Fast Публикувано на Февруари 14 Report Share Публикувано на Февруари 14 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Азис със това яке: 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 14 Author Report Share Публикувано Февруари 14 Странно че се е съгласил, след като Емрах го нарече думата с п. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
swiftiebe Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Яко,че Азис пусна нова песен,че да даде идеи на Бионсе и останалите световни звезди за следващите им проекти. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 преди 32 минути, Fast каза: Странно че се е съгласил, след като Емрах го нарече думата с п. 4e ko, ga He bu Fuku ga Go e Hapeka/\? u u3/\aGa/\ /\u e 🤷🏻♂️ 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Припевът е преработка на припева от дуета с Цура. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Джордан>>>>>>>тия гнусари. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Почва като "Позна ли ме" и това Пи о ре ро оу оу ми напомня от друга песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Само като чух "взимай този нож, наръгай ме..болката да спре" и веднага асоциация с "да ти дам ли пистолет да ме застреляш..да спре да ме боли".....и о, изненада! Кой друг може да измисли тези невероятни текстове освен моят любим Николай Гурманов 🤣🤣🤣 Тия се ръгат с ножове, 2те лелки от Алфата пеят за паник атаки и няма ядове..ма иначе Галена като пя за любов като рак в кръвта и беше много лоша 😄 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 преди 1 минута, Just_Me каза: Само като чух "взимай този нож, наръгай ме..болката да спре" и веднага асоциация с "да ти дам ли пистолет да ме застреляш..да спре да ме боли".....и о, изненада! Кой друг може да измисли тези невероятни текстове освен моят любим Николай Гурманов 🤣🤣🤣 3a meb ce cemux kamo npo4emox aBmopume 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Не мога да се насиля да изслушам цялата песен без да превъртам, но според мен няма да е хит. Ако натрупа гледания ще е заради имената им, но целия проект е толкова изтъркан, повтарян, пят че втръсва от първо слушане. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 преди 1 минута, asylum каза: преди 3 минути, Just_Me каза: Само като чух "взимай този нож, наръгай ме..болката да спре" и веднага асоциация с "да ти дам ли пистолет да ме застреляш..да спре да ме боли".....и о, изненада! Кой друг може да измисли тези невероятни текстове освен моят любим Николай Гурманов 🤣🤣🤣 3a meb ce cemux kamo npo4emox aBmopume 😘 И не закъснях с включване 🤣 Ма аз съм потресена - тоз има само 2-3 свястни текста..как може певците да продължават да работят с него + някои "негови" текстове са чист превод от друг език 🤦♀️ Не става и за актьор, пълен леш отвсякъде 🙄 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 преди 1 минута, Just_Me каза: 😘 И не закъснях с включване 🤣 Ма аз съм потресена - тоз има само 2-3 свястни текста..как може певците да продължават да работят с него + някои "негови" текстове са чист превод от друг език 🤦♀️ Не става и за актьор, пълен леш отвсякъде 🙄 Галин го пробута тоя и го вкара навсякъде. С преведените текстове от чужди песни и крадена музика е въпрос на време някой изпълнител да изяде дървото. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 преди 38 минути, Just_Me каза: 😘 И не закъснях с включване 🤣 Ма аз съм потресена - тоз има само 2-3 свястни текста..как може певците да продължават да работят с него + някои "негови" текстове са чист превод от друг език 🤦♀️ Не става и за актьор, пълен леш отвсякъде 🙄 Moje bu He B3uMa napu 3a muq mekcmoBe 🤣 преди 43 минути, Emanuela.Carey каза: Не мога да се насиля да изслушам цялата песен без да превъртам, но според мен няма да е хит. Ако натрупа гледания ще е заради имената им, но целия проект е толкова изтъркан, повтарян, пят че втръсва от първо слушане. Cnopeg MeH e xumoBa, Ho HqMa ga q c/\y6aM - HamoBapBa Me, Ho xopama obu4am gpaMu 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Противни са ми и двамата. Нищо особено. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 преди 2 часа , Just_Me каза: Само като чух "взимай този нож, наръгай ме..болката да спре" и веднага асоциация с "да ти дам ли пистолет да ме застреляш..да спре да ме боли".....и о, изненада! Кой друг може да измисли тези невероятни текстове освен моят любим Николай Гурманов 🤣🤣🤣 Тия се ръгат с ножове, 2те лелки от Алфата пеят за паник атаки и няма ядове..ма иначе Галена като пя за любов като рак в кръвта и беше много лоша 😄 Явно се е вдхъновил от Counter-Strike 1v1 с ножки 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Музикално наръгване. Азис все повече става само за слушане, но не и за гледане. Песента е с много елементарен и на моменти агресивен текст, но не е лоша като цяло. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yamall Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 На Азис са започнали да му окапват ушите от еднакви песньовки, затова го е заменил със златно, да няма мърдане. То и на мен почнаха, ама нямам толкова пари, за да си сложа златни уши. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Добра песен но не вярвам да стане хит с този агресивен текст. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Тъпня. Айде, чао! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 преди 21 часа , FolkEmpire каза: Явно се е вдхъновил от Counter-Strike 1v1 с ножки А можеше да се вдъхновят от култовия цитат "Тряснах й с ножа по плота, като й казах,че искам истината." колко по интересно щяха да натворят. За Колегата Фики, и Азиска от студената кухня. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Добре им се е получило. Първоначално не ми хареса, но след няколко слушания ми допадна. Звучи надъхано точно заради текста. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.