FolkEmpire Публикувано на Февруари 15 Report Share Публикувано на Февруари 15 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Това не ми се връзва много с поп-фолк? Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Февруари 15 Author Report Share Публикувано Февруари 15 преди 5 часа , DevilWish каза: Това не ми се връзва много с поп-фолк? Е как да не е, педалче в стил Мъди. Тромпет, китарката на Мъди. Отсвира с тромпета е яко чалга. Иначе яка музика ама... гадно педи гласче дразнещо... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 преди 9 часа , FolkEmpire каза: Е как да не е, педалче в стил Мъди. Тромпет, китарката на Мъди. Отсвира с тромпета е яко чалга. Иначе яка музика ама... гадно педи гласче дразнещо... И на мен не ми допада, самата музика е добра..... 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.