но да - нищо значимо. Друго е в зала 1. Според @foxy_vd Анелия е дала 60 000 на Пайнера за този т. нар "концерт", затова и той я е наградил, иначе Преслава е била избора му. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 преди 3 часа , meleto каза: Време е да се образоваш - пусни си творчеството на Графича преди да се изказваш. Обстоятелствата зависят от изпълнителите. Пред 20 хил. души Графа направи концерт на световно ниво WWW.24CHASA.BG Влади Ампов-Графа обеща да направи концерт на световно ниво и това се случи. 20 хиляди зрители на всякаква възраст, включително 4-5-годишни деца присъстваха на събитие, каквото у нас досега са правили само големи западни звезди. Графа реализира няколко неща за първи път. Той е първият български поп изпълнител Мечтите са безплатни. Кога ще излъчат топ концерт на Анелия по национална ТВ? Пък нека да е в Зала 3 на НДК, където капацитетът е около 1000 души. Знам какво пише в пресата, казвам ти какво е било реално. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 преди 1 час , DenFevgo каза: Знам какво пише в пресата, казвам ти какво е било реално. Базирайки се на какво? Брои ги от птичи поглед ли? 2 месеца преди събитието гледахме билетите и стигнахме до извода, че са продадени поне 10 хиляди. Твоето е дезинформация. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 преди 12 часа , meleto каза: Време е да се образоваш - пусни си творчеството на Графича преди да се изказваш. Обстоятелствата зависят от изпълнителите. Пред 20 хил. души Графа направи концерт на световно ниво WWW.24CHASA.BG Влади Ампов-Графа обеща да направи концерт на световно ниво и това се случи. 20 хиляди зрители на всякаква възраст, включително 4-5-годишни деца присъстваха на събитие, каквото у нас досега са правили само големи западни звезди. Графа реализира няколко неща за първи път. Той е първият български поп изпълнител Мечтите са безплатни. Кога ще излъчат топ концерт на Анелия по национална ТВ? Пък нека да е в Зала 3 на НДК, където капацитетът е около 1000 души. Антипатични бг попаджии не си пускам - не мерси! Предпочитам да си пусна Scorpions, Metallica или Queen пред това подобие на изпълнител 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Не е лоша песента. Носи ретро носталгията в себе си, но и на мен ми липсва малко тръпка и заряд. Иначе адмирирам, че прави опит с такава песен. Изпяването ме върна в дебюта на Анка. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yamall Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Добър проект е като цяло, но за ценители на ретрото. Феновете на Ариа едва ли ще разберат защо е толкова важна тази песен. 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 преди 4 часа , Yamall каза: Добър проект е като цяло, но за ценители на ретрото. Феновете на Ариа едва ли ще разберат защо е толкова важна тази песен. не ни дискриминирай по този начин Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Страхотна песен. Не съм я спирал от както я чух, а това с чалга песен не ми се беще случвало скоро. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Дори в банализмите от последният й албум с Токича имаше повече живец и хитовост. Абсолютна тъпня е тая песен с тоя малоумен текст. Неслучайно дори родата на Анелия не я и чу, кво остава за останалите. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.