Emanuela.Carey Публикувано на Февруари 12 Report Share Публикувано на Февруари 12 Музика: Александър Попов и Деян Асенов Аранжимент: Деян Асенов Текст: Александър Попов и Лора Димитрова 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Нямаше ли да е дует със Супер Саш? Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 12 Author Report Share Публикувано Февруари 12 Не мога да повярвам че успешно изгонихме плондира от песента! Кралица на феновете и ВОКАЛИСТКА! 8 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yamall Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 преди 22 минути, Emanuela.Carey каза: Не мога да повярвам че успешно изгонихме плондира от песента! Кралица на феновете и ВОКАЛИСТКА! Поне в клипа го е оставила 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Crimson Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Тъпо ми е, че го няма, понеже мен ме грабна това, което беше изпял в teaser-а и така без него ми липсва нещо в песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Прекрасен флоп. Добро изпяване, но банална мелодия и текст. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yamall Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Хем ми харесва, хем нещо ми липсва. И не, не ми липсва Супер Сме6. Да разкара най-накрая тва бабешко русо, черното й стои най-яко. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 12 Author Report Share Публикувано Февруари 12 Току що, Yamall каза: Хем ми харесва, хем нещо ми липсва. И не, не ми липсва Супер Сме6. Да разкара най-накрая тва бабешко русо, черното й стои най-яко. Явно я е презаписвала в последния момент, за да махнат частите му. Във всичките ѝ социални мрежи топ коментарите бяха да я направи без него. На мен песента ми харесва, но няма да е хит. Освен ако Тикток не решат да я направят такъв. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Crimson Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 преди 3 минути, meleto каза: Прекрасен флоп. Добро изпяване, но банална мелодия и текст. Съгласен съм за мелодията и текста, особено текста, можеше и по-добре, но колкото толкова. Приемам песента за отбиване на номера и започвам още поне 2-3 месеца да чакам за следваща, с надежда да е по-хубава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Crimson Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: Явно я е презаписвала в последния момент, за да махнат частите му. Във всичките ѝ социални мрежи топ коментарите бяха да я направи без него. На мен песента ми харесва, но няма да е хит. Освен ако Тикток не решат да я направят такъв. Принципно, според мен, е напълно възможно за 1 уикенд да се направи наново откъм изпяване и да ползват старите кадри с евентуално някакви добавени, ама не много. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Супер САШ прави песента! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 12 Author Report Share Публикувано Февруари 12 След 3-то слушане: Хит и половина. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Cynep e Bcu4Ko be3 Ca6! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Изтрийте я,не ми харесва. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Хем ми харесва хем не... Но за старт на годината става тази песничка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Не реди клетва до клетва, следователно не става 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Супер куплети, ама що е рециклирала същата мелодия на припева, буквално мозъкът ми веднага я възпроизведе: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Не е лоша, но не я виждам като хит. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Когато дори феновете на Емануеля пръскат с обективен хейт Обожавам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 12 Author Report Share Публикувано Февруари 12 преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза: Супер куплети, ама що е рециклирала същата мелодия на припева, буквално мозъкът ми веднага я възпроизведе: Защото първия път не я направихме химна на България както заслужава и Ема ни дава втори шанс да се поправим 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 12 Author Report Share Публикувано Февруари 12 Току що, meleto каза: Когато дори феновете на Емануеля пръскат с обективен хейт Обожавам. Ние винаги сме обективни, реални и истински. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Колкото повече време минава разбирам какъв шедьовър е този хит и дори за самата Манол е трудно да прескочи летвата, която сама си е поставила: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Само на мен ли ми харесва песента? 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Crimson Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 преди 15 минути, Andrew Cunanan. каза: Супер куплети, ама що е рециклирала същата мелодия на припева, буквално мозъкът ми веднага я възпроизведе: Според мен е преработена уикенда и е трябвало друго да получим, така че, аз така си го обяснявам. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Готина песничка, но не я виждам като хит, а и няма да е зле да престане да работи с Тенекията… 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.